Το The Sims 4 κατευθύνεται προς μια υδρόβια ζωή με το νησί Living

Κατά τη διάρκεια της σύμβασης παιχνιδιών E3, η Electronic Arts ανακοίνωσε μια νέα ανάπτυξη με το The Sims 4. Το νέο DLC του Sims 4: Island Living θα προσφέρει στους παίκτες ένα παιχνίδι που είναι τόσο φρέσκο ​​και πρωτότυπο μεταξύ όλων των Sims 4 DLCS. Σύμφωνα με την EA, η επέκταση θα προχωρήσει στο παιχνίδι στις 20 Ιουνίου.

Με το νέο DLC Island Living, οι παίκτες μπορούν να κολυμπήσουν με δελφίνια, να περάσουν λίγο χρόνο γύρω από μια φωτιά με τους ντόπιους του "Sulani". Η τελευταία επέκταση έφερε επίσης ένα νησί που ασκεί ενεργό ηφαίστειο. Ευτυχώς, το ηφαίστειο δεν εκρήγνυνται συχνότερα στο τροπικό περιβάλλον. Μερικοί παίκτες σε όλο τον κόσμο μοιράστηκαν ακόμη και το επίσημο βίντεο των χαρακτήρων που εξερευνούν τα νησιά που δεν έχουν διαγραφεί. Επιπλέον, το παιχνίδι του νέου DLC δεν ήταν απογοητευτικό.

Παρ 'όλα αυτά, υπάρχουν κάποιες ομοιότητες μεταξύ της έκδοσης επέκτασης του Island Paradise και του Island που ζει όπως οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μια ζωή ναυαγοσώστη και να παρακολουθήσουν τη γοργόνα κοντά στις ακτές. Και αυτή τη φορά, ο ναυαγοσώστης δεν πρέπει να ξεχάσει να βάλει αντηλιακό στις μύτες τους. Το μελλοντικό DLC της Sims διαθέτει ναυαγοσώστη που εκτελεί εργασίες όπως ο καθαρισμός της παραλίας, η διάσωση των ανθρώπων που πνίγονται στον ωκεανό.

Το Island of Living θα φέρει ένα νέο σύνορο είναι η σειρά παιχνιδιών Sims

Εάν οι άνθρωποι έχουν ήδη βαρεθεί να οδηγούν τη ζωή σαν σούπερ κατάσκοπος ή βαριούνται να είναι ψυχοπαθητικοί εγκληματίες, τότε αυτή η έκδοση θα τους δελεάσει. Ο χάρτης περιστρέφεται γύρω από ένα αργό και ήσυχο μέρος που δίνει μεγάλη έμφαση στο περιβάλλον και τον πολιτισμό.

Το παιχνίδι επικεντρώνεται κυρίως στην τοπική παράδοση της παραλίας, που είναι βαθιά και πολύτιμη. Το νησί έχει επίσης πολλά να προσφέρει όπως να παρευρεθεί σε ένα παραδοσιακό μπάρμπεκιου και να συνομιλήσει με τους προγόνους του νησιού. Οι προγραμματιστές έχουν προσθέσει επίσης εξωτικά πιάτα στο παιχνίδι που μπορούν να δοκιμάσουν οι παίκτες.

Μια νέα λειτουργία κατασκευής κατευθύνεται επίσης προς το παιχνίδι. Οι παίκτες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν τα κοινά αντικείμενα create-a-sim με το νέο πακέτο DLC. Στο τελευταίο Island Living DLC, οι χαρακτήρες μπορούν επίσης να επικοινωνούν με δελφίνια. Τώρα, οι παίκτες πρέπει να συσκευάσουν σχεδόν τους κορμούς τους, αντηλιακό και να κολυμπήσουν σε νέες περιπέτειες που βρίσκονται μπροστά τους στο Sims 4.

Στις 7 Ιουνίου, η αρχική περιγραφή του παιχνιδιού διέρρευσε κατά λάθος από την Electronic Arts. Το DLC θα φτάσει πρώτα στο Xbox One και το PS4 στις 16 Ιουνίου 2019.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found