Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του Samsung Galaxy S5 σε υπολογιστή

Έχετε πρόσφατα ένα Samsung Galaxy S5 και θέλετε να αποθηκεύσετε τα σημαντικά δεδομένα τηλεφώνου σε έναν υπολογιστή ως αντίγραφο ασφαλείας; Εάν η απάντηση είναι ναι συνεχίστε την ανάγνωση! Ενδέχεται να αντιμετωπίζετε προβλήματα εάν χάσετε σημαντικά δεδομένα, όπως επαφές, φωτογραφίες και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα είναι να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα διαθέσιμα λογισμικά τρίτων, αλλά προτείνουμε το MobileTrans, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας όλου του περιεχομένου που έχετε στο Samsung Galaxy S5 γρήγορα. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας του Samsung Galaxy S5 σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το MobileTrans.

Πριν εξηγήσουμε τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του Samsung Galaxy S5, θα μιλήσουμε για το EFS (Encrypting File System).

Τι είναι το EFS;

Το EFS είναι ένας κατάλογος συστήματος που περιέχει τις βασικές πληροφορίες της συσκευής, όπως το IMEI, τη διεύθυνση MAC της ασύρματης συσκευής, την έκδοση βασικής ζώνης, τον κωδικό προϊόντος, το αναγνωριστικό συστήματος και τα δεδομένα NV. Σε περίπτωση που ο κατάλογος EFS είναι κατεστραμμένος ή χαμένος, το τηλέφωνο ή το tablet σας σίγουρα θα χάσουν τον αριθμό IMEI και την ασύρματη και συνδεσιμότητα δικτύου. Μπορείτε να ρωτήσετε πώς και γιατί τα δεδομένα EFS στη συσκευή σας ενδέχεται να χαθούν ή να καταστραφούν; Η απάντηση είναι πολύ απλή και ο λόγος μπορεί να είναι μια τολμηρή δραστηριότητα από την πλευρά σας. Μερικές φορές, η αναβάθμιση ενός προσαρμοσμένου πυρήνα (όπως αναφέρεται από ορισμένους χρήστες) και στις περισσότερες περιπτώσεις η εγκατάσταση ενός προσαρμοσμένου ROM είναι υπεύθυνη για την απώλεια δεδομένων EFS.

Δείτε επίσης: Επαναφορά Galaxy IMEI # και επιδιόρθωση που δεν έχει εγγραφεί στο δίκτυο

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του Samsung Galaxy S5 σε υπολογιστή

www.topsoftreviews.net

Βήμα 1: Συνδέστε το Samsung Galaxy S5 στον υπολογιστή σας (για Windows)

Εγκαταστήστε το MobileTrans στον υπολογιστή σας και ξεκινήστε το. Μεταβείτε στη διεπαφή χρήστη και συνδέστε το κινητό σας τηλέφωνο στον υπολογιστή μέσω καλωδίου USB. Επιλέξτε την επιλογή "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του τηλεφώνου σας" στην Αρχική σελίδα.

Βήμα 2: Ξεκινήστε να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας του Samsung Galaxy S5 σε υπολογιστή

Βρίσκεστε στον πίνακα αντιγράφων ασφαλείας. Μπορείτε ελεύθερα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων σας στον υπολογιστή σας, όπως επαφές, μουσική, βίντεο, φωτογραφίες, ορισμένες εφαρμογές κ.λπ. Απλώς σημειώστε τα στοιχεία που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και κάντε κλικ στο κουμπί "Έναρξη αντιγραφής" για να ξεκινήσετε το αντίγραφο ασφαλείας του Galaxy S4.

Εάν θέλετε να επαναφέρετε το τηλέφωνο από το αποθηκευμένο αντίγραφο ασφαλείας, μεταβείτε στην αρχική σελίδα ενώ το τηλέφωνό σας είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή. Στη συνέχεια, λάβετε το "Επαναφορά των αντιγράφων ασφαλείας σας" και επιλέξτε μια μορφή αρχείου αντιγράφου ασφαλείας στην αναπτυσσόμενη λίστα. Αφού εντοπίσετε το αποθηκευμένο αρχείο αντιγράφου ασφαλείας που θέλετε να επαναφέρετε στο τηλέφωνο, κάντε κλικ στο "Έναρξη αντιγραφής" για να μεταφέρετε τα δεδομένα από το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας στο τηλέφωνο.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found