Sims 5 - Ημερομηνία κυκλοφορίας, διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, νέες ανακοινώσεις, ενημέρωση ανάπτυξης, νέα & άλλα

Το Sims 5 πρόκειται να είναι τεράστιο, ανεξάρτητα από την επίσημη κυκλοφορία του, αλλά δεδομένου του γεγονότος ότι το Sims 4 είναι ακόμα ζωντανό και κλοτσιές, με πολλά εκπληκτικά νέα περιεχόμενα να κυκλοφορούν, πρόκειται να περάσουν χρόνια πριν ο τίτλος πάρει επίσημα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Οι ηλεκτρονικές τέχνες και ο Maxis βρίσκονται στο τιμόνι αυτού του καταπληκτικού παιχνιδιού, καθώς οι παίκτες δεν μπορούσαν να σταματήσουν να φαντάζονται, να συζητούν και να διαβάζουν ειδήσεις για το Sims 5. Η εκδήλωση E3 2018 μόλις τελείωσε και κανείς δεν περίμενε ότι η EA θα κάνει μια ανακοίνωση σχετικά με τους Sims franchise επειδή απομένουν πολλοί χυμοί στο Sims 4.

Δείτε περισσότερα- The Best Sims 4 Mods

Η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών έχει υποστεί κάποιες σημαντικές αλλαγές με τους τρόπους μάχης royale να γίνονται πιο συνηθισμένοι από ποτέ και πολλά αγαπημένα franchise από το παρελθόν έχουν εξαφανιστεί σε λεπτό αέρα. Ένας από τους παραγωγούς του παιχνιδιού, ο Grant Rodiek σχολίασε ακόμη και σε μια συνέντευξή του, ότι το The Sims 5 δεν θα συμβεί ποτέ εάν το Sims 4 δεν κάνει καλά τις πωλήσεις και την υποστήριξη των παικτών.

Ημερομηνία κυκλοφορίας The Sims 5 - Θα είναι το 2019 ή το 2020;

Τις δύο τελευταίες δεκαετίες, η Electronic Arts κατάφερε να δημοσιεύει ένα βασικό παιχνίδι Sims κάθε τέσσερα έως πέντε χρόνια. Με βάση το πρόγραμμά τους που ακολουθήθηκε θρησκευτικά για τους Sims, Sims 2 και Sims 3, φαίνεται ότι θα είναι ήδη πέντε χρόνια το 2019 από την κυκλοφορία του Sims 4 το 2014.

Σύμφωνα με άλλες φήμες, επικρατεί μια εντελώς διαφορετική ιστορία και είναι πολύ λογικό ότι είναι δύσκολο να το αντιδράσουμε. Το Sims 4 έχει λάβει περίπου δώδεκα διαφορετικά πακέτα μέχρι στιγμής και μόνο εννέα είναι μια πολύπλοκη επέκταση ή πακέτα παιχνιδιών που επέφεραν μια αλλαγή στο παιχνίδι.

Η Electronic Arts και η Maxis έχουν επίσης μια περήφανη στιγμή το 2020, η οποία είναι η μεγάλη 20η επέτειος του franchise Sims. Γιατί δεν θα χρησιμοποιούσε η εταιρεία την καταπληκτική χρονιά για να ανακοινώσει το ολοκαίνουργιο βασικό παιχνίδι με πολλές δυνατότητες σε υπολογιστή, κονσόλες επόμενης γενιάς και ακόμη και VR;

Τρόποι παιχνιδιού Single Player και Multi-Player

Η ενημέρωση προέρχεται απευθείας από κανέναν άλλο από τον διευθύνοντα σύμβουλο των Electronic Arts, Andrew Wilson. Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης επενδυτή, μίλησε σε βάθος για το πώς οι Sims ως franchise εξελίχθηκαν με την πάροδο των ετών. Πρόσθεσε επίσης ότι το "The Sims Online" ήταν μια εμπειρία όπως καμία άλλη που υπήρχε σε μια εποχή που το Διαδίκτυο δεν ήταν πραγματικά έτοιμο για πολλούς παίκτες.

Ωστόσο, οι καιροί έχουν αλλάξει και σχεδόν κάθε νέο παιχνίδι έχει ένα διαδικτυακό πρόσωπο. Τίτλοι όπως το Fortnite και το PUBG έχουν εκατομμύρια παίκτες στο διαδίκτυο. Προχωρώντας από αυτήν την τάση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της EA επιβεβαίωσε ότι θα χαρεί να επαναφέρει αυτή την εμπειρία για πολλούς παίκτες στο παιχνίδι. Ενώ ο Maxis είναι ο προγραμματιστής του παιχνιδιού, δεν πρέπει να σας εκπλήσσει το γεγονός ότι η εκδοτική εταιρεία Electronic Arts θα έχει λόγο για το πώς θα διαμορφωθεί το νέο παιχνίδι.

Το Sims 5 θα είναι σε μεγάλο βαθμό ένα παιχνίδι με έναν παίκτη, όπως όλα τα άλλα παιχνίδια τα τελευταία χρόνια. Μια αφοσιωμένη ομάδα αναμένεται να εργαστεί σε μια έκδοση για πολλούς παίκτες που θα επιτρέπει στους παίκτες να συνεργάζονται σε ένα τεράστιο επίπεδο. Θεωρητικά, το παιχνίδι θα είναι παρόμοιο με το Minecraft και θα επιτρέπει στους παίκτες να αναπτύσσουν, να χτίζουν μια κοινότητα, να χτίζουν σπίτια και να επικοινωνούν μεταξύ τους. Ταυτόχρονα, δημιουργεί επίσης μια ανισότητα με βάση τα πακέτα επέκτασης και τα πακέτα υλικού που μπορεί να σας ανήκουν, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε ένα μοντέλο που ακολουθείται από τα παιχνίδια Battle Royale. Η ιδέα είναι να επιτρέψετε σε περισσότερους παίκτες να έρθουν στο πλοίο και να αγοράσουν skins, θέματα μεταξύ άλλων πακέτων.

Μια δωρεάν έκδοση για Sims 5 (φήμη) μόνο για online

Η ιδέα είναι τελείως μια φήμη σε αυτό το σημείο και περισσότερο μιας λίστας επιθυμιών, αλλά δεν μπορεί να διαλυθεί πλήρως. Η ιδέα είναι να μπείτε στον κόσμο των παιχνιδιών Battle Royale και να κάνετε μια δωρεάν online έκδοση του The Sims 5 δυνατή για την κοινότητα μαζικών τυχερών παιχνιδιών. Θα δημιουργήσει μια εντελώς νέα γκάμα παικτών που θα μπορούν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι μέσω μιας κοινότητας για πολλούς παίκτες παρόμοια με αυτήν που συζητήθηκε από τον CEO της EA.

Τι γίνεται αν οι φήμες για το @TheSims 5 ήταν στην πραγματικότητα οι Sims μου. 😂

Χρειαζόμαστε ένα άλλο My Sims! pic.twitter.com/c2KJrSXXjU

- Josh Caron (@Josh_Caron_) 10 Φεβρουαρίου 2020

Η φήμη ξεκίνησε ως θέση Reddit όπου οι παίκτες ήθελαν να μάθουν αν ο Maxis θα ακολουθούσε τη διαδρομή του Call of Duty μεταξύ άλλων δημοφιλών τίτλων. Όταν μεγάλα παιχνίδια που κερδίζουν εκατομμύρια θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στο πάρτι, δεν θα ήταν κακό για έναν ακόμη τίτλο να συμμετάσχει στο παιχνίδι. Εκτός αυτού, η Electronic Arts έχει ήδη ξεκινήσει το Apex Legends, ένα παιχνίδι BR που κατάφερε να φτάσει μέχρι τη σεζόν 4 και με τον Maxis να είναι προγραμματιστής. Ακολουθώντας την ίδια ιδέα, θα βοηθούσαν εκατομμύρια παίκτες να συνδεθούν στο διαδίκτυο ταυτόχρονα και οι πωλήσεις καλλυντικών θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την πραγματοποίηση εσόδων για τη διαχείριση των διακομιστών.

Φέρνοντας το Sims 5 στο Nintendo Switch

Το πιο δημοφιλές αίτημα μεταξύ των παικτών είναι να έχετε μια φορητή έκδοση του παιχνιδιού για να παίζετε εν κινήσει. Με τόσα πολλά αιτήματα στο Twitter, το Instagram και το Reddit, φαίνεται ότι το παιχνίδι θα βρει τελικά την κονσόλα του Nintendo Switch. Με το PS Vita της Sony εντελώς έξω από τον αγώνα, δεν υπάρχει κανένας άλλος ανταγωνιστής που προσφέρει μια φορητή εμπειρία. Οι υπηρεσίες ροής όπως το Google Stadia και το Microsoft X Cloud είναι οι διαθέσιμες επιλογές, αλλά δεν έχουν ακόμη επικεντρωθεί σε μοναδικούς τίτλους όπως οι Sims που απαιτούν σταθερή υποστήριξη χειριστηρίου, πληκτρολογίου και ποντικιού για να μπορούν να παίζονται αποτελεσματικά.

Η μεταφορά του νέου Sims 5 με βάση το πόσο εντατικά γραφικά είναι το Nintendo Switch είναι μια φήμη σε αυτό το σημείο αλλά μια πραγματική πιθανότητα. Σε τελική ανάλυση, η μεταφορά του παλαιότερου παιχνιδιού Sims 4 στην κονσόλα Switch δεν έχει νόημα σε αυτό το σημείο. Αντ 'αυτού, οι πόροι θα επικεντρωθούν στη δημιουργία ενός πολύ καλύτερου παιχνιδιού. Μπορεί να είναι ένας απαιτητικός τίτλος, αλλά αν το Nintendo Switch Pro ξεκινήσει το 2021, θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη στιγμή για το νέο παιχνίδι να είναι διαθέσιμο σε πολλές πλατφόρμες ταυτόχρονα.

Εκτός αυτού, οι ισχυρές προδιαγραφές υλικού που βρίσκονται στις κονσόλες επόμενης γενιάς, όπως το Xbox Series X και το PlayStation 5, θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της ποιότητας του παιχνιδιού όπως καμία άλλη. Έχουν μηδενικούς χρόνους φόρτωσης που καθίστανται δυνατοί με τη συμπερίληψη των SSD NVMe και μπορείτε να μεταβείτε γρήγορα σε οποιοδήποτε παιχνίδι από το σημείο που σταματήσατε και να λάβετε επιλογές σύνδεσης τύπου PC για να παίξετε ένα παιχνίδι όπως τους Sims με τον τρόπο που προορίζεται να είναι.

Η ενημέρωση του Sims 5

Προκειμένου να κάνουμε τα πράγματα ευκολότερα για εσάς, ξοδέψαμε ώρες περνώντας αυτό που κάνουν οι Sim gurus. Δημοσιεύουν συχνά ενημερώσεις στο Twitter, στο Reddit και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το τι κάνουν. Πηγαίνοντας σε όλες τις πρόσφατες συνομιλίες τους, φαίνεται ότι ολόκληρη η ομάδα απασχολείται σε νέο περιεχόμενο και DLC για το τρέχον παιχνίδι.

Το Sims 4 έχει μία από τις καλύτερες διαδρομές του και η ομάδα του Maxis είναι απασχολημένη με τις προσδοκίες των παικτών. Έφεραν πολλά πακέτα, πακέτα επέκτασης, πακέτα παιχνιδιών, πακέτα μικρών αντικειμένων και μεγαλύτερα DLC που εισάγουν νέα επαγγέλματα, κατοικίδια ζώα μεταξύ άλλων ενδιαφέροντος περιεχομένου. Μπορούμε να βρούμε κάποιες υποθέσεις με βάση το πώς θα είναι το Sims 5 όταν θα κυκλοφορήσει και ποια είναι τα νέα χαρακτηριστικά που θα έχει το παιχνίδι.

Τι δουλεύει ο Maxis αυτή τη στιγμή;

Οι οπαδοί του Ardent Sims είναι απασχολημένοι με κάθε online γκουρού του Sim, ζητώντας τους να διορθώσουν μια σειρά σφαλμάτων στο παιχνίδι. Παρόλο που έχουν εργαστεί εκτενώς για να βελτιώσουν τα πράγματα και έχουν εισαγάγει πολλά νέα περιεχόμενα καθώς και διόρθωση σφαλμάτων, υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος.

Αρχικά, σε μερικές από τις συνεντεύξεις, η ομάδα πρότεινε ότι σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν τουλάχιστον 12 μεγάλα πακέτα για το τρέχον παιχνίδι και εξακολουθούν να μην έχουν τον αριθμό. Με άλλα τρία έως τέσσερα μεγάλα πακέτα περιεχομένου για να ταιριάζει με τα DLC, η διάρκεια ζωής του Sims 4 θα πρέπει να επεκτείνεται εύκολα μετά το 2020. Η ομάδα προγραμματιστών θα επικεντρωθεί στην απελευθέρωση όλων των πακέτων περιεχομένου το ένα μετά το άλλο, επιλύοντας τα προβλήματα και σίγουρα είναι αρκετά απασχολημένοι εργάζονται σε αυτό. Οι πιθανότητες να επικεντρωθούν σε ένα νέο παιχνίδι είναι πολύ λιγότερες.

Εάν υπάρχει μια πιθανότητα, μια μικρή ομάδα μπορεί να εργάζεται πάνω σε ιδέες και να προσπαθεί να καταλάβει ποια είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κυκλοφορήσουν στο Sims 5 όταν ξεκινήσει. Μερικά σημαντικά πράγματα, συμπεριλαμβανομένων των μικρών παιδιών, δεν ήταν μέρος του τρέχοντος παιχνιδιού που ενόχλησε την κοινότητα των τυχερών παιχνιδιών και την εκδοτική εταιρεία, είτε πρόκειται για Electronic Arts είτε για κάποιον που θα ήθελε να βεβαιωθεί ότι ένα τέτοιο ζήτημα δεν θα ξανασυμβεί.

Οι προσδοκίες ημερομηνίας κυκλοφορίας Sims 5 με βάση το τρέχον σενάριο

Μιλώντας σε ένα δημοφιλές περιοδικό PC Gaming, ο Grant Rodiek επιβεβαίωσε ότι το Pets είναι ένα από τα μεγαλύτερα DLC που έκανε η ομάδα για τους Sims 4. Είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που πέτυχαν αυτό το ορόσημο και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ό, τι είναι να ωθήσουν το όρια στον κόσμο του παιχνιδιού.

Ωστόσο, πρόσθεσε επίσης ότι δεν πρόκειται να είναι το τέλος του προγράμματος έναρξης περιεχομένου. Οι προγραμματιστές έχουν προγραμματίσει μερικές εκπληκτικές ανακοινώσεις τις οποίες δεν έχουμε ακόμη γνωρίσει το 2019. Με την ισχυρή δήλωσή τους, φαίνεται ότι είναι πραγματικά απασχολημένοι εστιάζοντας σε πιο υπέροχες ανακοινώσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους και μάλλον θα πρέπει να έχουν περιεχόμενο για το 2020.

Ενώ οι προγραμματιστές και η ομάδα του Maxis δεν έχουν κάνει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Sims 5, μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2021. Το franchise της Sims πάντα επικεντρώθηκε στο να έχει τον μεγαλύτερο αριθμό ετών Παρόμοια με τη διάρκεια ζωής μιας γενιάς κονσόλας και πηγαίνει εύκολα μέχρι και πέντε ή επτά χρόνια με το νέο περιεχόμενο να ξεκινά από καιρό σε καιρό.

Αυτή τη φορά, το ώθησαν ακόμη περισσότερο, επειδή το παιχνίδι όχι μόνο ξεκίνησε σε υπολογιστές ως συνήθως, αλλά βρήκε ακόμη και το δρόμο προς την κονσόλα Xbox. Με την υποστήριξη πληκτρολογίου και ποντικιού, άνοιξε τον τίτλο σε ένα εντελώς νέο σύνολο κοινού που θέλουν να δημιουργήσουν μια κοινωνική ζωή μέσα σε έναν εικονικό κόσμο και να χτίσουν το σπίτι τους, να βρουν έναν σύντροφο, μια υπέροχη καριέρα και να απολαύσουν το δικό τους κατοικίδιο.

Εξερεύνηση ανοιχτού κόσμου με οχήματα για μετακίνηση

Ένα από τα πιο απαιτούμενα χαρακτηριστικά που θα ήθελαν να έχουν οι θαυμαστές είναι να παίξουν το Sims 5 σε ένα ανοιχτό κόσμο. Τα παιχνίδια στο παρελθόν, ακόμη και αυτό που κυκλοφόρησε στο κινητό τηλέφωνο Nokia N-Gage είχε εξερεύνηση ανοιχτού κόσμου παρόμοια με τη σειρά Grand Theft Auto.

Το να μπορείτε να περπατήσετε έξω από το σπίτι σας σε μια πόλη, να γνωρίσετε γείτονες, να πάτε στο πάρκο, να πάτε στο γραφείο και άλλα μέρη θα ήταν το καλύτερο χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να έχει ο επερχόμενος τίτλος. Οι υπολογιστές έχουν γίνει εξαιρετικά ισχυροί με κάρτες Nvidia RTX που είναι περισσότερο από ικανές να καταστήσουν έναν τόσο τεράστιο κόσμο ακόμη και στην ανάλυση 4K. Η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών κινείται προς ένα μέλλον ροής, όπου θα πρέπει να μπορείτε να παίξετε τους νέους Sims σε ένα smartphone, πάνω από το cloud και να πάρετε τα καλύτερα δυνατά γραφικά.

Κατά την εισαγωγή παιχνιδιού ανοιχτού κόσμου, η Maxis θα πρέπει επίσης να διασφαλίσει ότι προσθέτουν οχήματα, ώστε οι παίκτες να μπορούν να οδηγούν ποδήλατο, αυτοκίνητο ή ποδήλατο για να φτάσουν στην τοποθεσία που θέλουν. Θα εισαγάγει επίσης πολλά άλλα πράγματα όπως το να μεταφέρετε τα παιδιά στο πάρκο, να κάνετε ρομαντικές ραντεβού και να κάνετε παρέα με τους φίλους σας, κάνοντας το Sims 5 έναν πραγματικό εικονικό κόσμο από τον οποίο ίσως να μην θέλετε να βγείτε.

Διαθεσιμότητα μεγαλύτερων DLC κατά την εκκίνηση

Ενώ οι παίκτες αναμένουν ότι τα περισσότερα μέρη του περιεχομένου θα είναι διαθέσιμα κατά την έναρξη, ως μέρος του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων των μικρών παιδιών και των πισινών, είναι επίσης πρόθυμοι να έχουν πρόσβαση σε μερικά μεγάλα DLC χωρίς την περίοδο αναμονής των μηνών που συνήθιζε ο Maxis πάρτε μέχρι τώρα.

Όταν υπάρχει περισσότερο περιεχόμενο για εξερεύνηση, θα βοηθήσει επίσης στην αύξηση των πωλήσεων των Sims 5 και οι παίκτες δεν θα βαρεθούν εύκολα ή θα περιμένουν μήνες για να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα μεγάλο DLC. Οι νεοεισερχόμενοι που δοκιμάζουν το παιχνίδι για πρώτη φορά θα ήθελαν επίσης να μάθουν τι είναι η διαφημιστική εκστρατεία και η αγορά πακέτων υλικού και πακέτων παιχνιδιών με το βασικό παιχνίδι θα προσφέρει μια πλήρη εμπειρία.

Θα δημοσιεύσει η EA The Sims 5 ή όχι;

Για να ξεκαθαρίσουμε την αμφιβολία σας, μπορούμε να κάνουμε κάποιες πραγματικές προβλέψεις βάσει των όσων είπε ο Ροντέκ. Η Maxis είναι έτοιμη να κάνει το παιχνίδι και η Electronic Arts θα το δημοσιεύσει εάν βλέπουν αρκετά έσοδα από το franchise που είναι προς το παρόν υπέροχο στον υπολογιστή. Το The Sims 4 κυκλοφόρησε το έτος 2014 και παρόλο που η EA δεν αποκάλυψε ακριβείς αριθμούς πωλήσεων, ο εκδότης επιβεβαίωσε ότι το franchise έχει συγκεντρώσει μεγάλη προσοχή από την κοινότητα των θαυμαστών και έχει αποκομίσει σημαντικά έσοδα.

Για να απαντήσετε στην ερώτησή σας, ναι το Sims 5 θα είναι σίγουρα έξω και μπορούμε επίσης να προβλέψουμε πότε θα ξεκινήσει με βάση προηγούμενες κυκλοφορίες. Το πρωτότυπο Sims κυκλοφόρησε το 2000 και πούλησε 11,5 εκατομμύρια αντίτυπα. Το The Sims 2 κυκλοφόρησε το 2004 και το The Sims 3 το 2009, ενώ υπήρχε ένα τεράστιο χάσμα προτού τελικά πέσει η τέταρτη δόση.

Διαβάστε περισσότερα: GTA 6: Όλα όσα γνωρίζουμε

Προβλέποντας τη διάρκεια ζωής του Sims 4 για να βρείτε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Sims 5 (υπόθεση)

Το Sims 4 έχει πολλά πράγματα σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή και με βάση την τεράστια συμβολή τους στα φόρουμ, φαίνεται ότι οι μεγάλοι Sim Gurus εστιάζουν στο τρέχον παιχνίδι από ένα νέο. Ταυτόχρονα, είναι αδύνατο να βρούμε μια νέα ιδέα παιχνιδιού τώρα και να την κυκλοφορήσουμε τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια, εκτός εάν έχουν ήδη εργαστεί για τη δημιουργία wireframes για τον νέο τίτλο.

Η τρέχουσα δόση έχει λάβει συνολικά τέσσερα τεράστια πακέτα επέκτασης, πακέτα πέντε παιχνιδιών και δώδεκα πακέτα περιεχομένου έως το πρώτο εξάμηνο του 2018. Πολλοί παράγοντες πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν προβλέψουμε πότε θα λήξει η διάρκεια ζωής του τρέχοντος παιχνιδιού . Στην πραγματικότητα, δεν είναι πουθενά κοντά στην ολοκλήρωση, καθώς έχουν κυκλοφορήσει μόνο 9 συμπαγή πακέτα για το παιχνίδι, ενώ άλλα είναι απλά πακέτα.

Εκτός αυτού, οι προγραμματιστές στο Maxis θα πρέπει να διορθώσουν πολλά πράγματα πριν μπορέσουν να μιλήσουν για ένα νέο παιχνίδι. Αναμένεται να δώσουν αξία για τα χρήματα που έχουν ήδη δαπανηθεί από τους παίκτες, να διορθώσουν σφάλματα, να προσθέσουν νέα χαρακτηριστικά και να φέρουν πιο ενδιαφέροντα πακέτα επέκτασης στο υπάρχον παιχνίδι, προτού προχωρήσουν.

Το πακέτο επέκτασης κατοικίδιων ζώων δεν είναι το τέλος, σχόλιο του παραγωγού (επιβεβαιωμένο)

Σύμφωνα με τον Grant Rodiek κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο PC Games Insider, το Pets Expansion Pack που κυκλοφόρησε για το Sims 4 δεν είναι το τέλος. Είπε επίσης, «Δεν πρόκειται να καθίσουμε και να χαλαρώσουμε, τώρα που έχουμε κάνει το απόλυτο πακέτο για το παιχνίδι. Τα κατοικίδια είναι απλά η αρχή ενός δεύτερου κύματος και όχι το τέλος του κύκλου. Έχουμε προγραμματίσει περισσότερο περιεχόμενο, εκπλήξουμε το κοινό μας και παρέχουμε δωρεάν περιεχόμενο με το οποίο θα μπορούσαν να διασκεδάσουν. "

Τώρα, αυτή η δήλωση έχει πολύ νόημα γι 'αυτό, επειδή η ομάδα και οι παραγωγοί είναι πολύ ενθουσιασμένοι που επικεντρώνονται στο τρέχον παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο παραγωγός παραδέχτηκε ότι είχαν μια ελαφριά αρχή, κάτι που τους οδήγησε να κυκλοφορήσουν πολλά δωρεάν περιεχόμενο όπως νήπια, ρούχα και άλλα έχουν προγραμματιστεί για να κρατήσουν την κοινότητα ευτυχισμένη. Εάν έχουν προγραμματίσει 2-3 μεγαλύτερες επεκτάσεις ή πακέτα παιχνιδιών, δεν θα ήταν έκπληξη αν το Sims 5 προωθηθεί στο 2021 ακριβώς για τις κονσόλες επόμενης γενιάς.

Η ανάπτυξη του Sims 5 έχει ήδη ξεκινήσει (η θεωρία βασίζεται στην προηγούμενη ανακοίνωση)

Σε μια λεπτομερή συζήτηση στο φόρουμ Sims, ένας μεγάλος οπαδός του franchise και ένας παίκτης με το id agent_bev, ισχυρίστηκε ότι η EA και ο Maxis ακολουθούν ένα συγκεκριμένο μοτίβο τα χρόνια που πρόκειται για την ανάπτυξη. Για να κατανοήσετε εύκολα την ιδέα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Rockstar ως παράδειγμα. Όταν κυκλοφόρησαν το GTA 5 το 2013, πιθανότατα ξεκίνησαν την ανάπτυξη στο Red Dead Redemption 2, το οποίο κυκλοφορεί στα τέλη του 2018, πέντε χρόνια αργότερα!

Μια παρόμοια θεωρία γίνεται από το agent_bev που είπε ότι η επίσημη ενότητα FAQ για το Sims 2 απάντησε σε μια ερώτηση σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει η ανάπτυξη του Sims 3. Ο Maxis ανακοίνωσε χωρίς να κρύψει τίποτα λέγοντας ότι μόλις ένα βασικό παιχνίδι αποσταλεί, θα αρχίσουν να δουλεύουν σε ένα άλλο.

Λαμβάνοντας υπόψη το χρόνο που απαιτείται για την ανάπτυξη νέων τίτλων και πόρων, δεν προκαλεί έκπληξη αν γνωρίζουμε ότι το Sims 5 είναι ήδη σε εξέλιξη. Η πραγματική ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο, θα αποφασιστεί με βάση τον κύκλο ζωής του υπάρχοντος παιχνιδιού, το οποίο φαίνεται να έχει πολλά χρόνια ακόμη, ειδικά με το γεγονός ότι κυκλοφόρησαν πρόσφατα στις κονσόλες. Το fanbase επεκτείνεται τώρα σε δύο εντελώς νέες πλατφόρμες, το PS4 και το Xbox One, τα οποία ενδέχεται να καθυστερήσουν την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά θα μπορούσε ήδη να είναι σε εξέλιξη.

Τι να περιμένετε στο Sims 5; Νέα χαρακτηριστικά, παιχνίδι και νέες πλατφόρμες!

Χωρίς οθόνες φόρτωσης και έναν μεγάλο κόσμο

Ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που θα μπορούσε και θα μπορούσε να ξεχωρίσει τα Sims 5 από τα παλαιότερα παιχνίδια είναι ότι δεν θα υπάρχουν καθόλου οθόνες φόρτωσης με έναν μεγάλο κόσμο για εξερεύνηση. Δυστυχώς, αυτό δεν πρόκειται να είναι πρωτοποριακό, αλλά ουσιαστικό στοιχείο. Πολλά από τα παιχνίδια Sims στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων των Sims 3, επέτρεψαν στους χαρακτήρες να περάσουν, αλλά η τρέχουσα δόση το κατάργησε.

Ένας μεγάλος κόσμος όπου μπορείτε να πάτε για δουλειά, πάρτι και να επιστρέψετε στο σπίτι είναι μια βασική ανάγκη. Σχεδόν κάθε μηχανή τυχερού παιχνιδιού, είτε πρόκειται για κονσόλες είτε για smartphones, παρέχουν ακατέργαστη ισχύ υλικού. Θα πρέπει να είναι εύκολο να ενσωματώσετε έναν πραγματικό χάρτη και να σας επιτρέψει να αλληλεπιδράσετε με άλλους πραγματικούς παίκτες σε εκτεταμένες συνεδρίες για πολλούς παίκτες (αλλά, αυτό θα μπορούσε να το κάνει σαν το World of Warcraft, σωστά;).

Οδήγηση του αυτοκινήτου σας γύρω

Το Sims 5 πρέπει σίγουρα να έχει αυτοκίνητα και στην πραγματικότητα, να επιτρέπει στους ανθρώπους να τα οδηγούν. Οι προγραμματιστές παιχνιδιών δεν μπορούν πλέον να μαγειρεύουν ανόητες ιστορίες για το γιατί δεν αφήνουν τους παίκτες να οδηγούν. Υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια RTS και ακόμη και παιχνίδια Sims παλιού σχολείου σε ένα τηλέφωνο N-Gage που επιτρέπουν στους παίκτες να οδηγούν ποδήλατο. Η δυνατότητα μετακίνησης μεταξύ χαρτών σε ένα όχημα πρέπει να το κάνει πιο απρόσκοπτο, φιλικό προς το χρήστη, όπως ακριβώς κάνετε σε ένα μεγάλο παιχνίδι όπως το Witcher 3.

Πατρότητα και νήπια

Όταν κυκλοφόρησαν τα Sims 4, οι παίκτες ήταν πολύ απογοητευμένοι, καθώς δεν είχαν πακέτα μικρών παιδιών και πολλά βασικά χαρακτηριστικά παιχνιδιού δεσμεύτηκαν ως πακέτο επέκτασης. Μετά από μια τεράστια οργή, μερικά από αυτά παρουσιάστηκαν ξανά ως δωρεάν ενημερώσεις. Οι γονείς και τα μικρά παιδιά αναμένεται να είναι διαθέσιμα στο Sims 5 κατά την ημερομηνία κυκλοφορίας μαζί με άλλες δημοφιλείς δυνατότητες που βρέθηκαν σε προηγούμενα παιχνίδια Sims.

Πλήρως προσαρμόσιμοι χαρακτήρες και σύστημα γήρανσης

Το σύστημα γήρανσης στο Sims 4 είναι πραγματικά κακό και πρέπει να διορθωθεί στον νέο τίτλο. Σύμφωνα με τους θαυμαστές στα φόρουμ, το νέο παιχνίδι που τροφοδοτείται από έναν πλήρως ανανεωμένο κινητήρα θα επιτρέψει στους παίκτες να τροποποιήσουν εντελώς την εμφάνιση των χαρακτήρων τους από το δέρμα, το χρώμα των ματιών, τα μαλλιά έως τα τατουάζ, τον τύπο σώματος και ούτω καθεξής. Θα δώσει στους παίκτες μια πιο συναρπαστική εμπειρία και την ικανότητα να ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Τι να αποφύγετε στο Sims 5;

Μικρές συναλλαγές

Ο Publisher Electronic Arts και ο Maxis θα πρέπει σίγουρα να αποφύγουν πολλά λάθη που έχουν κάνει στο τρέχον παιχνίδι τους. Περισσότερο από το Maxis, είναι ο εκδότης που πρέπει να γνωρίζει ότι η κοινότητα των Sims δεν θα εκτιμήσει ποτέ πράγματα όπως οι μικρο συναλλαγές, παρόλο που τους αρέσει να αγοράζουν πακέτα παιχνιδιών, πακέτα επέκτασης και άλλα DLC που συνεχίζουν να κυκλοφορούν καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής της.

Μη απαραίτητα πακέτα επέκτασης

Ο εξαναγκασμός των παικτών να αγοράζουν περιεχόμενο που θα έπρεπε αρχικά στο βασικό παιχνίδι δεν εκτιμάται καθόλου.Τα περισσότερα βασικά περιεχόμενα θα πρέπει να είναι διαθέσιμα κατά την ημερομηνία κυκλοφορίας, ενώ τα συναρπαστικά νέα πακέτα επέκτασης είναι πάντα ευπρόσδεκτα από τους παίκτες που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν 20 $ ή και περισσότερα για να παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι. Το Battlefield V έχει αφαιρέσει το premium pass καθώς διαχωρίζει παίκτες και οι μικρο συναλλαγές διορθώθηκαν στο Battlefront II, κάτι που είναι καλό σημάδι για τους Sims 5 καθώς η EA αλλάζει τη διαδρομή της βάσει των αιτημάτων των θαυμαστών.

The Sims 5 σε VR - Oculus, HTC και άλλα ακουστικά

Η μεγαλύτερη διαφημιστική εκστρατεία γύρω από το παιχνίδι που πιθανότατα θα ξεκινήσει το 2020 ή το 2021 είναι ότι θα υποστηρίξει το παιχνίδι VR αμέσως. Το παιχνίδι έφτασε έκπληκτα στις κονσόλες PS4 και Xbox One, παρά την έλλειψη κατάλληλων ελέγχων για να έχετε την ελευθερία όπως θα κάνατε σε έναν υπολογιστή. Μια παρόμοια καινοτομία αναμένεται να συμβεί βάσει μιας δημοσίευσης Reddit που έγινε στο παρελθόν, η οποία αργότερα καταργήθηκε επικαλούμενη θέματα πνευματικών δικαιωμάτων. Η διαρροή ρώτησε τους παίκτες στο υποσύνολο Sims σχετικά με τη γνώμη τους σχετικά με το να παίζουν το παιχνίδι σε ακουστικά εικονικής πραγματικότητας από την Oculus, την HTC ή άλλες εταιρείες.

Το Sims 5 θα επικεντρωθεί επίσης στο PS5 και στις νέες κονσόλες Xbox

Το επερχόμενο παιχνίδι, αν κυκλοφορήσει δύο χρόνια αργότερα, θα έχει όλη την προσοχή του στις νεότερες κονσόλες και έχει σχεδιαστεί για να αξιοποιεί πλήρως την ισχύ του υλικού που παρέχεται από τις υπάρχουσες κονσόλες. Τα Xbox One X και PS4 Pro είναι οι κονσόλες του μέλλοντος που έχουν απομείνει πολλές ανεκμετάλλευτες δυνατότητες. Πολλά παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν τα επόμενα δύο χρόνια ή αργότερα θα ξεφορτωθούν τις αρχικές κονσόλες επειδή κυκλοφόρησαν το 2013 και τώρα χρησιμοποιούν πρωτόγονο υλικό.

Με teraflops εντυπωσιακής ισχύος υλικού από νέα κονσόλα PlayStation 5 και Xbox που φημολογείται ότι θα ανακοινωθούν το 2019, οι προγραμματιστές του Sims 5 θα έχουν την ελευθερία να το χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν μια πραγματικά ανοιχτή εμπειρία με πολλά χαρακτήρων στην οθόνη ταυτόχρονα, απρόσκοπτη ενσωμάτωση με smartphone και πιθανώς VR επίσης, στο PSVR 2.

Οι φήμες ισχυρίζονται ότι η Microsoft σχεδιάζει να προσθέσει υποστήριξη πληκτρολογίου και ποντικιού στις κονσόλες Xbox One πολύ σύντομα. Ήδη υποστηρίζουν ενεργά την κοινότητα των υπολογιστών με πολλαπλές πλατφόρμες και παίζουν οπουδήποτε δυνατότητες. Σύντομα, δεν θα είχε μεγάλη διαφορά αν μπορούσατε να παίξετε το Sims 5 με ποντίκι και πληκτρολόγιο σε υπολογιστή ή Xbox One, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό λανσάρισμα για μελλοντικές κονσόλες. Μέχρι στιγμής, οι προγραμματιστές δεν έχουν κάνει αποκλειστικές ανακοινώσεις για τις κονσόλες. Σε περίπτωση που το Sims 5 γίνει πιο δημοφιλές στην κονσόλα Xbox νέας γενιάς και στο PlayStation 5, δεν θα προκαλεί έκπληξη αν εμφανιστούν μελλοντικά ή μόνιμα αποκλειστικά κοστούμια ή πακέτα αντικειμένων.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found