Πώς να διορθώσετε το Galaxy Note 3 που δεν διαβάζει την κάρτα Sd

Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο Galaxy Note 3 τους που σχετίζεται με την κάρτα SD. Οι χρήστες αυτού του τηλεφώνου αντιμετωπίζουν επίσης πολλά άλλα προβλήματα, αλλά το Galaxy Note 3 Not Reading Sd Card είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα και πολύ ενοχλητικά. Εάν είστε ένας από αυτούς τους χρήστες που ανησυχούν με αυτό το ζήτημα, ακολουθούν ορισμένα βήματα για να δοκιμάσετε.

Εκτός από το ζήτημα Galaxy Note 3 Not Reading Sd Card, εάν αντιμετωπίζετε άλλα προβλήματα στο τηλέφωνό σας, όπως πρόβλημα τυχαίας επανεκκίνησης, πρόβλημα εξάντλησης μπαταρίας, επισκεφθείτε μας. Όλες οι λύσεις δίνονται εδώ.

Galaxy Note 3 Δεν διαβάζει κάρτα Sd

Δείτε επίσης - Πώς να μην ενεργοποιήσετε το Galaxy Note 3

Βήματα για να διορθώσετε το Galaxy Note 3 που δεν διαβάζει την κάρτα Sd

> Βγάλτε την κάρτα SD από το τηλέφωνο. Στη συνέχεια, εγκαταστήστε μια εφαρμογή με το όνομα Spotify. Εκκινήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε, εισάγετε την κάρτα SD. Θα λύσει το πρόβλημα της εγκατάστασης του Spotify. Πριν προχωρήσετε με το επόμενο βήμα, κλείστε το Spotify. Για αυτό: μεταβείτε στη Διαχείριση εφαρμογών> βρείτε το Spotify και σκοτώστε την εφαρμογή με μη αυτόματο τρόπο. Προσοχή, μην διαγράψετε την προσωρινή μνήμη ή τα δεδομένα της εφαρμογής.

> Με καλώδιο USB, συνδέστε το Galaxy Note 3 στον υπολογιστή

> Στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου θα βρείτε το "com.spotify.mobile.android.ui" στο φάκελο Android / Data. Αντιγράψτε το και επικολλήστε την στην κάρτα SD. Εάν δεν υπάρχει φάκελος με το όνομα Android / Data στην κάρτα SD, δημιουργήστε τον και επικολλήστε το αρχείο "com.spotify.mobile.android.ui" στο φάκελο "Android / Data" που μόλις δημιουργήσατε.

> Τώρα επιστρέψτε στο Android / Data / "com.spotify.mobile.android.ui" της μνήμης του τηλεφώνου σας. Εκεί θα δείτε δύο φακέλους και δύο αρχεία, Χρήστες, spotifycache, orbit.settings, prefs. Διαγράψτε το αρχείο με το όνομα spotifycache.

> Εκτελέστε το Spotify και κατεβάστε τις λίστες αναπαραγωγής εκτός σύνδεσης. Ένα αναδυόμενο παράθυρο μπορεί να εμφανιστεί με ένα μήνυμα "αποσυγχρονισμός λιστών αναπαραγωγής". Αλλά τίποτα να ανησυχείτε, είναι ένα θετικό σημάδι. Το μήνυμα θα εξαφανιστεί και εάν ξεκινήσει το Spotify, θα καταλάβετε ότι έχετε επιτυχία.

> Για να βεβαιωθείτε ότι αυτά τα βήματα κατάφεραν να διορθώσουν το Galaxy Note 3 Not Reading Sd Card, μεταβείτε στην εσωτερική μνήμη και ελέγξτε τον κατάλογο «com.spotify.mobile.android.ui Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αλλαγή, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να δείτε έναν φάκελο με το όνομα Χρήστες και δύο αρχεία προτιμήσεων. Αλλά στο φάκελο "spotifycache / storage /" στην εσωτερική μνήμη, θα πρέπει να υπάρχουν λίστες αναπαραγωγής εκτός σύνδεσης.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found