Κορυφαίες καλύτερες επεκτάσεις Chrome για συγγραφείς

Το να γράφεις ένα blog καθημερινά και να τα δημοσιεύεις στον ιστότοπο του blogging δεν είναι καθόλου εύκολο. Και είναι πολύ κοινό όλοι οι συγγραφείς να αναζητούν τρόπους για να ενισχύσουν τη δουλειά τους. Ως συγγραφέας, πρέπει να επενδύσετε αρκετό χρόνο για να κάνετε τον ιστότοπο να λειτουργεί με επιτυχία. Και αυτό απαιτεί ποιοτικό περιεχόμενο. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι ζωτικής σημασίας να αναφέρουμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης Chrome είναι το τέλειο πρόγραμμα περιήγησης για συγγραφείς που τους επιτρέπουν να διατηρούν την ασφάλεια, να αυξάνουν την ταχύτητα της εργασίας ενώ προστίθενται πλεονεκτήματα στην προσαρμογή και τον συγχρονισμό μεταξύ συσκευών. Και τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο ευχάριστα και ταχύτερα όταν συνδυάζονται με μερικές ισχυρές επεκτάσεις Chrome.

Πολλές περισσότερες επεκτάσεις Chrome για συγγραφείς είναι διαθέσιμες, αλλά εάν ψάχνετε τις καλύτερες και χρήσιμες επεκτάσεις Chrome, διαβάστε προσεκτικά αυτό το άρθρο. Αυτό το άρθρο έχει να κάνει με αυτό και έχουμε αναφέρει εδώ τις 10 κορυφαίες καλύτερες επεκτάσεις Chrome για συγγραφείς.

Δείτε επίσης: Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές Chromebook

10 κορυφαίες καλύτερες επεκτάσεις Chrome για συγγραφείς

Κουρευτής ιστοσελίδων Evernote

Αυτή είναι η πρώτη επέκταση Chrome που αναφέρεται στη λίστα μας. Το γράψιμο απαιτεί πολλή έρευνα. Και ευτυχώς, αυτή η επέκταση προορίζεται για αυτό. Το Evernote σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε οποιοδήποτε προτιμώμενο κείμενο από τον ιστό στο φάκελο Evernote, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αργότερα. Για παράδειγμα, διαβάζετε ένα άρθρο στον Ιστό. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επισημάνετε το προτιμώμενο κείμενο ή εικόνες και να το αποθηκεύσετε στο φάκελο Evernote με ένα μόνο κλικ.

Αυτό ακούγεται πολύ ενδιαφέρον, αλλά πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε αυτήν την επέκταση και τα υπόλοιπα πράγματα θα αντιμετωπιστούν εύκολα.

Λήψη του κουρευτή ιστοσελίδας Evernote

Λεξικό Google

Το Google Dictionary είναι εδώ για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την έννοια της νέας λέξης. Η δημιουργία περιεχομένου υψηλής ποιότητας είναι το πρωταρχικό καθήκον κάθε συγγραφέα, blogger ή συγγραφέα. Και αυτό απαιτεί να έχετε ένα μεγάλο απόθεμα λέξεων. Αυτή η επέκταση στοχεύει να σας βοηθήσει σε αυτήν την περίπτωση. Όταν έρχεστε μέσω μιας νέας λέξης στο διαδίκτυο και δεν γνωρίζετε τη σωστή σημασία της, το λεξικό Google θα σας βοηθήσει να βρείτε την ακριβή έννοια αυτής της λέξης. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι απλώς να επισημάνετε ότι άγνωστη ή νέα λέξη και το λεξικό Google θα προσφέρουν ένα αναδυόμενο παράθυρο που αποτελείται από τον ορισμό αυτής της επισημασμένης λέξης.

Επίσης, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο μικρού ηχείου για να ακούσετε την προφορά αυτής της λέξης.

Λήψη λεξικού Google

Γραμματικά

Η γραμματική είναι η πιο χρήσιμη επέκταση Chrome για συγγραφείς και σύμφωνα με εμένα, όλοι οι συγγραφείς πρέπει να εγκαταστήσουν αυτήν την επέκταση για να κάνουν την εργασία τους ακριβή. Η επέκταση γραμματικής ελέγχει τα ορθογραφικά λάθη και τη γραμματική στο άρθρο. Έτσι, ο φόβος για οποιοδήποτε γραμματικό λάθος ή ορθογραφικό λάθος εξαλείφεται με τη χρήση της γραμματικής. Αλλά απαιτεί από εσάς να περάσετε πρώτα τη διαδικασία εγγραφής στον επίσημο ιστότοπο της Γραμματικής. Και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής, αυτή η επέκταση θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome. Με αυτήν την επέκταση, όποτε γράφετε οποιοδήποτε άρθρο, θα εμφανίζει την άμεση λύση ορθογραφικού λάθους και γραμματικής.

Λήψη γραμματικής

TweetDeck

Η δουλειά σας περιλαμβάνει τη χρήση του λογαριασμού twitter στο καλύτερό σας; Λοιπόν, τότε το TweetDeck είναι η καλύτερη λύση για εσάς. Πρόκειται για μια πολύ χρήσιμη επέκταση Chrome που σας βοηθά να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας στο Tweet. Είτε πρόκειται για την παρακολούθηση του hashtag, τον προγραμματισμό αναρτήσεων και τη συντόμευση συνδέσμων, το TweetDeck μπορεί να διαχειριστεί τα πάντα χωρίς προβλήματα. Ωστόσο, να είστε λίγο συνειδητοποιημένοι σχετικά με αυτήν την επέκταση, ώστε να μην σας διαχειρίζεται.

Αποκτήστε αυτήν την επέκταση Chrome για να κάνετε τη δουλειά σας πολύ πιο γρήγορη.

Λήψη TweetDeck

Αυτόματη επέκταση κειμένου

Το Auto Text Expander είναι μια άλλη καλύτερη επέκταση Chrome για συγγραφείς. Μπορεί να σώσει τον τεράστιο πολύτιμο χρόνο σας. Αυτή η επέκταση σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια συντόμευση πληκτρολογίου για τη λέξη και ολόκληρες προτάσεις ώστε η πληκτρολόγηση να γίνεται πολύ πιο εύκολη και πιο γρήγορη. Αυτό γίνεται χρήσιμο σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε μια πρόταση ή λέξη πολύ συχνά. Για παράδειγμα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την πρόταση «Θα σας καλέσω ξανά σε 10 λεπτά» και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε αυτήν την πρόταση για τη συντόμευση «Κλήση». Έτσι, την επόμενη φορά που θα πληκτρολογήσετε Κλήση, η επέκταση του Αυτόματου κειμένου επέκτασης του Chrome θα φροντίσει για το υπόλοιπο.

Λήψη αυτόματης επέκτασης κειμένου

OneTab

Η σύνταξη ενός άρθρου απαιτεί πολλή έρευνα. Και το πρόγραμμα περιήγησης Chrome έχει μια επέκταση για να σας βοηθήσει και σε αυτήν την εργασία. Όταν προχωρούμε στην έρευνα, είναι πολύ απλό ότι απαιτούνται πολλές καρτέλες ταυτόχρονα και το OneTab έρχεται εδώ για να σας βοηθήσει. Αποθηκεύει όλες τις επιλεγμένες καρτέλες, ώστε οι χρήστες να μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν αργότερα. Εάν θέλετε, μπορείτε να τακτοποιήσετε τις επιλεγμένες καρτέλες στις Ομάδες, ενώ σας επιτρέπει επίσης να μοιραστείτε την αποθηκευμένη καρτέλα ως ιστοσελίδα. Λοιπόν, τι άλλο θα χρειαστεί ένας συγγραφέας; Το OneTab είναι πραγματικά χρήσιμο για να βοηθήσει στην έρευνα, ώστε να μπορείτε να κάνετε το άρθρο μοναδικό.

Λήψη του OneTab

Συγγραφέας

Το Writer είναι μια απαραίτητη επέκταση Chrome για τους συγγραφείς και τους bloggers. Αυτή η επέκταση θα σας βοηθήσει να γράψετε ένα άρθρο χωρίς προβλήματα, καθώς εξαλείφει κάθε είδους περισπασμούς. Το γράψιμο απαιτεί την αποθήκευση του άρθρου πολύ συχνά στα μέσα της γραφής σας και αυτό σας αποσπά από την εργασία σας. Να μην ανησυχείτε πλέον, καθώς ο Writer προορίζεται να αποθηκεύσει αυτόματα το έργο. υποστηρίζει την καταμέτρηση λέξεων και τους στόχους γραφής. Ωστόσο, όχι μόνο αυτό χειρίζεται πολύ περισσότερες εργασίες, όπως τη δυνατότητα αλλαγής του φόντου, την προσαρμογή των γραμματοσειρών κ.λπ. Επίσης, μπορεί να αποθηκεύσει απεριόριστα έγγραφα. Με μία λέξη, αυτή η επέκταση Chrome είναι πραγματικά χρήσιμη για τους συγγραφείς.

Λήψη του Writer

AdBlock

Μία ακόμη εξαιρετική επέκταση Chrome για συγγραφείς είναι το AdBlock. Αυτή η επέκταση προορίζεται να μειώσει την απόσπαση της προσοχής στο Διαδίκτυο. Ναι, και πάλι το γράψιμο απαιτεί τεράστια έρευνα και αν αποσπάται η προσοχή από τις διαφημίσεις, θα χρειαστεί αρκετός χρόνος. Ωστόσο, ενώ αυτή η επέκταση AdBlock χρησιμοποιείται στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome, όπως υποδηλώνει το όνομα, αποκλείει όλες τις διαφημίσεις, εξοικονομώντας έτσι τον χρόνο σας εξαλείφοντας τις περισπασμούς. Αποκτήστε το AdBlock και κάντε την απόσπαση της δουλειάς γραφής δωρεάν και γρηγορότερη.

Λήψη AdBlock

Μιλήστε

Μια ιδανική επέκταση προγράμματος περιήγησης Chrome για τους συγγραφείς που θα σας επιτρέψει να διορθώσετε εύκολα τα λάθη. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια μηχανή κειμένου σε ομιλία που εκφωνεί δυνατά την επιλεγμένη παράγραφο, ώστε να μπορείτε να ακούσετε και να διορθώσετε τα λάθη. Είναι πολύ κοινό ότι μερικές φορές δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε τα λάθη και γίνεται εύκολο εάν κάποιος μπορεί να το διαβάσει για εμάς. SpeakIt μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά χωρίς προβλήματα. Υπάρχουν πολλές άλλες δυνατότητες διαθέσιμες με αυτήν την επέκταση, όπως η δυνατότητα αλλαγής της φωνής μεταξύ ανδρών και γυναικών. Επίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση.

Λήψη SpeakIt

Μείνε συγκεντρωμένος

Οι τελευταίες καλύτερες επεκτάσεις Chrome που μπορούν να επιταχύνουν την παραγωγικότητά μας σε μεγάλο βαθμό. Είναι ένα πολύ συνηθισμένο πράγμα που αποσπώνται πολύ συχνά από πολλά πράγματα όπως ειδοποίηση Whatsapp, Facebook, email κ.λπ. κατά τη χρήση του Διαδικτύου. Ευτυχώς, το StayFocused μας βοηθά να παραμείνουμε εστιασμένοι στη δουλειά μας, περιορίζοντας μας από την πρόσβαση σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο. Ωστόσο, υπάρχει πάντα μια επιλογή για το τι πρέπει να αποκλείσετε πραγματικά και πότε. Το StayFocused μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την παραγωγικότητα και αυτό είναι το πιο χρήσιμο σε όλους εκείνους που αποσπούν την προσοχή πολύ εύκολα. Επομένως, εγκαταστήστε αυτήν την επέκταση Chrome στο πρόγραμμα περιήγησής σας και διευκολύνετε τη σύνταξη.

Λήψη του StayFocused

Αυτές είναι οι 10 κορυφαίες καλύτερες επεκτάσεις Chrome για συγγραφείς. Ενώ συνεχίζουμε να αναζητούμε προσθήκες και θέματα όσον αφορά τον ιστότοπο, οι επεκτάσεις εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό στα προγράμματα περιήγησης. Έχουν σκοπό να σας βοηθήσουν σε πολλές περιπτώσεις. Έτσι, εάν είστε σοβαρός συγγραφέας, όλες οι αναφερόμενες επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης Chrome εδώ θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους πιο γρήγορα.

Δείτε επίσης: Κορυφαία καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια για Android και iOS

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found