Samsung Galaxy Watch (Gear S4): Δεν αλλάζει πάρα πολύ από τον προκάτοχό του

Samsung Galaxy Watch (Gear S4): Η Samsung έριξε το επίθημα «Gear» από την επωνυμία smartwatch. Τώρα είναι μόνο το «Samsung Galaxy Watch». Ίσως αυτό να έχει να κάνει με τη βασική σχεδίαση του ίδιου του smartwatch ως αναλογικού ρολογιού ρουτίνας με όλα τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά του smartwatch ανέπαφο. Παρόλο που η Samsung δεν έχει κάνει μεγάλο μέρος της αλλαγής από τον προκάτοχο Gear S3, το Galaxy Watch έρχεται με ορισμένα χαρακτηριστικά για να το κάνει ελκυστικό για τους πελάτες. Σε ορισμένες περιοχές, ο κορεατικός γίγαντας προσπάθησε επίσης να αναλάβει την Apple. Ακολουθούν μερικές αξιοσημείωτες δυνατότητες του νέου Samsung Galaxy Watch ή του Gear S4.

Δυνατότητα προσαρμογής

Ένα από τα χαρακτηριστικά του νέου Samsung Galaxy Watch είναι ότι μπορείτε να διαλέξετε και να επιλέξετε μερικά πράγματα που θα συμπεριληφθούν στο ρολόι σας. Το ρολόι μπορεί να αλλάξει για να ταιριάζει στο γούστο σας και προφανώς, ο ιμάντας μπορεί να επιλεγεί από μια ποικιλία χρωμάτων. Μπορείτε να επιλέξετε τον κύριο επιλογέα που, όπως αναφέρθηκε, έχει αναλογικό και μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε να έχετε ένα Galaxy Watch με δυνατότητα Bluetooth ή μόνο μια αυτόνομη έκδοση LTE. Υπάρχουν δύο μεγέθη που προσφέρονται. 42 mm και 46 mm και το πλάτος του ιμάντα είναι 20 mm και 22 mm. Το ασημί, το μεσαίο βράδυ και το μαύρο είναι τα διαφορετικά χρώματα ως προς τη συνολική κατασκευή και κλήση.

Γίνεται ο προσωπικός σας βοηθός

Το νέο Samsung Galaxy Watch μπορεί να γίνει προσωπικός γραμματέας ή βοηθός σας φέρνοντας μια σειρά από πληροφορίες και υπενθυμίσεις καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Καθώς ξυπνάτε την οθόνη 360 x 360 AMOLED, μπορεί να σας ενημερώσει τι υπάρχει στο κατάστημα για τις επόμενες δέκα ώρες και συμβαδίζει κυριολεκτικά μαζί σας καθώς πηγαίνετε για την πρωινή σας βόλτα ή για τζόκινγκ. Όχι μόνο θα σας δείξει τις διάφορες παραμέτρους υγείας που αναμένεται να κάνουν οι ιχνηλάτες γυμναστικής, αλλά θα προσθέσουν μια λέξη εκτίμησης για τις προσπάθειές σας και θα σας ενθαρρύνουν να ακολουθήσετε μπροστά. Και μετά από τον ύπνο, σας δίνει μια περίληψη για το πώς πήγε η μέρα και τι επιτεύχθηκε. Μπορείτε πραγματικά να πάρετε πολλά από το Samsung Galaxy Watch αν το ρυθμίσετε για τις προσωπικές σας ανάγκες.

Το περιστρεφόμενο πλαίσιο, το ψηφιακό στέμμα της Apple Watch, είναι καλό από την άποψη του σχεδιασμού και σας προσφέρει την ευκολία να περιηγηθείτε στην οθόνη.

Smart Under the Hood και εξαιρετική απόδοση

Το Samsung Galaxy Watch λειτουργεί από έναν επεξεργαστή διπλού πυρήνα Exynos 9110 και η υποστήριξη RAM είναι 768 MB. Ο επεξεργαστής κλείνει ταχύτητα 1,15 GHz. Παρέχεται αποθηκευτικός χώρος 4 GB. Στο λειτουργικό σύστημα, η Samsung έχει προχωρήσει πέρα ​​από το Wear OS της Google και έχει φορτώσει το εσωτερικό του Tizen OS. Το λειτουργικό σύστημα φαίνεται να είναι αρκετά αποτελεσματικό και γρήγορο να σας επιτρέπει να αλλάζετε την οθόνη ή να εισάγετε την εφαρμογή που θέλετε να ανοίξετε και ούτω καθεξής. Η λειτουργία της περιστρεφόμενης στεφάνης έχει ενσωματωθεί όμορφα και στο λειτουργικό σύστημα. Η ισχύς της μπαταρίας είναι είτε 472 mAh είτε 270 mAh ανάλογα με το μοντέλο που έχετε επιλέξει. Η ασύρματη βάση φόρτισης αποτελεί μέρος της τροφοδοσίας και είναι βολική για τη φόρτιση της συσκευής. Ένα πλήρως φορτισμένο ρολόι μπορεί να διαρκέσει οπουδήποτε μεταξύ 120 ωρών και 160 ωρών, ανάλογα με διάφορους παράγοντες.

Μπορείτε να αφήσετε το Samsung Galaxy Watch στη θέση Always On ή αν θέλετε να εξοικονομήσετε μπαταρία μπορείτε να την απενεργοποιήσετε. Η Samsung ισχυρίζεται ότι το νέο ρολόι είναι συμβατό με τα στρατιωτικά πρότυπα των ΗΠΑ (MIL-STD-810G).

Η Samsung θα μπορούσε να έχει γίνει καλύτερα σε ορισμένες περιοχές

Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, όσοι χρησιμοποιούν ήδη την προηγούμενη έκδοση, το smartwatch Samsung Gear S3 ενδέχεται να μην βρει δραματική αλλαγή στο Samsung Galaxy Watch που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο. Από την άλλη πλευρά, οι περισσότερες κριτικές σε γενικές γραμμές έχουν πολλές αδυναμίες στη νέα συσκευή και πιστεύουν ότι η Samsung θα μπορούσε να είχε λίγο περισσότερη προσοχή. Μερικά από αυτά είναι, όπως παρακάτω:

  • Θα μπορούσατε να κολλήσετε στο Wear OS; Η Samsung θα ήθελε να προωθήσει το δικό της Wearable OS Tizen. Αλλά το μειονέκτημα σε αυτό είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί για εκτέλεση σε αυτό το λειτουργικό σύστημα. Ως αποτέλεσμα, δεν έχετε την ίδια εμπειρία στη χρήση των εφαρμογών και σας αφήνει πάντα την αίσθηση ότι σας λείπει κάτι
  • Τα δεινά του Bixby συνεχίζονται: Η Samsung εξακολουθεί να συμφωνεί με τον βοηθό φωνής της Bixby να είναι σε θέση να κατανοήσει τον αμερικανικό τρόπο αγγλικής προφοράς και συχνά τους κάνει λάθος. Ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι αργό να ανταποκρίνονται ακόμη και σε άλλες εύκολες εντολές ή ερωτήσεις. Το Samsung Galaxy Watch δεν διαθέτει καμία δυνατότητα σύνδεσης μέσω εφαρμογών οικιακού αυτοματισμού, μια αυξανόμενη χρήση για τα έξυπνα ρολόγια άλλων εμπορικών σημάτων
  • Το Samsung Pay δεν είναι πλήρως λειτουργικό: Υπήρξαν αναφορές για τη λειτουργία Samsung Pay που δεν λειτουργούν πραγματικά σε όλα τα καταστήματα ή με τράπεζες. Το έργο ολοκλήρωσης δεν έχει ολοκληρωθεί, πιθανώς!

Μπορείτε να αγοράσετε το Samsung Galaxy Watch για 279,99 $ με τον επιλογέα 42 mm ή για 299,99 $ με έναν επιλογέα 46 mm. Το ρολόι κυκλοφόρησε μαζί με το smartphone Samsung Galaxy Note 9 και ίσως είχε ξεφύγει από την προσοχή λόγω της διαφημιστικής εκστρατείας γύρω από το smartphone.

Όμως, στη συνολική ανάλυση, δεν θα απογοητευτείτε πολύ που έχετε επενδύσει τα δολάρια σας. Το θέμα που γίνεται εδώ είναι ότι για ένα νέο και ενημερωμένο μοντέλο ενός έξυπνου ρολογιού από έναν ηγέτη όπως η Samsung, θα περιμένατε πολύ περισσότερες αλλαγές από τις προηγούμενες εκδόσεις του Samsung Gear S3 ή της έκδοσης Gear Sport από τον ίδιο κατασκευαστή. Από αυτή την καταμέτρηση, φάνηκε να απογοητεύει. Επιπλέον, το γεγονός ότι χάνετε τη χρήση πολλών χρήσιμων εφαρμογών λόγω του ζητήματος συμβατότητας με το Tizen OS.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found