5 τρόποι για να διορθώσετε το πάγωμα του iPhone 5c μετά την ενημέρωση του iOS 8.4

Κάθε φορά, όταν μια νέα έκδοση του iOS διατίθεται, όλοι ενθουσιάζονται, περιμένοντας να δουν ποιες νέες δυνατότητες φέρνει η τελευταία ενημέρωση. Παρόλο που το iOS συνήθως διορθώνει πολλά σφάλματα και δυσλειτουργίες, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα μόλις αναβαθμίσετε τη συσκευή σας. Όσον αφορά την ενημέρωση του iOS 8.4, οι χρήστες ανέφεραν ήδη ορισμένα ζητήματα και ένα από αυτά είναι το πρόβλημα με το iPhone 5c που συνεχίζει να παγώνει. Εάν έχετε το ίδιο πρόβλημα, ρίξτε μια ματιά σε 5 τρόπους για να διορθώσετε το πάγωμα του iPhone 5c μετά την ενημέρωση του iOS 8.4 που έχουμε προετοιμάσει. Εδώ είναι.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι επίλυσης προβλημάτων Bluetooth iPhone 5c

5 τρόποι για να διορθώσετε το πάγωμα του iPhone 5c μετά την ενημέρωση του iOS 8.4

5 τρόποι για να διορθώσετε το πάγωμα του iPhone 5c μετά την ενημέρωση του iOS 8.4

Λύση No.1: Αναγκάστε μια εφαρμογή να κλείσει.

Εάν αντιμετωπίζετε το πρόβλημα όταν χρησιμοποιείτε συγκεκριμένη εφαρμογή, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αναγκάσετε την εφαρμογή να κλείσει και εδώ μπορείτε να το κάνετε αυτό:

 • Πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα δύο φορές
 • Θα λάβετε μια προεπισκόπηση των εφαρμογών που χρησιμοποιείτε
 • Βρείτε την εφαρμογή με την οποία αντιμετωπίζετε πρόβλημα
 • Σύρετε προς τα πάνω για να το κλείσετε.

Λύση No.2: Ενημέρωση εφαρμογής.

Και πάλι, εάν αντιμετωπίζετε το πρόβλημα όταν το iPhone 5c σας παγώνει μετά την ενημέρωση του iOS όταν χρησιμοποιείτε συγκεκριμένη εφαρμογή, ελέγξτε αν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση. Απλώς μεταβείτε στο App Store και εάν υπάρχει ενημέρωση, πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση.

Λύση No.3: Επανεκκινήστε τη συσκευή σας.

Η επανεκκίνηση είναι μια πολύ χρήσιμη λύση σε πολλές περιπτώσεις, επειδή εάν κάποια διαδικασία εκτελείται στο iPhone 5c., Κάντε επανεκκίνηση με διακοπή και το πρόβλημα θα εξαφανιστεί. Αυτό που πρέπει να κάνετε εδώ είναι:

 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας (κουμπί ύπνου / αφύπνισης)
 • Θα εμφανιστεί ένα ρυθμιστικό στην οθόνη
 • Σύρετε προς τα δεξιά για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή σας
 • Όταν η συσκευή σας είναι απενεργοποιημένη, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για άλλη μια φορά, έως ότου εμφανιστεί το λογότυπο της Apple.

Λύση No.4: Επανεκκινήστε τη συσκευή σας.

Σε περίπτωση που η συσκευή σας έχει παγώσει εντελώς και αν δεν ανταποκρίνεται καθόλου, θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν τη λύση. Αυτό που πρέπει να κάνετε εδώ είναι να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το κουμπί Αρχική σελίδα και το κουμπί ύπνου / αφύπνισης ταυτόχρονα, για μερικά δευτερόλεπτα, έως ότου εμφανιστεί το λογότυπο της Apple στην οθόνη.

Λύση 5: Επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις.

Εάν το iPhone 5c σας συνεχίσει να παγώνει μετά την ενημέρωση του iOS 8.4 και οι προηγούμενες λύσεις δεν βοήθησαν, θα πρέπει να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις. Εδώ είναι πώς:

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 • Πατήστε Γενικά
 • Πατήστε Επαναφορά
 • Επιλέξτε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων.

Γνωρίζουμε πόσο απογοητευτικά είναι τα προβλήματα κατάψυξης, αλλά ένας από αυτούς τους 5 τρόπους για να διορθώσετε το πάγωμα του iPhone 5c μετά την ενημέρωση του iOS 8.4 μπορεί να λύσει το πρόβλημα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη χρήση της συσκευής σας.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found