Πώς να αλλάξετε τα θέματα στο Samsung Galaxy S6 και S6 Edge

Μερικά από τα πιο δημοφιλή smartphone που κυκλοφόρησαν το 2015 είναι τα LG G4, Huawei P8, Huawei Mate 8, και φυσικά, δύο ναυαρχίδες Samsung Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge. Και τα δύο smartphone που κυκλοφόρησε η Samsung ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες που είχαν οι χρήστες, καθώς και τα δύο τηλέφωνα είναι όμορφα και γρήγορα, οπότε η χρήση του είναι πραγματικά μια εξαιρετικά διασκεδαστική εμπειρία. Το σπουδαίο είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες και μπορείτε επίσης να αλλάξετε την εμφάνιση του περιβάλλοντος εργασίας χρήστη, το οποίο είναι πολύ απλό. Αν θέλετε να μάθετε πώς να αλλάξετε τα θέματα στα Samsung Galaxy S6 και S6 Edge, συνεχίστε να διαβάζετε γιατί θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να το κάνετε ακριβώς αυτό.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να τραβήξετε φωτογραφίες μέσω φωνητικού ελέγχου σε Samsung Galaxy S6 και S6 Edge

Πώς να αλλάξετε τα θέματα στα Samsung Galaxy S6 και S6 Edge

phandroid.com

Εάν βαρεθείτε με το τρέχον θέμα και τα εικονίδια στο Samsung Galaxy S6 ή S6 Edge, μπορείτε να τα αλλάξετε όλα εύκολα. Μόλις αλλάξετε το θέμα, οι ταπετσαρίες και τα εικονίδια διεπαφής χρήστη θα αλλάξουν. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό:

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
  • Πατήστε Θέματα που βρίσκονται στην ενότητα Προσωπικά
  • Θα δείτε το προεπιλεγμένο θέμα και δύο άλλα θέματα
  • Εάν δεν σας αρέσουν τα άλλα δύο θέματα και δεν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε, πατήστε στο Κατάστημα
  • Όταν βρείτε το θέμα που σας αρέσει, αγγίξτε το και μετά κάντε κλικ στο «Λήψη»
  • Μπορείτε να κατεβάσετε όσα θέματα θέλετε
  • Κάθε φορά που θέλετε να αλλάξετε το θέμα, επιστρέψτε στις Ρυθμίσεις> Θέματα και πατήστε το θέμα για να αλλάξετε την εμφάνιση του περιβάλλοντος εργασίας χρήστη.

Αυτό είναι πολύ απλό, έτσι δεν είναι; Τώρα μπορείτε να μεταβείτε στο "Store" για να εξερευνήσετε και να κατεβάσετε τα θέματα που σας αρέσουν.

Πηγή εικόνας: androidphonehub.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στο Samsung Galaxy S6 και S6 Edge;

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found