Τρόπος επίλυσης προβλημάτων ασύρματης φόρτισης iPhone 8

Είμαστε όλοι ερωτευμένοι με τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης - απλώς τοποθετήστε το τηλέφωνό σας στο φορτιστή και είμαστε ελεύθεροι να πραγματοποιείτε κλήσεις, βιντεοκλήσεις ή να παρακολουθείτε βίντεο. Η Apple έχει επίσης συμπεριλάβει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης για τα τελευταία τηλέφωνα, iPhone 8 και iPhone X και χρησιμοποιεί Qi Standard. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλοί ασύρματοι φορτιστές που μπορούν να αγοράσουν οι χρήστες του iPhone 8. Θυμηθείτε ότι το τηλέφωνο έχει φτιαχτεί για να πάρει μόνο 5 watt, τα οποία θα αυξηθούν σε 7,5 watt σε μια ενημέρωση αργότερα. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι δεν επενδύετε σε φορτιστή 15 watt.

Οι χρήστες του Apple iPhone 8 φαίνεται να αντιμετωπίζουν μερικά προβλήματα κατά τη φόρτιση των τηλεφώνων τους σε ασύρματο φορτιστή. Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε προβλήματα ασύρματης φόρτισης iPhone 8.

Διαβάστε επίσης - Τρόπος επίλυσης προβλημάτων διάρκειας ζωής μπαταρίας iPhone 8

ΒήματαΕπίλυση προβλημάτων ασύρματης φόρτισης iPhone 8

Το iPhone 8 κολλάει συνήθως σε ένα συγκεκριμένο σημείο μετά τη φόρτιση και στη συνέχεια σταματά ή φορτίζει πολύ αργά, σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει:

  • Ελέγξτε τη θύρα USB του ασύρματου φορτιστή. Θα πρέπει να είναι καθαρό και δεν πρέπει να καθιζάνουν σωματίδια ρύπων, εάν ναι, τότε χρησιμοποιήστε ένα στεγνό πανί για να το σκουπίσετε και στη συνέχεια συνδέστε το ξανά.
  • Απλώς επανεκκινήστε το iPhone 8 για να ελέγξετε αν το πρόβλημα εξαφανίζεται.
  • Ελέγξτε εάν το βύσμα από τη βάση φόρτισης είναι σωστά συνδεδεμένο στην πρίζα. Δεν πρέπει να είναι χαλαρό αλλιώς ο φορτιστής δεν θα λειτουργεί.
  • Εάν το iPhone 8 διαθέτει θήκη, τότε θα πρέπει να υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, διαφορετικά θα πρέπει να την αφαιρέσετε πριν την τοποθετήσετε στον ασύρματο φορτιστή.
  • Δοκιμάστε τη Λειτουργία πτήσης ενώ φορτίζετε. Αυτό θα απενεργοποιήσει τα δεδομένα / Wi-Fi και Bluetooth, επιτρέποντάς του έτσι να φορτίζει γρηγορότερα.
  • Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το iPhone 8 και στη συνέχεια να το φορτίσετε.
  • Τα iPhone ή στην πραγματικότητα οποιοδήποτε άλλο smartphone πρέπει να φορτίζεται όταν είναι 15% έως 20% και όχι λιγότερο. Εάν η μπαταρία έχει εξαντληθεί εντελώς, θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να φορτιστεί.
  • Ελέγξτε αν υπάρχουν ενημερώσεις στο τηλέφωνό σας. Εάν δεν έχετε ενημερώσει το iPhone σας, κάντε το. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Τα σφάλματα θα διορθωθούν και το τηλέφωνό σας θα αρχίσει να φορτίζει γρήγορα.

Διαβάστε επίσης - Πώς να ενεργοποιήσετε το True Tone στο iPhone 8

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found