Τρόπος επίλυσης προβλημάτων Samsung Galaxy S9 Bluetooth

Η Samsung είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στον κλάδο των ηλεκτρονικών, ειδικά όταν πρόκειται για τα smartphone τους. Η σειρά Galaxy των smartphone τους είναι γνωστή για εξαιρετικό υλικό όσον αφορά τις προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και τα premium υλικά. Ένα από τα πιο επιτυχημένα smartphone στη σειρά Galaxy είναι η σειρά S smartphones. Και η τελευταία προσφορά της Samsung είναι το ολοκαίνουργιο Samsung Galaxy S9. Αυτή η συσκευή διαθέτει όλα όσα μπορείτε να περιμένετε από οποιαδήποτε κορυφαία συσκευή του 2018. Είτε μιλάτε για την οθόνη QHD + 18: 9 χωρίς bezel, τον επεξεργαστή Snapdragon 845 ή την φανταστική κάμερα στη συσκευή, το Samsung Galaxy S9 τα έχει όλα.

Ενώ η Samsung υπερέχει στο να κατασκευάζει smartphone από άποψη προδιαγραφών και κατασκευής υλικού, το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για την ανάπτυξη λογισμικού τους. Άλλες μάρκες όπως η Google κάνουν σίγουρα καλύτερα όσον αφορά τη βελτιστοποίηση λογισμικού στο smartphone τους. Δυστυχώς, η Samsung πρέπει να κάνει πολλά με την ανάπτυξη λογισμικού για να φτάσει οπουδήποτε κοντά στο Google. Λόγω της κακής βελτιστοποίησης λογισμικού, η Samsung έχει πολλά προβλήματα με το Galaxy S9, ένα από τα οποία είναι το Bluetooth. Αρκετοί χρήστες του Galaxy S9 αντιμετώπισαν προβλήματα με το Bluetooth, όπως θα εξηγήσουμε αργότερα σε αυτό το άρθρο.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων διάρκειας ζωής μπαταρίας Samsung Galaxy S9

Προβλήματα με τη συνδεσιμότητα Bluetooth με το Samsung Galaxy S9:

Με το Samsung Galaxy S9, μπορείτε να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα κατά τη χρήση του Bluetooth. Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα με το Bluetooth παρουσιάζεται κατά την αναζήτηση συσκευών όταν προσπαθείτε να πραγματοποιήσετε σύζευξη με μια νέα συσκευή Bluetooth. Σε πολλές περιπτώσεις, το τηλέφωνό σας δεν θα συνδεθεί σε συσκευή Bluetooth, ακόμη και όταν έχει συνδεθεί επιτυχώς με τη συσκευή σας. Δυστυχώς, τα προβλήματα Bluetooth δεν τελειώνουν εδώ και μπορείτε ακόμη και να έχετε προβλήματα όπως συσκευές που δεν έχουν ζευγαρωθεί, κακή ποιότητα ήχου μέσω Bluetooth και πολλά άλλα! Επομένως, σε αυτό το άρθρο, θα δείτε πολλές διορθώσεις για τέτοιου είδους προβλήματα. Ας δούμε πώς να διορθώσουμε τα προβλήματα Bluetooth του Samsung Galaxy S9.

Τρόπος επίλυσης προβλημάτων Samsung Galaxy S9 Bluetooth

Μέθοδος 1: Εναλλαγή Bluetooth

Τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε σε περίπτωση αποτυχίας Bluetooth στο Galaxy S9 θα είναι η εναλλαγή του Bluetooth που είναι επίσης η ευκολότερη λύση που μπορείτε να δοκιμάσετε. Για να το κάνετε αυτό, απλώς απενεργοποιήστε το Bluetooth είτε από τις ρυθμίσεις είτε από τις γρήγορες ρυθμίσεις του Galaxy S9. Αφού περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Bluetooth και να ελέγξετε αν όλα λειτουργούν καλά ή όχι.

Μέθοδος 2: Προσθήκη ως συσκευή Smart Lock

Το Android έχει την επιλογή να προσθέσει τις συσκευές Bluetooth ως έξυπνη συσκευή, μετά την οποία η συσκευή σας θα ξεκλειδώνεται αυτόματα κάθε φορά που η συγκεκριμένη συσκευή Bluetooth είναι συνδεδεμένη στο τηλέφωνό σας. Μπορούμε να προσθέσουμε μια συσκευή Bluetooth ως συσκευή έξυπνου κλειδώματος στο Galaxy S9 για να διορθώσουμε πιθανώς ορισμένα από τα προβλήματα Bluetooth. Μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνονται:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή "Ρυθμίσεις" στο Galaxy S9 σας.
 • Μετά από αυτό κατευθυνθείτε στο "Lock Screen and Security" και βρείτε το "Smart Lock".
 • Τέλος, πατήστε «Αξιόπιστη συσκευή» και προσθέστε τις επιθυμητές συσκευές Bluetooth.

Μέθοδος 3: Επανεκκινήστε τη συσκευή σας

Μία από τις πιο κοινές διορθώσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα σε μια συσκευή Android είναι να δοκιμάσετε πρώτα να επανεκκινήσετε τη συσκευή. Εάν το πρόβλημα οφείλεται σε κάποιο σφάλμα στο λειτουργικό σύστημα του Galaxy S9 σας, η επανεκκίνηση μπορεί να το διορθώσει, καθώς φορτώνουμε ξανά το λειτουργικό σύστημα στη μνήμη της συσκευής σας. Κάτι τέτοιο μπορεί επίσης να διορθώσει προβλήματα με τη συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων Bluetooth.

Μέθοδος 4: Σκουπίστε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης της συσκευής σας Android

Εάν η επανεκκίνηση της συσκευής σας δεν επιλύσει το πρόβλημά σας, τότε το πρόβλημα ενδέχεται να συνεχιστεί λόγω του διαμερίσματος της προσωρινής μνήμης και τυχόν άλλων προβλημάτων με αυτό. Έτσι, μπορείτε εύκολα να σκουπίσετε το διαμέρισμα προσωρινής αποθήκευσης του Galaxy S9 ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνονται χρησιμοποιώντας την ανάκτηση αποθεμάτων Android του Samsung Galaxy S9.

 • Απενεργοποιήστε το Samsung Galaxy S9 και, στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας, το κουμπί αύξησης της έντασης και το κουμπί Bixby μαζί έως ότου είστε στο Android Stock Recovery.
 • Μετά από αυτό, χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα έντασης για πλοήγηση και το κουμπί λειτουργίας για επιβεβαίωση, επιλέξτε "Wipe Cache Partition".
 • Αυτό θα σβήσει το διαμέρισμα Cache του Samsung Galaxy S9 και μετά μπορείτε να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας που ελπίζουμε ότι θα διορθώσει όλα τα προβλήματα Bluetooth που αντιμετωπίζετε.

Μέθοδος 5: Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου στο Samsung Galaxy S9

Ένας άλλος εξαιρετικός τρόπος για να διορθώσετε τυχόν προβλήματα Bluetooth στο Galaxy S9 σας είναι να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου των smartphone σας. Αυτό θα αλλάξει όλες τις ρυθμίσεις Bluetooth στις προεπιλεγμένες τιμές που μπορούν να διορθώσουν πολλά ζητήματα που σχετίζονται με το Bluetooth. Για να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου στο Samsung Galaxy S9, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 • Μεταβείτε στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις" του Galaxy S9 και βρείτε το μενού "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά".
 • Μετά από αυτό, βρείτε την επιλογή λέγοντας «Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου» και πατήστε σε αυτό.
 • Αυτό θα αλλάξει όλες τις ρυθμίσεις Bluetooth, οι οποίες ελπίζουμε ότι θα διορθώσουν όλα τα προβλήματα με τη συσκευή σας.

Μέθοδος 6: Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων της συσκευής σας

Εάν καμία από τις παραπάνω διορθώσεις δεν λειτούργησε για εσάς, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο Samsung Galaxy S9. Κάτι τέτοιο θα κάνει το τηλέφωνό σας ακριβώς όπως ήταν έξω από το κουτί. Αυτό σημαίνει ότι ό, τι προκάλεσε τα προβλήματα με το Bluetooth θα διαγραφούν και δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα σχετικά με το Bluetooth στο μέλλον. Μπορείτε να επαναφέρετε το Galaxy S9 χρησιμοποιώντας τις οδηγίες που δίνονται:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή "Ρυθμίσεις" στο S9 και μεταβείτε στην ενότητα "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά".
 • Τώρα, επιλέξτε «Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων» και επιλέξτε «Διαγραφή όλων».
 • Αφού συμφωνήσετε, αυτό θα επαναφέρει τη συσκευή σας διαγράφοντας όλα τα δεδομένα σας και θα διορθώσει όλα τα προβλήματα με το Galaxy S9 σας. Απλώς φροντίστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των σημαντικών αρχείων στη συσκευή σας πριν από την επαναφορά, διαφορετικά, ενδέχεται να χάσετε τα δεδομένα σας.

Μέθοδος 7: Επικοινωνήστε με το Κέντρο εξυπηρέτησης της Samsung

Η τελευταία λύση σε οποιοδήποτε από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με οποιαδήποτε συσκευή Samsung που έχετε είναι να επικοινωνήσετε με το πλησιέστερο κέντρο σέρβις της Samsung. Οι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες στα κέντρα εξυπηρέτησης θα είναι σε θέση να σας βοηθήσουν και να επιδιορθώσουν επιτυχώς τα προβλήματά σας, ακόμη και αν πρόκειται για ζήτημα που σχετίζεται με το υλικό.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found