Πώς να καταργήσετε πλήρως το Mozilla Firefox

Ένα από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης που έγινε ποτέ είναι το Mozilla Firefox. Η δημοτικότητά του δεν προκαλεί έκπληξη επειδή συνοδεύεται από πολλά πλεονεκτήματα, όπως εύκολο έλεγχο των δεδομένων (σελιδοδείκτες) και γρήγορο άνοιγμα των σελίδων (χάρη στην προσωρινή αποθήκευση) Ο πιο γνωστός λόγος για την αντικατάσταση αυτού του προγράμματος περιήγησης είναι το περίφημο σφάλμα "Mozilla crash reporter" όταν στη μέση της εργασίας, το Mozilla Firefox κλείνει ξαφνικά. Αλλά ένας άλλος λόγος είναι πολύ αξιόπιστος και βολικός - το Google Chrome. Όταν παίρνετε μια απόφαση, το επόμενο βήμα είναι να αφαιρέσετε το Mozilla Firefox και αποδεικνύεται ότι δεν είναι μια εύκολη διαδικασία. Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να καταργήσετε εντελώς το Mozilla Firefox.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να διαμορφώσετε τις ενημερώσεις του Mozilla Firefox

Πώς να αφαιρέσετε εντελώς το Mozilla Firefox

Για να καταργήσετε το Mozilla Firefox ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

Βήμα 1: Καταργήστε το πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιώντας "Προγράμματα και δυνατότητες" στον Πίνακα Ελέγχου

Προχωρήστε στη διαδρομή Έναρξη <Πίνακας Ελέγχου <Προγράμματα και Δυνατότητα. Βρείτε το Mozilla Firefox και κάντε κλικ στο "Απεγκατάσταση" με το δεξί κουμπί του ποντικιού. Ως αποτέλεσμα, το πρόγραμμα περιήγησης θα καταργηθεί.

Υπόδειξη! Εάν είναι απαραίτητο, αφαιρέστε το φάκελο που βρίσκεται στο C: \ Program Files \ Mozilla Firefox.

Επίσης, ελέγξτε εάν τα προφίλ και τα προσωπικά δεδομένα έχουν αφαιρεθεί. Εάν όχι, διαγράψτε τους ακόλουθους φακέλους στα Windows 10: \ Users \ Όνομα χρήστη \ AppData \ Local \ Mozilla

Βήμα 2: Καθαρισμός του μητρώου

Μητρώο υπολογιστών - μια βάση δεδομένων όπου βρίσκονται τα αρχεία διευθύνσεων και παραμέτρων. Και, φυσικά, ένα μικρό μέρος των δεδομένων του Mozilla Firefox παρέμεινε σε αυτό. Οι ακόλουθοι κατάλογοι πρέπει να διαγραφούν:

HKEY_CLASSES_ROOT \ FirefoxHTML;

HKEY_CURRENT_USER \ Λογισμικό \ Mozilla;

HKEY_CURRENT_USER \ Λογισμικό \ MozillaPlugins;

HKEY_LOCAL_MACHINE \ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ \ Mozilla;

HKEY_LOCAL_MACHINE \ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ \ MozillaPlugins.

Αλλοι τρόποι:

Κάντε κλικ στο "Αναζήτηση" και πληκτρολογήστε "Εκτέλεση" σε αυτό. Ανοίξτε το "Εκτέλεση" και πληκτρολογήστε% APPDATA% και πατήστε Enter. Μετά από αυτό, βρείτε το φάκελο Mozilla και διαγράψτε τον.

Χρήση άλλων προγραμμάτων

Υπάρχουν πολλά προγράμματα που μπορούν εύκολα να αφαιρέσουν το Mozilla Firefox. Ένα από τα ευκολότερα είναι το CCleaner - το οποίο θα αφαιρέσει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της προσωρινής μνήμης και του μητρώου.

Πηγή εικόνας: www.click-help.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να αλλάξετε την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Mozilla Firefox

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found