Πώς να επαναφέρετε το iPhone με σπασμένο κουμπί λειτουργίας ή κουμπί Home

Το iPhone ή το iPad με λειτουργικό σύστημα iOS είναι γνωστά για τη σταθερότητα και τις τακτικές ενημερώσεις που παρέχονται από την Apple για να διορθώσουν τα σφάλματα ή να προσθέσουν λειτουργίες στο iOS. Όχι μόνο αυτό, οι εφαρμογές στο iPhone τείνουν να είναι καλύτερες όσον αφορά τις δυνατότητες, επειδή η Apple απαιτεί από τους προγραμματιστές να ενημερώσουν τις εφαρμογές τους ώστε να είναι συμβατές με το πιο πρόσφατο iOS.

Οι εφαρμογές που μόλις ενημερώσατε δεν θα λειτουργούν πάντα ομαλά. Μερικές φορές, μπορεί να καταρρεύσουν και να μην συμπεριφέρονται όπως θα έπρεπε. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι εάν οι εφαρμογές δεν λειτουργούν σωστά, ενδέχεται να επηρεάσει την απόδοση του iPhone. Υπάρχει μια απλή αντιμετώπιση προβλημάτων για αυτό το ζήτημα και αυτό που πρέπει να κάνετε εδώ είναι να επαναφέρετε το iPhone. Τόσο απλό.

Για επαναφορά / επανεκκίνηση του iPhone, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας και το κουμπί αρχικής οθόνης ταυτόχρονα, για περίπου 10-15 δευτερόλεπτα, έως ότου εμφανιστεί το λογότυπο της Apple στην οθόνη του iPhone.

Τι πρέπει να κάνετε εάν το κουμπί λειτουργίας και / ή το κουμπί αρχικής οθόνης είναι κατεστραμμένο; Πώς να επαναφέρετε τη συσκευή σας σε τέτοια κατάσταση; Υπάρχουν μερικές λύσεις για αυτό το ζήτημα. Θα μοιραστούμε ένα από αυτά.

Μπορείτε να επαναφέρετε το iPhone ενεργοποιώντας συγκεκριμένη λειτουργία, όπως η λειτουργία Bold Text ή κάνετε κάτι που απαιτεί την επανεκκίνηση του iPhone, όπως Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Bold Text στο iPhone, μπορείτε να μεταβείτε στο

Ρυθμίσεις >> Γενικά >> Προσβασιμότητα και, στη συνέχεια, σύρετε τη λειτουργία Bold Text και θα γίνει επανεκκίνηση του iPhone σας. Μπορεί να γίνει σε iOS 7 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Η άλλη επιλογή είναι να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου χωρίς να χάσετε τα δεδομένα σας ούτε άλλες ρυθμίσεις (θα χάσετε τις ρυθμίσεις δικτύου). Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις >> Γενικά >> Επαναφορά >> Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found