LG V30 Συμβουλές και κόλπα

Η ναυαρχίδα που κυκλοφόρησε πρόσφατα - LG V30 - είναι ένα εκπληκτικό τηλέφωνο και έρχεται με απίστευτες προδιαγραφές. Εκτός από το ότι είναι ένα από τα καλύτερα κομμάτια, το smartphone έχει εκπληκτικές λειτουργίες. Αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες αυτού του τηλεφώνου, ακολουθεί μια λίστα με συμβουλές και κόλπα LG V30.

Δείτε επίσης: LG Q6 Συμβουλές και κόλπα

LG V30 Συμβουλές και κόλπα

Προσαρμογή Floating Bar

Το LG V30 διαθέτει Floating Bar όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις συντομεύσεις σε εφαρμογές και επαφές. Η Floating Bar έχει ενεργοποιηθεί από προεπιλογή. Ωστόσο, μπορείτε να το προσαρμόσετε ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Μπορείτε επίσης να το απενεργοποιήσετε εάν δεν το θέλετε στην οθόνη σας.

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Καρτέλα Γενικά> Floating Bar και προσαρμόστε την. Επιλέξτε τις εφαρμογές που θέλετε να προσθέσετε σε αυτήν. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τις επαφές που θα εμφανίζονται σε αυτήν τη γραμμή ως συντόμευση.

Υπάρχει ένα κουμπί εναλλαγής ακριβώς δίπλα στην Floating Bar που θα ενεργοποιήσει ή θα απενεργοποιήσει την Floating Bar στην Αρχική οθόνη σας.

Άνετη θέα

Αυτή είναι μια από τις πιο έξυπνες συμβουλές LG V30 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Η χρήση του smartphone τη νύχτα έχει γίνει το συνηθισμένο πράγμα. Ωστόσο, το μπλε φως που εκπέμπεται από το smartphone είναι κακό για τα μάτια. Το φάσμα αυτού του φωτός χτυπά τα 30.000 κύτταρα μέσα στα μάτια σας που αντιδρούν στο μήκος κύματος του φωτός που είναι μπλε. Όταν συμβεί αυτό, αποστέλλεται ένα σήμα στον υπερχασματικό πυρήνα, σηματοδοτώντας το να απενεργοποιήσει την παραγωγή μελατονίνης που είναι η ορμόνη που σας κάνει να κοιμηθείτε. Το LG V30 προσφέρει το Comfort View που έχει σχεδιαστεί για νυχτερινή χρήση. Έτσι, τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας άνετα τη νύχτα χωρίς να διαταράξετε τον τρόπο ύπνου σας.

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ενότητα εμφάνισης> Άνεση προβολή> Χρησιμοποιήστε την Άνεση και ενεργοποιήστε την.

Προγραμματίστε την ώρα σύμφωνα με την επιλογή σας, ώστε το τηλέφωνό σας να αλλάζει αυτόματα σε λειτουργία Comfort View κάθε μέρα την καθορισμένη ώρα. Έχετε επίσης την επιλογή να ρυθμίσετε το επίπεδο του μπλε φωτός στο ρυθμιστικό - Φίλτρο μπλε φωτός.

Αναγνώριση προσώπου

Ένα από τα καλύτερα μέτρα ασφαλείας στο LG V30 smartphone σας είναι η αναγνώριση προσώπου. Είναι ένας έξυπνος τρόπος για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας και επίσης έναν από τους ασφαλέστερους τρόπους.

Ρυθμίσεις> Οθόνη> Κλείδωμα οθόνης> Αναγνώριση προσώπου και ακολουθήστε τις οδηγίες για να ολοκληρώσετε τα βήματα. Απλώς πρέπει να κρατήσετε το πρόσωπό σας στον κύκλο, ώστε το τηλέφωνο να αναγνωρίζει το πρόσωπό σας. Για να κάνετε την Αναγνώριση Προσώπου πιο ασφαλή, χρησιμοποιήστε την Προηγμένη αναγνώριση προσώπου και πατήστε Βελτίωση αναγνώρισης προσώπου για να επιτρέψετε στο τηλέφωνό σας να την αναγνωρίζει καλύτερα. Με αυτόν τον τρόπο το τηλέφωνό σας θα σας αναγνωρίσει ακόμη και αν φοράτε γυαλιά ή έχετε γενειάδα.

Δυνατότητα KnockON

Αυτή η δυνατότητα είναι ένα από τα πιο ωραία κόλπα LG V30 στη λίστα. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε την οθόνη του τηλεφώνου σας με αυτήν τη δυνατότητα. Απλά πρέπει να πατήσετε δύο φορές για να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας και να ελέγξετε γρήγορα την ώρα ή ίσως τις ειδοποιήσεις και, στη συνέχεια, να το αγγίξετε ξανά δύο φορές για να απενεργοποιήσετε την οθόνη. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία από:

Ρυθμίσεις> Οθόνη> Περισσότερα> Σύνθετες ρυθμίσεις και ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τη λειτουργία KnockON.

Χρησιμοποιήστε τη φωνητική εντολή για λήψη φωτογραφιών

Μας αρέσει να μοιραζόμαστε τις φωτογραφίες μας με τους φίλους και την οικογένειά μας και στα κοινωνικά μέσα. Οι μπροστινοί σκοπευτές χρησιμοποιούνται εκτενώς και θα ήταν τόσο δροσερό αν απλά έπρεπε να χαμογελάσετε και να πείτε το τυρί για να τραβήξετε. Πατήστε το γρανάζι στην αριστερή πλευρά στο κάτω μέρος της εφαρμογής της κάμερας και ενεργοποιήστε το κλείστρο τυριού. Μπορείτε να πείτε "Smile", "Cheese", "Kimchi", "Whisky" και ακόμη και "LG" για να τραβήξετε μια φωτογραφία.

Προσαρμόστε την οθόνη κλειδώματος

Μπορείτε να προσαρμόσετε την οθόνη κλειδώματος με διαφορετικούς τρόπους.

Ρυθμίσεις> Κλείδωμα οθόνης> εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να ορίσετε κινούμενες εικόνες, ταπετσαρία, ρολόι, χρονικό όριο και άλλα πράγματα που θα εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος. Έχετε επίσης την επιλογή να προσθέσετε εφαρμογές αν πατήσετε Συντομεύσεις κάτω από την οθόνη κλειδώματος. Το Weather Animation μπορεί επίσης να εμφανιστεί και το Screen Swipe μπορεί επίσης να αλλάξει. Το Weather Animation είναι αρκετά δροσερό και δείχνει χιόνι ή βροχή ανάλογα με τον καιρό έξω.

Ευρυγώνιες φωτογραφίες

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα LG V30 για όσους αγαπούν να φωτογραφίζουν. Η οριζόντια λειτουργία της κάμερας σάς επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες σε ευρεία γωνία. Κατά τη λήψη μιας selfie από την μπροστινή κάμερα, κάντε κλικ στο εικονίδιο που δείχνει πολλά άτομα και εάν χρησιμοποιείτε την πίσω κάμερα, κάντε κλικ στο εικονίδιο πολλαπλών δέντρων στην κορυφή της οθόνης.

Συρτάρι εφαρμογών

Η LG δεν έχει καταργήσει τη λειτουργία από το τηλέφωνό της, απλώς πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένα βήματα για να την αναφέρετε.

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ενότητα εμφάνισης> Αρχική οθόνη> Επιλογή κουμπιού αρχικής> Επιλογή οικίας και συρταριού εφαρμογών.

Πάντα στην οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά πράγματα

Μπορείτε να προσαρμόσετε την οθόνη Πάντα στην οθόνη και να την κάνετε να φαίνεται διαφορετική.

Ρυθμίσεις> Καρτέλα εμφάνισης> Πάντα στην οθόνη> πατήστε στο Πεδίο περιεχομένου> Επιλέξτε εμφάνιση που σας αρέσει.

Καταγράψτε ένα GIF από ένα βίντεο

Το Floating Bar μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία GIF. Η διάρκεια του GIF πρέπει να διατηρείται πολύ μικρή και δεν θα έχει ήχο. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα GIF από οποιοδήποτε βίντεο και, στη συνέχεια, να το μοιραστείτε στα κοινωνικά μέσα. Εδώ πρέπει να κάνετε:

  • Ανοίξτε το βίντεο. Κάντε κλικ στο κινούμενο βέλος και επιλέξτε την επιλογή GIF.
  • Σύρετε τις άκρες για να καταγράψετε το παράθυρο μόλις τελειώσετε, μπορείτε να επιλέξετε το κουμπί εγγραφής για να ξεκινήσετε τη λήψη του GIF.
  • Το GIF θα αποθηκευτεί αυτόματα στη Συλλογή μόλις ολοκληρωθεί.
  • Μπορείτε να το ρυθμίσετε χρησιμοποιώντας το κουμπί επεξεργασίας και μετά να το αποθηκεύσετε.

Με αυτές τις συμβουλές και τις τεχνικές LG V30, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το smartphone σας.

Διαβάστε επίσης- Κορυφαίες καλύτερες δυνατότητες του LG V30

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found