Το πληκτρολόγιο Samsung Galaxy Note 5 δεν λειτουργεί - Πώς μπορεί να διορθωθεί

Δεν θα βρείτε σχεδόν καθόλου μια συσκευή που είναι εντελώς απαλλαγμένη, καθώς τα ηλεκτρονικά gadgets είναι υποχρεωμένα να αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα λογισμικού και υλικού - αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ελαττωματικά μάλλον και με κάποιους εύκολους τρόπους αντιμετώπισης μπορείτε να το επιδιορθώσετε γρήγορα. Όταν χρησιμοποιείτε ένα smartphone, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα λόγω προβλημάτων λογισμικού ή υλικού. Οι περισσότερες δυσλειτουργίες μπορούν να διορθωθούν εύκολα. Εάν το πληκτρολόγιο Samsung Galaxy Note 5 δεν λειτουργεί, μην ανησυχείτε, γιατί αυτό είναι ένα από τα πράγματα που μπορείτε εύκολα να λύσετε. Ας δούμε πώς.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Note 5 κοινά ζητήματα και πώς να τα διορθώσετε

Πιθανές διορθώσεις για το πληκτρολόγιο Galaxy Note 5 που δεν λειτουργεί:

Επανεκκινήστε τη συσκευή

Αυτό είναι το πρώτο βήμα που απαιτεί να πατήσετε το κουμπί λειτουργίας και μείωσης της έντασης ήχου για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Η συσκευή σας θα απενεργοποιηθεί. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και ενεργοποιήστε το ξανά. Αυτό μπορεί να λύσει το ζήτημα για πολλούς. Μια απλή επανεκκίνηση μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη μερικές φορές. Ο λόγος είναι όταν το τηλέφωνο χρησιμοποιείται συνεχώς για περισσότερες από 200 ώρες χωρίς επανεκκίνηση, διάφορες λειτουργίες και εφαρμογές σταματούν να λειτουργούν σωστά.

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής πληκτρολογίου

Όταν το πληκτρολόγιο Samsung δεν λειτουργεί, δοκιμάστε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα της εφαρμογής πληκτρολογίου. Να το πράξουν:

 • Πατήστε στο εικονίδιο εφαρμογών από την αρχική οθόνη της συσκευής σας
 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών> Όλες οι καρτέλες
 • Αυτό θα σας δείξει όλες τις εφαρμογές που υπάρχουν στη συσκευή.
 • Τώρα πατήστε στην εφαρμογή πληκτρολογίου και αγγίξτε την επιλογή εκκαθάρισης προσωρινής μνήμης για να διαγράψετε τα προσωρινά αποθηκευμένα δεδομένα.
 • Στη συνέχεια, πατήστε καθαρά δεδομένα και θα διαγραφούν όλες οι πληροφορίες στην εφαρμογή, όπως στοιχεία σύνδεσης, ρυθμίσεις κ.λπ.

Τώρα, ρυθμίστε την εφαρμογή για άλλη μια φορά και προσπαθήστε να δείτε εάν το πρόβλημα που δεν λειτουργεί στο πληκτρολόγιο στο Galaxy Note 5 έχει επιλυθεί ή όχι.

Ενημερώστε την εφαρμογή συσκευής και πληκτρολογίου

Ελέγξτε εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση για τη συσκευή σας και προχωρήστε στην ενημέρωσή της. Η ενημέρωση φέρνει ορισμένες διορθώσεις για σφάλματα και δυσλειτουργίες. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής πληκτρολογίου που χρησιμοποιείτε. Ανοίξτε το Play Store, αγγίξτε τρεις οριζόντιες γραμμές για να ανοίξετε το μενού και μετά αγγίξτε «Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια μου». Εάν υπάρχει ενημέρωση για την εφαρμογή πληκτρολογίου, πραγματοποιήστε λήψη.

Εκκινήστε τη συσκευή σε ασφαλή λειτουργία

Μερικές φορές μια εφαρμογή ένοχος μπορεί να είναι η αιτία του προβλήματος του πληκτρολογίου Galaxy Note 5 να μην λειτουργεί. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκκινήσετε τη συσκευή σας σε ασφαλή λειτουργία. Εδώ είναι πώς:

 • Απενεργοποιήστε εντελώς τη συσκευή.
 • Πατήστε το κουμπί λειτουργίας για μερικά δευτερόλεπτα και θα εμφανιστεί το Galaxy Note 5 στην οθόνη. Αφήστε το πλήκτρο λειτουργίας και πατήστε το πλήκτρο μείωσης έντασης.
 • Συνεχίστε να το κρατάτε μέχρι να ολοκληρωθεί η επανεκκίνηση του τηλεφώνου. Μόλις ολοκληρωθεί, θα εμφανίσει ασφαλή λειτουργία στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.

Σε περίπτωση που η εφαρμογή πληκτρολογίου λειτουργεί σωστά σε ασφαλή λειτουργία, τότε μία από τις εφαρμογές είναι ο ένοχος. Μπορείτε να απεγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων μία προς μία (ξεκινήστε με αυτές που εγκαταστήσατε πρόσφατα όταν προέκυψε το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο) ή μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων (εξηγείται παρακάτω).

Εργοστασιακή επανεκκίνηση

Αυτή είναι η τελευταία επιλογή που θα διαγράψει τα πάντα από τη συσκευή σας και θα πρέπει να τη ρυθμίσετε από το μηδέν. Μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας. Ακολουθούν τα βήματα για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων:

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 • Στη συνέχεια, πατήστε Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά
 • Πατήστε Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων> Επαναφορά συσκευής> Διαγραφή όλων.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων Bluetooth Σημείωση 5 Bluetooth

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found