Πώς να ρυθμίσετε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε στα Windows 10

Τα Windows 10 έφεραν πολλές υπέροχες και ενδιαφέρουσες δυνατότητες, αλλά και πολλά ενοχλητικά πράγματα που είναι αχρησιμοποίητα για τους περισσότερους χρήστες. Όταν μια εφαρμογή προσπαθεί να σας ενημερώσει για κάτι, το συρόμενο μήνυμα εμφανίζεται στην κάτω δεξιά γωνία. Εάν δεν απενεργοποιήσατε αυτές τις ειδοποιήσεις, θα αποσπάστε την προσοχή σας με αναδυόμενα παράθυρα από το Facebook, νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επόμενα ραντεβού και πολλά άλλα…

Αρκετές ώρες είναι μια εξαιρετική δυνατότητα που σας επιτρέπει να αποτρέψετε την εμφάνιση οποιασδήποτε από αυτές τις ειδοποιήσεις. Όταν γυρίζετε το Quite ώρες, όλες οι ειδοποιήσεις είναι ακόμη προσβάσιμες στο Κέντρο δράσης. Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να ρυθμίσετε Αρκετές ώρες όποτε θέλετε να αποφύγετε τυχόν διαταραχές κατά τη διάρκεια της εργασίας ή του ύπνου. Σε ορισμένες εκδόσεις των Windows 10, αυτή η επιλογή μειώνεται σε Ενεργοποίηση και Απενεργοποίηση. Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να ρυθμίσετε τη λειτουργία μην ενοχλείτε στα Windows 10.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τρόπος επαναφοράς του Microsoft Edge στα Windows 10

Πώς να ρυθμίσετε τη λειτουργία μην ενοχλείτε στα Windows 10

pocketnow.com

Απενεργοποίηση Αρκετών ωρών στο Κέντρο δράσης

Μπορείτε να βρείτε αυτήν την επιλογή κάνοντας κλικ στο εικονίδιο ειδοποιήσεων στην περιοχή της γραμμής εργασιών. Κάντε δεξί κλικ και κρατήστε πατημένο το εικονίδιο μέχρι να εμφανιστεί. Κάντε κλικ σε αυτό και δεν θα λάβετε ειδοποιήσεις που να σας ενοχλούν.

Σίγαση των ειδοποιήσεων ειδοποίησης

Συχνά έχετε τη διάθεση όταν θέλετε απλώς να κλείσετε όλους τους ήχους ειδοποίησης. Ίσως ετοιμάζεστε να εργαστείτε σε κάτι απαιτητικό και σίγουρα αυτοί οι ήχοι δεν θα σας βοηθήσουν. Για να τα κλείσετε όλα, ανοίξτε και κάτω από το που θα δείτε και απενεργοποιήστε και.

Τα Windows 10 πρόσθεσαν επίσης την επιλογή απενεργοποίησης όλων των ειδοποιήσεων εάν ανακαλύψει ότι χρησιμοποιείτε το σημείο MicrosoftPower ή εάν ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένος σε έναν προβολέα. Για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, μεταβείτε στο Σύστημα και κάντε κλικ στο και ενεργοποιήστε το.

www.technicalnotes.or

Σίγαση της ειδοποίησης για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά

Εάν δεν θέλετε να τερματίσετε τις ειδοποιήσεις για όλες τις εφαρμογές, μπορείτε να επιλέξετε από τη λίστα για την οποία θέλετε να απενεργοποιήσετε. Μεταβείτε στο Σύστημα και κάντε κλικ στην κύλιση προς τα κάτω και βρείτε και επιλέξτε για να σταματήσετε να εμφανίζονται οι ενοχλητικές ειδοποιήσεις για οποιαδήποτε εφαρμογή στη λίστα.

Πηγή εικόνας: www.knowyourmobile.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τρόπος επανεκκίνησης της Εξερεύνησης των Windows στα Windows 7, 8 και 10

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found