Τρόπος επίλυσης προβλημάτων LG G4 Wi-Fi

Το LG G4 είναι ένα από τα καλύτερα smartphone που κυκλοφόρησε το 2015, αλλά το να είναι ένα από τα καλύτερα δεν σημαίνει ότι είναι μια συσκευή χωρίς δυσλειτουργίες. Υπήρξαν παράπονα για αυτό το smartphone και ένα από τα συνηθισμένα είναι σχετικά με τα προβλήματα Wi-Fi. Οι χρήστες ανέφεραν προβλήματα όπως η αδυναμία σύνδεσης σε δίκτυο Wi-Fi ή η σύνδεση έχει γίνει αλλά είναι πολύ αργή, οπότε βασικά δεν μοιάζει καθόλου σύνδεση. Ας δούμε πώς να διορθώσουμε προβλήματα LG G4 Wi-Fi.

Δείτε επίσης: Τρόπος αποστολής μηνυμάτων κειμένου, πραγματοποίησης κλήσης και ελέγχου φωνητικού ταχυδρομείου στο Galaxy S6 Edge Plus κατά την περιαγωγή διεθνώς

Τρόπος επίλυσης προβλημάτων LG G4 Wi-Fi

www.techtimes.com

Λύση No.1: Ξεχάστε το δίκτυο και ορίστε τη σύνδεση ως νέα

Αρχικά, ξεχάστε το δίκτυο Wi-Fi. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Wi-Fi, βρείτε το δίκτυο και πατήστε παρατεταμένα το και πατήστε Ξεχάστε. Μόλις τελειώσετε, ορίστε τη σύνδεση ως νέα.

Λύση No.2: Επανεκκινήστε το LG G4 και το δρομολογητή σας

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι επίσης πολύ απλό. Απλώς απενεργοποιήστε και τις δύο συσκευές, το LG G4 και το δρομολογητή σας και ενεργοποιήστε τα ξανά. Δούλεψε για πολλούς.

Λύση No.3: Ενημέρωση υλικολογισμικού δρομολογητή

Βεβαιωθείτε ότι το υλικολογισμικό του δρομολογητή σας είναι ενημερωμένο, γιατί αν δεν είναι, μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να συνδεθείτε σε δίκτυο Wi-Fi ή μπορείτε να συνδεθείτε αλλά η σύνδεση είναι αργή. Βρείτε το μοντέλο του δρομολογητή σας και επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή για να βρείτε την ενημέρωση.

Λύση No.4: Χρησιμοποιήστε το Wifi Analyzer

Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Wifi Analyzer. Αυτή η εφαρμογή είναι βολική επειδή εμφανίζει τα κανάλια Wi-Fi γύρω σας. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να βρείτε το κανάλι που δεν είναι τόσο γεμάτο για τον ασύρματο δρομολογητή σας.

Λύση 5: Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Η εργοστασιακή επαναφορά χρησιμοποιείται ως έσχατη λύση όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το smartphone σας. Αρχικά, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Προσωπικά> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά. Τώρα επιλέξτε τα πλαίσια Back Up My Data and Automatic Restore. Το επόμενο πράγμα είναι να πατήσετε Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων (και βεβαιωθείτε ότι η επιλογή διαγραφής της κάρτας SD ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕ). Κάντε κλικ στο Επαναφορά τηλεφώνου> Επόμενο> Διαγραφή όλων> ΟΚ.

Πηγή εικόνας: smartdeviceplans.com

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found