Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα Tablet ως δεύτερη οθόνη

Αναζητούμε πάντα νέους, δημιουργικούς τρόπους για να αυξήσουμε την παραγωγικότητά μας. Εάν διαθέτετε tablet Android ή iPad, μία από τις επιλογές που σίγουρα πρέπει να λάβετε υπόψη είναι να χρησιμοποιήσετε το tablet σας ως δεύτερη οθόνη. Τα tablet είναι εξαιρετικά χρήσιμες συσκευές από μόνα τους, αλλά η ρύθμιση της διπλής οθόνης θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τέλεια την εργασία σας και να ολοκληρώσετε τις εργασίες πιο γρήγορα.

Δείτε επίσης: Τρόπος χρήσης της ιδιωτικής περιήγησης σε Mac

osxdaily.com

Πώς να χρησιμοποιήσετε το tablet σας ως δεύτερη οθόνη

Για να χρησιμοποιήσετε το tablet Android ή το iPad σας ως δεύτερη οθόνη, θα πρέπει να επιλέξετε μία από τις εφαρμογές τρίτων που έχουν σχεδιαστεί για αυτόν τον σκοπό και να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή και στις δύο συσκευές - στον υπολογιστή και στο tablet σας. Θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές, αλλά δυστυχώς δεν είναι δωρεάν.

Οθόνη αέρα

Το Air Display (9,99 $) είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές και σας επιτρέπει να συνδέσετε το tablet Android ή το iPad σας σε υπολογιστή με Windows ή Mac. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το tablet και ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi. Εάν διαθέτετε επιτραπέζιο υπολογιστή και φορητό υπολογιστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Air Display για να συνδέσετε έναν φορητό υπολογιστή ως δεύτερη οθόνη.

Μάθετε περισσότερα για το Air Display.

Εκτεταμένη οθόνη Splashtop

Το Splashtop (5 $) είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή που θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε ένα tablet ως δεύτερη οθόνη. Έρχεται με διαφορετικές δυνατότητες, όπως είσοδο πληκτρολογίου στην οθόνη, σύνδεση Wi-Fi, πλοήγηση pinch to zoom και υποστήριξη αφής. Πριν πληρώσετε για το Splashtop, μπορείτε να δείτε πώς λειτουργεί καθώς είναι δωρεάν για 5 λεπτά.

Μάθετε περισσότερα για το Splashtop Extended Display.

iDisplay

Το iDisplay (4,50 $) είναι μια εξαιρετική λύση για όσους θέλουν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους. Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το tablet σας σε πρόσθετη οθόνη για τον υπολογιστή Windows ή το Mac σας. Σας επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με τη δεύτερη οθόνη, να ελέγχετε την αναπαραγωγή, να μετακινείτε αντικείμενα και να σχεδιάζετε.

Μάθετε περισσότερα για το iDisplay.

Όλες αυτές οι εφαρμογές είναι εξαιρετικές, αλλά θυμηθείτε ότι το tablet και ο υπολογιστής σας πρέπει να είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, καμία από αυτές τις εφαρμογές δεν θα λειτουργήσει. Παρόλο που το iDisplay, η εκτεταμένη οθόνη Splahstop και η οθόνη αέρα δεν είναι δωρεάν, είναι αρκετά προσιτές. Αποκτήστε μία από αυτές τις εφαρμογές που θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε ένα tablet ως δεύτερη οθόνη και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας!

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να παρακολουθείτε ταινίες δωρεάν στο iPad

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found