5 τρόποι για να διορθώσετε το IPhone 5 είναι πλήρης πρόβλημα

Μπορείτε να κάνετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα με το iPhone 5 σας, όπως ακρόαση μουσικής, παρακολούθηση βίντεο, λήψη φωτογραφιών, λήψη και εγκατάσταση διαφορετικών εφαρμογών και πολλά άλλα. Ως αποτέλεσμα, ο αποθηκευτικός σας χώρος μπορεί να γεμίσει, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας κανονικά. Για παράδειγμα, ενδέχεται να μην έχετε αρκετό χώρο για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση iOS εάν χρειάζεται, ή για να αντιγράψετε περισσότερη μουσική ή να τραβήξετε περισσότερες φωτογραφίες. Πολλοί χρήστες αντιμετώπισαν αυτά τα ζητήματα και αν έχετε το ίδιο πρόβλημα, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε, για να ελευθερώσετε τον αποθηκευτικό χώρο σας. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους 5 τρόπους για να διορθώσετε το iPhone 5 Ο χώρος αποθήκευσης είναι πλήρες πρόβλημα και η συσκευή σας θα λειτουργήσει ξανά σαν γοητεία.

Δείτε επίσης -5 τρόποι για να επιδιορθώσετε το ζήτημα του κουμπιού Home του iPhone 5 με το iOS 8

5 τρόποι για να διορθώσετε το iPhone 5 Storage είναι πλήρες πρόβλημα

Πριν ξεκινήσετε να επιδιορθώνετε το πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο, ελέγξτε την τρέχουσα κατανάλωση αποθηκευτικού χώρου, επειδή αυτό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι θα διαγράψετε για να απελευθερώσετε τον αποθηκευτικό χώρο. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, Γενικά και πατήστε Χρήση. Θα δείτε την ενότητα Αποθήκευση, και όλα όσα περιλαμβάνονται σε αυτήν.

Λύση No.1: Καταργήστε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε

Το πρώτο βήμα είναι απλώς να διαγράψετε όλες τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε στην πραγματικότητα. Αυτές οι εφαρμογές επηρεάζουν τον αποθηκευτικό χώρο σας, γι 'αυτό και η κατάργησή τους θα σας βοηθήσει πολύ. Ενώ βρίσκεστε στο Storage, κάντε κλικ στην εφαρμογή και θα λάβετε το κουμπί "Delete App". Δεδομένου ότι κάθε εφαρμογή έχει τα δικά της έγγραφα και δεδομένα και αν το μέγεθος της είναι υψηλό και χρησιμοποιείτε την εφαρμογή κάθε μέρα, καταργήστε την εφαρμογή και εγκαταστήστε την ξανά. Αυτό θα διαγράψει τα δεδομένα.

Λύση No.2: Διαγραφή βίντεο και φωτογραφιών

Εάν χρησιμοποιείτε την κάμερα του iPhone σας καθημερινά, πιθανώς να έχετε πάρα πολλά βίντεο και φωτογραφίες στη συσκευή σας. Εάν τα διαγράψετε, θα ελευθερώσετε τον αποθηκευτικό χώρο. Μεταφέρετε αυτά τα αρχεία στον υπολογιστή σας.

Λύση No.3: Διαγράψτε τη μουσική

Πιθανότατα να έχετε πολλά τραγούδια στη συσκευή σας που δεν ακούτε, γι 'αυτό πρέπει να καθαρίσετε λίγο τη μουσική. Ανοίξτε την εφαρμογή Μουσική, μεταβείτε στη λίστα που θέλετε και σύρετε με το δάχτυλό σας από δεξιά προς τα αριστερά. Θα δείτε το κουμπί διαγραφής, πατήστε το και το τραγούδι θα αφαιρεθεί.

Λύση No.4: Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης Safari

Μπορεί να εκπλαγείτε μόλις δείτε πόσος χώρος μπορείτε να ελευθερώσετε εάν διαγράψετε την προσωρινή μνήμη Safari. Για να το κάνω αυτό:

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
  • Βρείτε το Safari
  • Επιλέξτε Εκκαθάριση cookie και δεδομένων.

Λύση 5: Διαγραφή iMessages

Οι μακροχρόνιες συνομιλίες με τα μέλη της οικογένειάς σας, τους φίλους ή τους συναδέλφους σας, ειδικά εκείνοι με συνημμένα βίντεο ή φωτογραφίες μπορεί να έχουν αντίκτυπο στον αποθηκευτικό σας χώρο. Ανοίξτε την εφαρμογή, επιλέξτε μια συνομιλία που θέλετε να διαγράψετε και κάντε το σύροντας από δεξιά προς τα αριστερά.

Με αυτούς τους 5 τρόπους για να διορθώσετε το iPhone 5, το Storage είναι πλήρες πρόβλημα, θα απελευθερώσετε τον αποθηκευτικό χώρο και το πρόβλημα θα φύγει.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found