5 τρόποι για να διορθώσετε ένα iPhone που δεν θα ενημερώσει τις εφαρμογές

Η δοκιμή νέων εφαρμογών στο iPhone σας είναι εξαιρετικά διασκεδαστική. Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές εφαρμογές που μπορείτε να δείτε, αλλά τι να κάνετε αν το τηλέφωνό σας απλώς δεν θα κατεβάσει νέες εφαρμογές ή ενημερώσετε αυτές που έχετε ήδη; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε παρέχοντας 5 τρόπους για να διορθώσετε ένα iPhone που δεν θα κάνει λήψη ή ενημέρωση εφαρμογών. Πολλοί χρήστες βρήκαν αυτές τις λύσεις χρήσιμες, και ελπίζουμε ότι θα το κάνετε επίσης.

Διαβάστε επίσης - 5 τρόποι για να διορθώσετε ένα iPhone που δεν θα κατεβάσει εφαρμογές

Γιατί το iPhone μου δεν ενημερώνεται;

σύνδεση στο Internet

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας iOS είναι συνδεδεμένη σε δίκτυο Wi-Fi ή κινητής τηλεφωνίας.

 • Εάν χρησιμοποιείτε Wi-Fi: μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Wi-Fi και βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένο.

 • Εάν χρησιμοποιείτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας: μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Κινητό και βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας είναι ενεργοποιημένα.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι εφαρμογές σε iPad ή iPhone δεν θα ενημερωθούν ή δεν θα ληφθούν μπορεί να είναι η κακή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να αλλάξετε από Wi-Fi σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ή αντίστροφα και να δοκιμάσετε ξανά.

Δείτε επίσης - iPhone που περιμένει ενεργοποίηση

Μια εφαρμογή σας εμποδίζει να ενημερώσετε τις εφαρμογές σας

Μερικές φορές, μία από τις εφαρμογές μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να κάνετε λήψη νέων εφαρμογών ή να ενημερώσετε αυτές που έχετε. Η λύση είναι η διαγραφή εφαρμογών μία έως ότου μπορέσετε να κάνετε λήψη και ενημέρωση εφαρμογών. Αυτό μπορεί να είναι χρονοβόρο, αλλά εξακολουθεί να μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα.

Λειτουργία πτήσης

Εάν η λειτουργία Airplane είναι ενεργοποιημένη, απενεργοποιήστε την. Υπάρχει επίσης ένα απλό τέχνασμα που μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα - εναλλαγή της λειτουργίας αεροπλάνου. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αεροπλάνου, να περιμένετε 15-20 δευτερόλεπτα και να την απενεργοποιήσετε. Αυτό μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά δοκιμάστε το!

Γιατί το τηλέφωνό μου έχει κολλήσει κατά την επαλήθευση της ενημέρωσης;

Πώς μπορώ να ενημερώσω μια εφαρμογή στο iPhone μου;

 1. Μεταβείτε στην αρχική οθόνη του iPhone σας και επιλέξτε το εικονίδιο του App Store.
 2. Πατήστε στο εικονίδιο Ενημερώσεις, μπορείτε να το βρείτε στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.
 3. Επίλεξε το "Ενημέρωση όλωνΚουμπί στο πάνω μέρος της οθόνης.
 4. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και περιμένετε να ενημερωθούν οι εφαρμογές σας ή να χρησιμοποιήσετε το δακτυλικό σας αποτύπωμα.

Τρόποι διόρθωσης ενός iPhone που δεν θα ενημερώσει τις εφαρμογές

Λύση No.1: Επανεκκινήστε το iPhone σας

Για να το κάνετε αυτό, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης. Μετακινήστε το ρυθμιστικό και απενεργοποιήστε τη συσκευή σας. Και πάλι, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης για να το ενεργοποιήσετε ξανά. Επισκεφτείτε το App Store και δείτε αν μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη ή ενημέρωση των εφαρμογών.

Λύση No.2: Αποσύνδεση από το App Store

Αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει, και εδώ πρέπει να κάνετε:

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 • Κάντε κλικ στο iTunes και στο App Store
 • Πατήστε το Apple ID σας και αποσυνδεθείτε.

 • Μεταβείτε ξανά στο App Store και συνδεθείτε.

Λύση No.3: Ρυθμίσεις Wi-Fi

Δοκιμάστε αυτό: μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στο Wi-Fi. Βρείτε το δίκτυό σας και κάντε κλικ στο εικονίδιο ακριβώς δίπλα του. Πατήστε Ανανέωση μίσθωσης. Επιστρέψτε στο App Store και δείτε αν υπάρχει διαφορά.

Λύση No.4: Ενημέρωση iOS

Μπορείτε να ενημερώσετε το λογισμικό ασύρματα. Συνδεθείτε στο δίκτυο Wi-Fi και συνδέστε το iPhone 6 σας σε μια πηγή τροφοδοσίας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικά και πατήστε Ενημέρωση λογισμικού. Στη συνέχεια, πατήστε Λήψη και εγκατάσταση.

Λύση 5: Επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις

Εάν επιλέξετε να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις, όλα τα δεδομένα και οι εφαρμογές σας θα είναι εκεί, αλλά οι ρυθμίσεις που έχετε προσαρμόσει ανάλογα με τις ανάγκες σας θα διαγραφούν. Εδώ πρέπει να κάνετε:

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 • Πατήστε Γενικά
 • Πατήστε Επαναφορά
 • Πατήστε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων

Τι άλλο?

Οι προαναφερθείσες λύσεις συνήθως διορθώνουν το πρόβλημα, αλλά αν δεν συμβεί αυτό, μπορείτε να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του App Store και αν αυτό δεν επιλύσει το πρόβλημα, μπορείτε να διαγράψετε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις και να ρυθμίσετε το iPhone σας ως νέα συσκευή .

Ανανέωση μίσθωσης

Εάν είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο Wi-Fi και το iPad ή το iPhone σας δεν θα ενημερώσουν ή δεν κατεβάσουν εφαρμογές, το πάτημα στο Renew Lease μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Είναι πολύ απλό. Εδώ πρέπει να κάνετε:

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 • Πατήστε Wi-Fi
 • Βρείτε το δίκτυο Wi-Fi και πατήστε το κουμπί πληροφοριών (i) ακριβώς δίπλα από αυτό
 • Πατήστε Ανανέωση μίσθωσης.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης App Store

Όταν το App Store δεν λειτουργεί σωστά, όταν είναι πολύ αργό, εάν δεν μπορείτε να ενημερώσετε ή να κατεβάσετε εφαρμογές ή εάν το App Store δεν εμφανίζει νέες εφαρμογές, μπορείτε να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 • Ανοίξτε το App Store
 • Στο κάτω μέρος της οθόνης θα δείτε μερικά κουμπιά, ώστε αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε ένα από τα κουμπιά 10 φορές.

Επανεκκινήστε το δρομολογητή σας

Τα προβλήματα σύνδεσης μπορεί να είναι υπεύθυνα για το πρόβλημα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αποσυνδέσετε το δρομολογητή σας, να περιμένετε για 30 δευτερόλεπτα και να το συνδέσετε ξανά. Ή, u pdate Router Firmware.

Εργοστασιακές ρυθμίσεις

Εάν δεν λειτουργεί τίποτα άλλο, μπορείτε να διαγράψετε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις. Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, προτού αποφασίσετε να το κάνετε αυτό, πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής σας. Στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 • Πατήστε Γενικά
 • Επιλέξτε Επαναφορά
 • Πατήστε Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων
 • Πατήστε Διαγραφή iPhone

 • Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία επαναφοράς, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα που παρέχονται, προκειμένου να ρυθμίσετε τη συσκευή σας ως νέα.

Μάθετε πώς να διορθώσετε το iPhone δεν θα χρεώνει πρόβλημα

Εάν έχετε ελέγξει και τους 5 τρόπους για να διορθώσετε το iPhone 6 δεν θα κάνετε λήψη ή ενημέρωση εφαρμογών και δύο επιπλέον λύσεις, είμαστε σίγουροι ότι ένας από αυτούς λειτούργησε και ότι δοκιμάζετε ήδη νέες εφαρμογές.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found