Πώς να επιδιορθώσετε το ζήτημα απόδοσης του Galaxy S4

Είναι ήδη 2 χρόνια το Samsung Galaxy S4 κυκλοφόρησε στην αγορά και από την κυκλοφορία του, πολλοί λάτρεις των smartphone έχουν αλλάξει σε αυτό το τηλέφωνο από άλλους. Ωστόσο, έχει δει ότι ένας μεγάλος αριθμός κατόχων Galaxy S4 αντιμετωπίζουν πρόβλημα απόδοσης με το τηλέφωνό τους. Χωρίς συγκεκριμένους λόγους, μερικές φορές η απόδοση γίνεται αργή. Εάν χρησιμοποιείτε επίσης το Galaxy s4 και αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, τότε θα συζητήσω ορισμένα βήματα που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Δείτε επίσης- Πώς να αλλάξετε μια σπασμένη οθόνη του Samsung Galaxy S4 mini

Πιθανές διορθώσεις για ζήτημα απόδοσης στο Galaxy S4

Βήμα 1

Το πρώτο βήμα για την επίλυση αυτού του προβλήματος του Galaxy S4 είναι η εκκαθάριση του διαμερίσματος προσωρινής μνήμης. Ακολουθούν τα βήματα για την εκκαθάριση του διαμερίσματος προσωρινής μνήμης στο Galaxy S4:

> Απενεργοποιήστε το Samsung Galaxy S4.

> Πατήστε ταυτόχρονα το κουμπί Home, το κουμπί λειτουργίας και το κουμπί αύξησης έντασης και κρατήστε τα μέχρι να αρχίσει να δονείται το τηλέφωνό σας.

> Αφήστε τα κουμπιά να πάνε όταν βλέπετε το λογότυπο της Samsung στην οθόνη.

> Συνεχίστε να πατάτε το πλήκτρο Μείωσης έντασης έως ότου επισημανθεί το διαμέρισμα Wipe cache. Χρησιμοποιήστε το κουμπί λειτουργίας για να το επιλέξετε. Πατήστε Ναι.

> Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος, περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

> Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας.

Βήμα 2

Εάν χρησιμοποιείτε ζωντανές ταπετσαρίες, τότε η πρότασή μας είναι να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις ταπετσαρίες, καθώς μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την απόδοση του Galaxy S4 σας. Εάν δεν χρησιμοποιείτε NFC, απενεργοποιήστε το. Πολλοί χρήστες έχουν δει βελτίωση στην απόδοση κάνοντας αυτό το βήμα.

Βήμα 3

Σε περίπτωση που η απόδοση είναι πολύ αργή, τότε θα σας προτείνουμε να απενεργοποιήσετε τις κινούμενες εικόνες. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε σε έναν κενό χώρο της οθόνης του τηλεφώνου σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις αρχικής οθόνης και, στη συνέχεια, επιλέξτε Εφέ μετάβασης και τέλος Κανένα.

Βήμα 4

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε ορισμένες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από εσάς. Για αυτό μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Περισσότερα> Διαχείριση εφαρμογών> Όλα> αγγίξτε την εφαρμογή μία προς μία> Απενεργοποίηση.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found