Πώς να κάνετε επανεκκίνηση ενός κατεψυγμένου Samsung Galaxy S8

Με τις τελευταίες ναυαρχίδες τους, Galaxy S8 και S8 Plus, είναι προφανές ότι η Samsung κατέβαλε την προσπάθεια να προσφέρει κάτι διαφορετικό Και το κάνουν σίγουρα να συμβεί. Το Galaxy S8 είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα και πιο όμορφα smartphone που έχουν κατασκευαστεί μέχρι στιγμής. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο φοβερό είναι τα χαρακτηριστικά και το υλικό του, κάθε φορά μπορεί να περιμένετε μια δυσλειτουργία. Ένα από τα πράγματα που μπορεί να συμβούν είναι να παρατηρήσετε ότι το τηλέφωνό σας είναι παγωμένο ή κολλημένο. Εδώ, πρόκειται να μοιραστούμε έναν γρήγορο οδηγό σχετικά με τον τρόπο επανεκκίνησης ενός κατεψυγμένου Samsung Galaxy S8.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων ήχου Samsung Galaxy S8

Τις περισσότερες φορές, τα τηλέφωνα παγώνουν όχι επειδή υπάρχει κάποιο είδος υλικού, αλλά επειδή υπάρχει πρόβλημα στο λογισμικό. Με άλλα λόγια, μπορείτε να το διορθώσετε εύκολα και να το κάνετε με μια μαλακή επαναφορά.

Εάν δεν έχετε επανεκκινήσει τη συσκευή σας για λίγο, με όλες τις εφαρμογές να εκτελούνται στο παρασκήνιο, θα εμφανιστεί ένα σφάλμα ή δύο στην απόδοση. Μπορείτε να δώσετε λίγο χρόνο στο τηλέφωνό σας να ξεπαγώσει.

Εάν αυτό δεν συμβεί, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κάνετε μια μαλακή επανεκκίνηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό θα θέσει ξανά τα πράγματα σε κίνηση.

Δείτε πώς μπορείτε να επανεκκινήσετε ένα κατεψυγμένο Samsung Galaxy S8:

  • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας και το κουμπί μείωσης έντασης για, ας πούμε 10 δευτερόλεπτα πάνω
  • Μόλις η συσκευή σας δονείται και δείτε το λογότυπο της Samsung στην οθόνη αφήστε τα κουμπιά
  • Τώρα, η συσκευή σας θα επανεκκινήσει.

TechCircle

Είναι τόσο απλό. Μόλις επανεκκινήσει το τηλέφωνο, θα αρχίσει να λειτουργεί κανονικά. Τουλάχιστον αυτό είναι το σενάριο στις περισσότερες περιπτώσεις.

Εάν το τηλέφωνό σας δεν θα επανεκκινήσει ή δεν θα εκκινήσει, μην προσπαθήσετε να το επιδιορθώσετε μόνοι σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους δεν χρειάζονται εμπειρία και εμπειρία. Επιπλέον, το Samsung Galaxy S8 διαθέτει μη αφαιρούμενη μπαταρία. Έτσι, ανοίγοντας το και δεν είστε σίγουροι τι κάνετε, μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερα προβλήματα. Εάν η συσκευή σας υπόκειται στην εγγύηση, παραδώστε την στο κατάστημα στο οποίο την αγοράσατε και ζητήστε αντικατάσταση.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found