Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα "Ok Google" Android που δεν λειτουργεί

Μπορείτε να αναζητήσετε οτιδήποτε στο Google μόνο μιλώντας. Το "Ok Google" είναι η εντολή της φωνητικής αναζήτησης. Αλλά μερικές φορές για διάφορους λόγους, αυτή η εντολή ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά στο τηλέφωνό σας Android. Πολλοί χρήστες παραπονέθηκαν για το Android "Ok Google" που δεν λειτουργεί και αυτό το άρθρο πρόκειται να μοιραστούμε τις λύσεις, ώστε να μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα με ευκολία και η φωνητική αναζήτηση θα λειτουργήσει ξανά σαν γοητεία.

Δείτε επίσης: Μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα του LG G3

Βήματα για να διορθώσετε το Android "Ok Google" δεν λειτουργεί

Λύση No.1:

Η φωνητική αναζήτηση υποστηρίζει μόνο Αγγλικά ΗΠΑ και δεν μπορεί να καταλάβει άλλη γλώσσα εκτός από αυτήν. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι τα Αγγλικά (ΗΠΑ) έχουν οριστεί ως η γλώσσα στο τηλέφωνό σας Android. Είναι καλύτερα να ελέγξετε πρώτα τις ρυθμίσεις γλώσσας εάν το Android "Ok Google" δεν λειτουργεί. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γλώσσα και εισαγωγή.

Λύση No.2:

Το άλλο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να απενεργοποιήσετε τις εφαρμογές στις ρυθμίσεις προσβασιμότητας, όπως το KingRoot, το AppLock κ.λπ. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε Προσβασιμότητα. Στο επάνω μέρος της οθόνης, θα δείτε αυτές τις εφαρμογές. Πατήστε στην εφαρμογή και απενεργοποιήστε την.

Λύση No.3:

Ο άλλος λόγος που μπορεί να σταματήσει την απάντηση του "Ok Google" μπορεί να είναι το ζήτημα του μικροφώνου. Μόλις ανοίξετε την εφαρμογή Google και πείτε "Ok Google" ή πληκτρολογήσετε στο μικρόφωνο, θα παρατηρήσετε το εικονίδιο μικροφώνου που θα πρέπει να φαίνεται έντονο, χωρίς διακεκομμένες γραμμές. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, το μικρόφωνο μπορεί να είναι βρώμικο, οπότε θα πρέπει να το καθαρίσετε προσεκτικά χρησιμοποιώντας έναν πείρο.

Λύση No.4:

Ενημέρωση εφαρμογής Google. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Google. Ανοίξτε το Google Play, πατήστε σε τρεις οριζόντιες γραμμές για να ανοίξετε το μενού και πατήστε "Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια μου". Θα δείτε όλες τις εφαρμογές εκεί, θα βρείτε το Google και αν υπάρχει διαθέσιμη νέα έκδοση, πατήστε Ενημέρωση.

Λύση 5:

Εάν συνεχίσετε να εκτελείτε διάφορες εφαρμογές στο παρασκήνιο, αυτή η λειτουργία ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά. Εάν οι εφαρμογές φόντου δημιουργούν θόρυβο, το μικρόφωνο μπερδεύεται μεταξύ της φωνής σας και του ήχου φόντου που δεν οδηγεί σε αποκρίσεις. Κλείστε τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο.

Πηγή εικόνας - www.androidpolice.com

Λύση No.6:

Το ενημερωμένο πακέτο γλωσσών είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο για να λειτουργήσει σωστά αυτή η δυνατότητα. Αν και η γλώσσα έχει οριστεί στα Αγγλικά ΗΠΑ, αλλά εάν το πακέτο γλωσσών δεν ενημερωθεί, τότε αυτή η λειτουργία δεν θα λειτουργήσει. Μπορείτε να ενημερώσετε το πακέτο γλωσσών μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις γλώσσας φωνητικής αναζήτησης> Αναγνώριση ομιλίας εκτός σύνδεσης> Αγγλικά (ΗΠΑ)> Διαθέσιμη ενημέρωση.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found