Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα Wi-Fi Samsung Galaxy S7

Το Wi-Fi μπορεί συχνά να μετατραπεί σε πρόβλημα για smartphone. Εάν βασίζεστε στο Wi-Fi για τη συνδεσιμότητά σας, τότε πολλές εφαρμογές στο smartphone σας σταματούν. Δεν θα είστε σε θέση να ενημερώσετε τις εφαρμογές εγκαίρως και εάν είστε άπληστοι κοινωνικός δίκτυος, τότε χάνετε και αυτό.

Μερικά από τα πιο συνηθισμένα ζητήματα που σχετίζονται με το Wi-Fi είναι ότι οι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν καθόλου στο Wi-Fi ή η σύνδεση Wi-Fi είναι διακοπτόμενη ή το Wi-Fi δεν λειτουργεί ακόμη και αν η σύνδεση έχει επιτευχθεί με επιτυχία. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει επίσης ένα σφάλμα στο Samsung Galaxy S7 που μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα Wi-Fi. Θα συζητήσουμε τη λύση για όλα αυτά. Ας δούμε λοιπόν τις λύσεις για τον τρόπο επίλυσης του προβλήματος Wi-Fi Samsung Galaxy S7.

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα της αργής φόρτισης του Samsung Galaxy S7

Τρόποι επίλυσης του προβλήματος Wi-Fi Samsung Galaxy S7:

Λύσεις για το σφάλμα Wi-Fi

Κατ 'αρχάς, το σφάλμα Wi-Fi προκαλεί προβλήματα όπως ο συγχρονισμός του Gmail και εάν συγχρονιστεί, θα το κάνει για κάποιο χρονικό διάστημα και θα σταματήσει ξανά. Μερικοί λένε επίσης ότι το σφάλμα προκαλεί το Wi-Fi να λειτουργεί πιο αργά από το συνηθισμένο ή η σύνδεση συνεχίζει να πέφτει.

  • Εναλλαγή της σύνδεσης Wi-Fi για επαναφορά της σύνδεσης. Απενεργοποιήστε το, περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και μετά ενεργοποιήστε το ξανά. Αυτή είναι μια προσωρινή διόρθωση, αλλά λειτουργεί τις περισσότερες φορές.
  • Επανεκκινήστε το τηλέφωνο εάν η εναλλαγή της σύνδεσης Wi-Fi δεν βοηθά.
  • Απενεργοποιήστε το Bluetooth επειδή πιστεύεται ότι το σφάλμα ενδέχεται να ενεργοποιηθεί όταν το Bluetooth χρησιμοποιείται.
  • Απενεργοποιήστε τις υπηρεσίες τοποθεσίας και ελέγξτε εάν το πρόβλημα παραμένει.
  • Βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας είναι ενημερωμένο, επειδή οι ενημερώσεις βοηθούν στη διόρθωση γνωστών σφαλμάτων και προβλημάτων σε ένα τηλέφωνο.

Λύση 1: Εναλλαγή λειτουργίας αεροπλάνου

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε και να διορθώσετε το πρόβλημα Wi-Fi είναι η ενεργοποίηση της λειτουργίας αεροπλάνου και στη συνέχεια η απενεργοποίησή της. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για την επίλυση προβλημάτων με το Wi-Fi. Ωστόσο, αυτό είναι συνήθως μια προσωρινή επιδιόρθωση και το πρόβλημα μπορεί να προκύψει ξανά. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία αεροπλάνου τραβώντας προς τα κάτω την οθόνη ειδοποιήσεων.

www.androidcentral.com

Λύση 2: Εναλλαγή Wi-Fi

Μια άλλη λύση που μπορεί να επιλύσει γρήγορα προβλήματα Wi-Fi για το S7 σας είναι να απενεργοποιήσετε το Wi-Fi, να περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, να το ενεργοποιήσετε ξανά. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας και αναζητήστε Wi-Fi ή αποκτήστε πρόσβαση στο Wi-Fi από την οθόνη ειδοποιήσεων του τηλεφώνου σας.

Λύση 3: Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας

Η επανεκκίνηση του τηλεφώνου επιλύει πολλά προβλήματα. Εάν κάποια από τις εφαρμογές δεν λειτουργεί σωστά, τότε όταν η συσκευή ξεκινά ξανά, αυτές οι εφαρμογές επανεκκινούνται επίσης και λειτουργούν καλύτερα. Επανεκκινήστε λοιπόν το Samsung Galaxy S7 για να διορθώσετε το πρόβλημα Wi-Fi.

Λύση 4: Επανεκκινήστε το μόντεμ σας

Μια αργή σύνδεση Wi-Fi μπορεί να προκληθεί λόγω προβλημάτων με το μόντεμ σας. Επανεκκινήστε το μόντεμ ειδικά εάν όλες οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο μόντεμ αντιμετωπίζουν αργή σύνδεση.

Λύση 5: Ξεχάστε το δίκτυο Wi-Fi

Βοηθά πάντα όταν αποκαθιστάτε τη σύνδεση. Ξεχάστε το δίκτυό σας και μετά συνδεθείτε ξανά. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας και μετά να πατήσετε Wi-Fi. Τώρα επιλέξτε το δίκτυό σας και πατήστε στο ξεχάστε. Μόλις ολοκληρώσετε αυτά τα βήματα, επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας και, στη συνέχεια, δημιουργήστε ξανά τη σύνδεση Wi-Fi. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, Wi-Fi και επιλέξτε το δίκτυό σας. Πατήστε Σύνδεση και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi.

inside-galaxy.blogspot.com

Λύση 6: Διαγραφή προσωρινής μνήμης τηλεφώνου

Εάν η προσωρινή μνήμη του συστήματος είναι κατεστραμμένη, αρχίζει να επηρεάζει τη λειτουργία του τηλεφώνου. Γι 'αυτό είναι ιδανικό να επιτρέψετε στο σύστημα να δημιουργήσει ένα νέο σύνολο αρχείων και να διαγράψει τα παλιά. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας ισχυρής σύνδεσης Wi-Fi. Για να διαγράψετε τα αρχεία cache, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Απενεργοποιήστε το Samsung Galaxy S7
  • Πατήστε παρατεταμένα τα κουμπιά αύξησης έντασης, λειτουργίας και αρχικής οθόνης ταυτόχρονα.
  • Μόλις εμφανιστεί το λογότυπο Android, μπορείτε να απελευθερώσετε το κουμπί Λειτουργίας, αλλά να συνεχίσετε να κρατάτε πατημένο το κουμπί αρχικής οθόνης και έντασης έως ότου επανεκκινηθεί πλήρως το τηλέφωνο
  • Όταν σας παρουσιάζονται επιλογές, χρησιμοποιήστε το κουμπί έντασης για να επισημάνετε την επιλογή που λέει Wipe cache partition και χρησιμοποιήστε το κουμπί λειτουργίας για να το επιλέξετε.
  • Όταν πρέπει να επανεκκινήσετε το τηλέφωνο, χρησιμοποιήστε το κουμπί μείωσης έντασης για να επιλέξετε ναι και το κουμπί λειτουργίας για να ολοκληρώσετε την εντολή.

Τώρα το τηλέφωνό σας θα επανεκκινηθεί και όλη η προσωρινή μνήμη θα διαγραφεί. Αυτό δίνει στο σύστημα τη δημιουργία νέων αρχείων. Ελέγξτε εάν το πρόβλημα Wi-Fi που αντιμετωπίσατε έχει επιλυθεί.

Εάν το πρόβλημα παραμένει, μεταφέρετε το τηλέφωνό σας στο κατάστημα Samsung ή στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας. Εάν το τηλέφωνό σας είναι υπό εγγύηση, ίσως και μπορείτε να το αντικαταστήσετε εάν το πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να διορθώσετε το Samsung Galaxy S7 που δεν είναι εγγεγραμμένο στο δίκτυο

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found