Τα καλύτερα δωρεάν εργαλεία για την επιδιόρθωση των Windows 10

Τα Windows 10 είναι η πιο πρόσφατη και η πιο προηγμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος που δημιουργήθηκε από τη Microsoft. Ωστόσο, ακόμη και με το ευρύ φάσμα προηγμένων χαρακτηριστικών του, δεν είναι εντελώς άψογο. Από την κυκλοφορία του τον Ιούλιο του 2015, οι χρήστες αντιμετώπισαν ορισμένα προβλήματα. Από το σημείο αναβάθμισης των συστημάτων τους από τις προηγούμενες εκδόσεις λειτουργικού συστήματος σε ορισμένες ειδικές δυνατότητες των Windows 10, οι χρήστες έχουν πολλά να διαμαρτύρονται.

Υπάρχουν τα καλύτερα δωρεάν εργαλεία για την επιδιόρθωση των διαθέσιμων Windows 10 που μπορούν εύκολα να διορθώσουν τα προβλήματα. Αυτά τα εργαλεία για την επιδιόρθωση των Windows 10 και τα συνηθισμένα του προβλήματα μπορούν να επιδιορθώσουν σχεδόν οτιδήποτε, από κατεστραμμένα προγράμματα οδήγησης έως την αποκατάσταση των ζωτικών στοιχείων του υπολογιστή, επαναφέροντας ορισμένες λειτουργίες και ακόμη και κλείδωμα των ρυθμίσεων απορρήτου. Ακολουθεί μια λίστα με την κορυφαία λήψη του εργαλείου επιδιόρθωσης των Windows 10 που διατίθεται για εσάς εντελώς δωρεάν. Διαβάστε.

Δείτε επίσης: Κορυφαία καλύτερα antivirus για Windows 10

5 καλύτερα δωρεάν εργαλεία για την επιδιόρθωση των Windows 10

Ενισχυτής προγράμματος οδήγησης

Σε περίπτωση που τα Windows 10 σας έχουν αντιμετωπίσει ορισμένα κοινά προβλήματα υλικού, όπως με τον εκτυπωτή ή τα ηχεία, τότε ένας ελαττωματικός οδηγός μπορεί να είναι ο κύριος ένοχος. Με τη βοήθεια πολλών δωρεάν εργαλείων, ακόμη και τα ελαττωματικά προγράμματα οδήγησης μπορούν να αντιμετωπιστούν με μεγάλη ευκολία. Το καλύτερο μεταξύ αυτών είναι το Driver Booster. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το δωρεάν εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιδιόρθωση του ελαττωματικού προγράμματος οδήγησης του υπολογιστή σας Windows 10.

Το πρόγραμμα Driver Booster χωρίζεται σε δύο ενότητες: Ξεπερασμένο & UpToDate. Μπορείτε να επιλέξετε το Outdate και στη συνέχεια κάντε κλικ στο εικονίδιο "Ενημέρωση τώρα" για ενημέρωση όλων των ξεπερασμένων προγραμμάτων οδήγησης στο σύστημα του υπολογιστή σας με μία κίνηση. Αυτό το πρόγραμμα βοηθά στην αυτόματη ενημέρωση όλων των λανθασμένων προγραμμάτων οδήγησης και βοηθά στην εξοικονόμηση πολύ χρόνου και προσπάθειας. Έτσι, το εργαλείο Driver Booster μπορεί να θεωρηθεί ως ένα από τα καλύτερα εργαλεία για την επιδιόρθωση υπολογιστή με Windows 10.

Κατεβάστε το Driver Booster

FixWin 10

Αυτή είναι μια άλλη εξαιρετική δωρεάν λήψη του εργαλείου επιδιόρθωσης των Windows 10 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη διόρθωση όλων των κοινών σφαλμάτων στον υπολογιστή σας. Το καλύτερο μέρος για αυτό το δωρεάν εργαλείο επισκευής είναι ότι είναι εξαιρετικά φορητό και επομένως, δεν υπάρχει ανάγκη για ξεχωριστή εγκατάσταση του ίδιου.

Το εργαλείο επιδιόρθωσης FixWin 10 Windows 10 χωρίζεται σε έξι ενότητες. Κάθε ενότητα χρησιμοποιείται για την αναπαράσταση και την επιδιόρθωση ενός συγκεκριμένου προβλήματος που σχετίζεται με το σύστημα των Windows 10. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν τα Εργαλεία συστήματος, την Εξερεύνηση αρχείων και πολλά άλλα. Κάθε ενότητα αποτελείται από τουλάχιστον δέκα επιδιορθώσεις. Επομένως, μπορείτε να είστε σίγουροι για ένα πλήρες πακέτο επισκευής για τον υπολογιστή σας με αυτήν τη λήψη του εργαλείου επιδιόρθωσης των Windows 10.

Κατεβάστε το FixWin 10

Ultimate Windows Tweaker 4

Αυτό το δωρεάν εργαλείο επιδιόρθωσης για Windows 10 έχει αναπτυχθεί από την ίδια μητρική εταιρεία με το FixWin 10. Ωστόσο, έρχεται με το δικό του σύνολο εξειδικευμένων λειτουργιών επισκευής για τον υπολογιστή Windows 10. Σε αντίθεση με το FixWin 10 που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των συνηθισμένων προβλημάτων των Windows 10 και στη συνέχεια να τα διορθώσει, το πρόγραμμα Ultimate Windows Tweaker 4 επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν γρήγορα, να απενεργοποιούν, να αποκρύπτουν ή ακόμη και να αφαιρούν ορισμένες δυνατότητες από τον υπολογιστή Windows 10.

Οι χρήστες μπορούν να κάνουν τις επιθυμητές αλλαγές που αναφέρονται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα επιδιόρθωσης με τη βοήθεια της εφαρμογής Windows 10 Settings, του Group Policy Editor ή του Registry Editor. Ωστόσο, το Ultimate Windows Tweaker 4 συνδυάζει όλες αυτές τις επιλογές σε ένα μόνο πακέτο έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να αντιμετωπίσουν το ίδιο γρήγορα. Υπάρχουν περισσότερα από 200 τροποποιήσεις των Windows 10 που είναι διαθέσιμα σε αυτό το πρόγραμμα.

Λήψη Ultimate Windows Tweaker 4

Εγκατεστημένο πρόγραμμα εγκατάστασης 10

Τα Windows 10 δεν είναι εξ ολοκλήρου ένα κακό λειτουργικό σύστημα. Στην πραγματικότητα, έχει αναπτυχθεί για να διορθώσει τις διάφορες μορφές προβλημάτων με τις προηγούμενες εκδόσεις λειτουργικού συστήματος. Ωστόσο, οι χρήστες των Windows 7 εξακολουθούν να μην είναι σε θέση να ξεπεράσουν μερικές από τις μοναδικές δυνατότητες και τη φιλικότητα προς το χρήστη που προσφέρει το ίδιο. Επομένως, εάν λείπουν πολύ ορισμένες από τις δυνατότητες των Windows 7, τότε μπορείτε να τις έχετε και στον υπολογιστή Windows 10. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη βοήθεια αυτού του δωρεάν εργαλείου ως Missed Features Installer 10.

Αυτό το δωρεάν πρόγραμμα περιέχει ένα πλήρως εξοπλισμένο πακέτο των αξιόπιστων και ασφαλών εφαρμογών τρίτων που θα βοηθήσουν τους χρήστες να ανακτήσουν τις φιλικές δυνατότητες που προσφέρουν τα Windows 7. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα για να συμπεριλάβετε τα Windows 7 Έναρξη μενού, Windows Movie Maker, επαναφέρετε τα gadget της επιφάνειας εργασίας, καθώς και το Εργαλείο ευρετηρίου εμπειριών των Windows.

Η εγκατάσταση αυτού του εργαλείου θα απαιτούσε χώρο περίπου 1 GB. Στην προηγούμενη έκδοση των Windows, οι χρήστες χρειάζονταν ένα ξεχωριστό DVD για την εγγραφή και εκτέλεση αυτού του αρχείου ISO. Ωστόσο, το λειτουργικό σύστημα Windows 10 επιτρέπει στους χρήστες να τονίζουν το ίδιο σε ένα εικονικό περιβάλλον έτσι ώστε να μπορούν να εκτελούν το πρόγραμμα απευθείας στον υπολογιστή. Οι χρήστες πρέπει απλώς να ανοίξουν το αρχείο ISO και στη συνέχεια να εκτελέσουν το αρχείο εγκατάστασης ταυτόχρονα.

 

O & O Shut Up 10

Τα Windows 10 συνοδεύονται από ένα προηγμένο σύνολο ρυθμίσεων απορρήτου που είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμο. Με τη βοήθεια του δωρεάν εργαλείου επισκευής O & O Shut Up 10, μπορείτε να βελτιώσετε τη συνολική εμπειρία απορρήτου του υπολογιστή σας Windows 10 με βολικό τρόπο.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα χωρίζεται σε εννέα ενότητες. Ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν ενότητες Απόρρητο, Ασφάλεια, καθώς και Windows Update. Κάθε μία από αυτές τις ενότητες προσφέρει διάφορες επιλογές. Αυτές οι επιλογές είναι επίσης διαθέσιμες στα Windows 10, αλλά οι μεμονωμένοι ρόλοι τους δεν είναι σαφείς. Με τη βοήθεια του εργαλείου O & O Shut Up 10, θα γνωρίζετε τα πάντα για κάθε μια από αυτές τις επιλογές με λεπτομερή τρόπο. Σε περίπτωση που απλώς θέλετε να εφαρμόσετε τις προτεινόμενες ρυθμίσεις αυτού του προγράμματος, τότε μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή "Ενέργειες" από το αναπτυσσόμενο μενού και στη συνέχεια να επιλέξετε το ίδιο.

Λήψη O&O Shut Up 10

Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε συνηθισμένο πρόβλημα με το λειτουργικό σύστημα Windows 10, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα δωρεάν εργαλεία για να επιδιορθώσετε εύκολα το λειτουργικό σύστημα Windows 10.

Δείτε επίσης: Κορυφαίες καλύτερες κάρτες ήχου για παραγωγή μουσικής 2017

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found