5 τρόποι για να διορθώσετε τα κουμπιά έντασης που δεν λειτουργούν στο iPhone 5s

Εάν παρατηρήσετε το πρόβλημα με τα κουμπιά έντασης του iPhone 5s, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε για να τα διορθώσετε. Ρίξτε μια ματιά στους 5 τρόπους για να διορθώσετε τα κουμπιά έντασης που δεν λειτουργούν στο iPhone 5s που ετοιμάσαμε για εσάς. Επειδή αυτές είναι οι εύκολες διορθώσεις, δοκιμάστε τις, επειδή αυτές οι λύσεις βοήθησαν πολλούς χρήστες να απαλλαγούν από το πρόβλημα. Ας ελπίσουμε ότι θα τους βρείτε εύχρηστους και τα κουμπιά έντασης θα λειτουργούν άψογα.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι για να διορθώσετε τη δόνηση που δεν λειτουργεί στο iPhone 5s

5 τρόποι για να διορθώσετε τα κουμπιά έντασης που δεν λειτουργούν στο iPhone 5s

Πηγή: youtube.com

Λύση No.1: Βοηθητική αφή.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε: μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, Γενικά, Προσβασιμότητα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε την υποβοήθηση. Μόλις το κάνετε αυτό, θα παρατηρήσετε το εικονίδιο στην οθόνη, κάντε κλικ σε αυτό και πατήστε στη συσκευή. Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε την ένταση πάνω και κάτω, για μερικές φορές. Κλείστε το διάλογο πατώντας έξω από αυτό και, στη συνέχεια, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά φυσικής έντασης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό λύνει το πρόβλημα και τα κουμπιά θα λειτουργήσουν.

Λύση No.2: Καθαρίστε τη θύρα φόρτισης.

Εάν η θύρα φόρτισης της συσκευής σας είναι βρώμικη, μπορεί να επηρεάσει τα κουμπιά έντασης, οπότε φροντίστε να την καθαρίσετε σωστά μέχρι να αφαιρέσετε όλη τη βρωμιά και τη σκόνη. Μπορείτε να το κάνετε με μια οδοντογλυφίδα, αλλά φροντίστε να το κάνετε αργά, προσεκτικά και απαλά.

Λύση No.3: Επανεκκινήστε τη συσκευή σας.

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης. Όταν παρατηρήσετε το ρυθμιστικό, σύρετέ το για απενεργοποίηση. Για να ενεργοποιήσετε ξανά το τηλέφωνό σας, πατήστε και κρατήστε πατημένο το ίδιο κουμπί. Αυτή είναι ίσως η απλούστερη λύση και από τους 5 τρόπους για να διορθώσετε τα κουμπιά έντασης που δεν λειτουργούν στο iPhone 5s.

Λύση No.4: Εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας και, στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων. Ρυθμίστε το iPhone 5s ως νέα συσκευή.

Λύση 5: iOS.

Εάν υπάρχει διαθέσιμη νέα έκδοση λογισμικού iOS, πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση. Η νέα έκδοση λογισμικού επιλύει τα σφάλματα και βελτιώνει την απόδοση της συσκευής σας.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found