Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα αργής φόρτισης του Galaxy S7

Το Samsung Galaxy S7 φαίνεται να έχει κάποια προβλήματα φόρτισης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η μπαταρία δεν φορτίζεται ή το τηλέφωνο δεν θα ενεργοποιηθεί ακόμα και μετά τη φόρτιση, αλλά το πιο συνηθισμένο πρόβλημα είναι ότι φορτίζει πολύ αργά. Ακολουθούν μερικές από τις λύσεις που θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε το πρόβλημα της αργής φόρτισης.

Διαβάστε εδώ: Πώς να εμφανίσετε πληροφορίες καιρού στην οθόνη Edge στο Samsung Galaxy S6 Edge

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο Samsung Galaxy S6 edge

Πιθανές επιδιορθώσεις για το πρόβλημα αργής φόρτισης του Galaxy S7:

Αντιμετώπιση προβλημάτων υλικού

Το πρώτο εμπόδιο για την αργή φόρτιση που παραβλέπουν πολλοί άνθρωποι είναι ο έλεγχος του τροφοδοτικού του τηλεφώνου. Το Samsung galaxy S7 διαθέτει "Γρήγορη φόρτιση" που σας επιτρέπει να φορτίζετε το τηλέφωνο πολύ πιο γρήγορα από άλλες συσκευές. Μόλις ξεκινήσετε τη φόρτιση του τηλεφώνου, θα λάβετε μια ειδοποίηση με την ένδειξη "Η γρήγορη φόρτιση είναι ενεργοποιημένη". Εάν δεν εμφανίζεται, τότε υπάρχει πρόβλημα με τον μετασχηματιστή και πρέπει να τον αλλάξετε.

Μπορεί επίσης να υπάρχει πρόβλημα με το καλώδιο USB, το οποίο δεν είναι σε θέση να μεταφέρει την επιθυμητή ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος από το τροφοδοτικό. Σε αυτήν την περίπτωση, δοκιμάστε να φορτίσετε το τηλέφωνό σας με διαφορετικό καλώδιο USB και εάν δείτε μια πρόοδο, συνιστάται να αγοράσετε ένα νέο καλώδιο φόρτισης Samsung. Εάν το πρόβλημα παραμένει, διαβάστε παρακάτω.

Εάν ο προσαρμογέας τροφοδοσίας και το καλώδιο USB φαίνεται να λειτουργούν καλά, πρέπει να ελέγξετε τη θύρα φόρτισης για να δείτε εάν υπάρχει συσσώρευση σκόνης σε αυτό. Αυτή η κατάσταση μπορεί να προκύψει μετά τη χρήση του τηλεφώνου για αρκετό καιρό και αποτελεί εμπόδιο στη φόρτιση. Σε αυτήν την περίπτωση, πάρτε μια ξύλινη οδοντογλυφίδα και καθαρίστε προσεκτικά τη θύρα. Η απαλλαγή από τη σκόνη μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος.

Αντιμετώπιση προβλημάτων λογισμικού

Εάν δεν υπάρχουν προβλήματα με τη θύρα φόρτισης και τα εξαρτήματα του φορτιστή, πρέπει να προχωρήσουμε και να προσπαθήσουμε να επιλύσουμε το πρόβλημα από το περιβάλλον του τηλεφώνου. Ακολουθούν ορισμένα βήματα που πρέπει να γίνουν:

Εκκαθάριση περιττών εφαρμογών που εκτελούνται στο παρασκήνιο

Ένας πολύ συνηθισμένος λόγος για τον οποίο το Samsung Galaxy S7 φορτίζει αργά είναι η παρουσία ενός αριθμού εφαρμογών στο παρασκήνιο που είναι σχεδόν απαραίτητες μετά τη χρήση, οι οποίες θα συνεχίσουν να εκτελούνται στο παρασκήνιο. Συνεχίζουν να καταναλώνουν αρκετή μνήμη, η οποία συμβάλλει στην υποτονική απόδοση και στην υψηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Η εκκαθάριση όλων αυτών των εφαρμογών θα βοηθήσει στη μείωση της καταναλισκόμενης ενέργειας και επίσης στη γρήγορη φόρτιση του τηλεφώνου.

Βήματα για την εκκαθάριση αυτών των εφαρμογών:

  • Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο αρχικής οθόνης και αφήστε το όταν δείτε μια λίστα εφαρμογών που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα.

www.gottabemobile.com

  • Μεταβείτε στην ενότητα Διαχείριση εργασιών και επιλέξτε "Τερματισμός όλων των εφαρμογών"
  • Στον διαχειριστή εργασιών, μπορείτε επίσης να δείτε την επιλογή "RAM". Επιλέξτε αυτό και εκκαθαρίστε τη μνήμη RAM.

Απεγκαταστήστε τυχόν εφαρμογές τρίτων

Εάν η εκκαθάριση εφαρμογών στο παρασκήνιο δεν λειτούργησε, ενδέχεται να υπάρχει σφάλμα λογισμικού στη συσκευή σας. Ο καλύτερος τρόπος είναι να απεγκαταστήσετε τυχόν εφαρμογές τρίτων που δεν συνοδεύουν το τηλέφωνο όταν το αγοράσατε πρώτα.

Για την απεγκατάσταση εφαρμογών τρίτων, το τηλέφωνο πρέπει πρώτα να μεταβεί στην «Ασφαλή λειτουργία». Για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία, κάντε επανεκκίνηση του τηλεφώνου και όταν μπορείτε να δείτε το λογότυπο της Samsung, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο μείωσης έντασης έως ότου εμφανιστεί το μήνυμα «Ασφαλής λειτουργία» στην οθόνη. Τώρα σε ασφαλή λειτουργία, μπορείτε να απεγκαταστήσετε αυτές τις εφαρμογές μεταβαίνοντας στο Μενού> Ρυθμίσεις> Περισσότερα> Εφαρμογή. Μεταβείτε στην κατηγορία «Λήψη» και επιλέξτε τις εφαρμογές τρίτων μερών και μετά πατήστε «Κατάργηση εγκατάστασης» και, όταν σας ζητηθεί, πατήστε «Ok». Για να βγείτε από την «Ασφαλή λειτουργία», πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο λειτουργίας και, όταν σας ζητηθεί, πατήστε «Επανεκκίνηση» και πατήστε «OK».

www.androidwikihow.com

Εκτέλεση απορρίψεων συστήματος

Το System Dump σάς παρέχει μια εικόνα ROM εγκατεστημένη στη συσκευή σας και σας επιτρέπει να εκτελέσετε μια πλήρη επαναφορά, η οποία επαναφέρει το τηλέφωνο στις αρχικές του εργοστασιακές ρυθμίσεις όταν αγοράστηκε εάν κάτι πάει στραβά. Για να εκτελέσετε μια απόρριψη συστήματος, κάντε τα εξής:

  • Πληκτρολογήστε * # 9900 # στον τηλεφωνητή
  • Θα εμφανιστεί μια σελίδα, πηγαίνετε στο κάτω μέρος της και επιλέξτε «Χαμηλή μπαταρία Dump»
  • Τέλος, επιλέξτε "Ενεργοποίηση"

Αυτοί είναι μερικοί από τους τρόπους που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος αργής φόρτισης στο Samsung Galaxy S7. Εάν κανένα από αυτά δεν λειτουργεί, μεταφέρετέ το στο πλησιέστερο κατάστημα Samsung Care και ζητήστε το από έναν τεχνικό.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found