Τρόπος επίλυσης προβλημάτων μπαταρίας Samsung Galaxy S5

Η μπαταρία είναι το κύριο σημαντικό μέρος κάθε τηλεφώνου. Χωρίς μπαταρία ένα τηλέφωνο γίνεται βάρος χαρτιού. Επομένως, εάν έχετε Samsung Galaxy S5 και η μπαταρία του σταματήσει να λειτουργεί, τότε είναι μια πολύ αξιολύπητη κατάσταση, καθώς είναι ένα από τα πιο ακριβά και καλύτερα Smartphone τα τελευταία χρόνια. Το Galaxy S5 είναι η βελτιωμένη έκδοση του Galaxy S4 και έχει χωρητικότητα μπαταρίας 2800 mAH.

Όταν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την ισχύ στο τηλέφωνό σας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε είναι η μπαταρία του τηλεφώνου. Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε είδος μπαταρίας Samsung Galaxy S5, ελέγξτε πρώτα τα ακόλουθα πράγματα:

> Εάν η μπαταρία έχει τοποθετηθεί σωστά

> Εάν είναι πλήρως φορτισμένο

> Εάν υπάρχει υγρό στοιχείο

> Εάν η μπαταρία έχει οποιοδήποτε φυσικό ελάττωμα ή έχει υποστεί ζημιά.

Δείτε επίσης- Διαφορετικές λειτουργίες οθόνης του Galaxy S5

Μέθοδος για την επίλυση προβλημάτων μπαταρίας Samsung Galaxy S5

> Πρώτα συνδέστε το φορτιστή στην κύρια πηγή τροφοδοσίας και αφήστε τον να φορτιστεί για τουλάχιστον 10 λεπτά. Εν τω μεταξύ, αναζητήστε το σήμα φόρτισης στο τηλέφωνο και επίσης δείτε αν η λυχνία LED γίνεται ΚΟΚΚΙΝΗ ή όχι. Εάν η μπαταρία σας έχει εξαντληθεί πλήρως, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να φορτιστεί και να εμφανιστεί το σημάδι φόρτισης.

> Εάν το τηλέφωνο δεν εμφανίζει κανένα σημάδι φόρτισης μετά από 10-15 λεπτά, αφαιρέστε την μπαταρία και τοποθετήστε τη σωστά. Δοκιμάστε να φορτίσετε ξανά τώρα.

> Εάν η κατάσταση παραμένει ίδια, αφαιρέστε ξανά την μπαταρία για να ελέγξετε την ένδειξη ζημιάς υγρού (LDI), που είναι το μικρό αυτοκόλλητο της μπαταρίας. Εάν το αυτοκόλλητο είναι λευκό, τότε δεν έχει εισαχθεί υγρό στο τηλέφωνο, αλλά αν το χρώμα του αυτοκόλλητου αλλάξει σε κόκκινο, ροζ ή μοβ, τότε επιβεβαιώνεται ότι η μπαταρία του τηλεφώνου σας ήρθε σε επαφή με υγρό. Πάρτε το στον τεχνικό για επισκευή.

> Συνιστάται επίσης να ελέγξετε εάν η μπαταρία είναι πρησμένη, στριφογυρισμένη ή έχει διαρροή. Σε περίπτωση ελαττωματικής μπαταρίας πρέπει να την αντικαταστήσετε σύντομα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found