Paralives: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα

Το παιχνίδι Paralives δημιουργήθηκε εδώ και πολύ καιρό όταν ο καλλιτέχνης και ο επαγγελματίας προγραμματιστής παιχνιδιών Alex Masse άρχισαν να το σχηματίζουν τον Σεπτέμβριο του 2018. Ωστόσο, η αποκάλυψη ήρθε περίπου δέκα μήνες αργότερα σε μια δημοσίευση στο Twitter και έκανε την κοινότητα τυχερών παιχνιδιών να είναι απολύτως τρελή. Λόγω της μαζικής ανταπόκρισης που προήλθε από την κοινότητα τυχερών παιχνιδιών, ο Masse άρχισε να εργάζεται στο παιχνίδι και το έκανε το επάγγελμά του πλήρους απασχόλησης.

Υποσχέθηκε επίσης να συμπεριλάβει μια σειρά από ελκυστικές και συναρπαστικές πτυχές σε αυτό το παιχνίδι, που ανήκουν στο είδος της προσομοίωσης ζωής, όπως προσαρμοσμένα μεγέθη παρτίδων και ευελιξία στην προσαρμογή των επίπλων. Δεν έχουμε ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για το παιχνίδι μετά τις ανακοινώσεις. Προς το παρόν, η μόνη επιβεβαίωση που έχουμε λάβει για το Paralives είναι ότι θα είναι διαθέσιμη για Mac και Windows μέσω του Steam.

Πλήρες πακέτο

Το παιχνίδι του Paralives έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνει πολλά συναρπαστικά χαρακτηριστικά και μερικά από αυτά είναι:

  • Καιρός
  • Προσαρμοσμένα πλωτά σπίτια
  • Πισίνες που είναι καμπύλες
  • Σκάλες που είναι διαγώνιες
  • Αλογα
  • Σκύλοι
  • Αυτοκίνητα
  • Γάτες
  • Μικρά σκάφη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε λάβει, οι λειτουργίες που αναφέρονται παραπάνω δεν έχουν ακόμη καταστεί διαθέσιμες στο παιχνίδι.

Βίντεο και προσαρμογή

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να βρείτε πόσο ευέλικτη και εύκολη θα είναι η δομή του κτιρίου στο παιχνίδι του Paralives. Οι παίκτες μπορούν να κάνουν κλικ στο ποντίκι και να μεταφέρουν ένα δωμάτιο που δεν αποτελεί μέρος των περιορισμών πλέγματος. Θα συναντήσετε επίσης ένα εργαλείο μέτρησης διευκολύνοντας έτσι τους παίκτες να δημιουργήσουν ένα αντίγραφο του σπιτιού τους και των κτιρίων στον πραγματικό κόσμο. Όσον αφορά τα αντικείμενα του παιχνιδιού, μπορείτε να περιμένετε πλήρη προσαρμογή του καθενός, όπως το τέντωμα των κουρτινών και των παραθύρων, ώστε να είναι διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει άλλα αντικείμενα, όπως η ράβδος κουρτίνας μαζί με τα άλλα αξεσουάρ επίπλων, όπως το τραπεζομάντιλο κ.λπ. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τον χρωματικό τροχό και το εργαλείο που σας βοηθά να επιλέξετε τα μοτίβα διακόσμησης. Σας δίνει ατελείωτες δυνατότητες διακόσμησης όταν διακοσμείτε τα σπίτια στο παιχνίδι Paralives.

Τι κάνουν οι παίκτες;

Το Paralives είναι ένα επερχόμενο παιχνίδι βασισμένο σε προσομοίωση ζωής και αναμένεται να γίνει η μόνη γνήσια εναλλακτική λύση για τους The Sims. Σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες μπορούν να χτίσουν τα σπίτια των ονείρων τους, να αναπτύξουν χαρακτήρες και να τρέξουν την καθημερινή τους ζωή με όσο το δυνατόν λιγότερους περιορισμούς. Έτσι, μπορεί να συναντήσετε σπίτια διαφόρων σχημάτων, τη θέση των σκαλοπατιών που οδηγούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις και, όπως έχουμε ήδη συζητήσει, τη χρήση ευέλικτων χρωμάτων για τραπεζομάντιλα και κουρτίνες. Οπου κι αν είσαι; Είτε ιππασία, είτε αυτοκίνητο ή ποδήλατο, είστε ελεύθεροι να εξερευνήσετε έναν ανοιχτό κόσμο που αποτελείται από φίλους, εχθρούς και οικογένειες.

Όπως και με τον τρόπο που χτίζετε σπίτια, οι σχέσεις που δημιουργείτε στην πόλη είναι αποτέλεσμα των ενεργειών σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλοί άνθρωποι από την κοινότητα των Sims παρακολουθούν το παιχνίδι του Paralives, το οποίο δεν έχει φτάσει ακόμη στα καταστήματα. Φαίνεται ότι, λόγω της συμπερίληψης αρκετών ειδικών χαρακτηριστικών στο βασικό παιχνίδι, η κοινότητα των τυχερών παιχνιδιών ενδιαφέρεται τεράστια και ομόφωνη για το Paralives. Σε αυτό το ρυθμό, αυτό το παιχνίδι μπορεί να αποδειχθεί ο πρωταρχικός ανταγωνιστής των Sims.

Τρόπος προσομοίωσης

Ενώ προσπαθείτε να μάθετε περισσότερα για το παιχνίδι Paralives, θα ανακαλύψετε τη διασκέδαση που βρίσκεστε στον ανοιχτό κόσμο, πράγμα που σημαίνει ότι η φόρτωση των οθονών δεν θα εμποδίζει πλέον τις ενέργειές σας όταν είστε ελεύθεροι να εξερευνήσετε τον κόσμο. Έτσι, όταν οι λαοί σε αυτήν την πόλη βγαίνουν από τα σπίτια τους, μπορείτε να τους παρακολουθείτε ιππασία, να περπατούν ή να οδηγούν αυτοκίνητο και ποιος ξέρει τι μπορεί να έρχεται στο δρόμο, κάτι που δεν περιμένατε μέχρι τώρα.

Αν και δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί σχετικά με τη λειτουργία προσομοίωσης, από το AMA του Αυγούστου και μια συνέντευξη με τον προγραμματιστή, μπορούμε να περιμένουμε ότι το παιχνίδι θα δημιουργήσει σπινθήρες κινήτρου και ζωντάνια. Επιπλέον, μπορεί επίσης να αποκαλύψει πόσο κοντά είναι το παιχνίδι στη ζωντανή προσομοίωση και πώς το παιχνίδι του Paralives περιλαμβάνει πολλά προσομοιωμένα άτομα που οδηγούν παράλληλες ζωές.

Δημιουργία σύνθετων χαρακτήρων

Είχαμε ήδη την ευκαιρία να δούμε το περίπλοκο παιχνίδι της κατασκευής στο Paralives, αλλά υπάρχει μεγάλη πολυπλοκότητα όσον αφορά τη δημιουργία κινούμενων σχεδίων ή χαρακτήρων. Αν και η κύρια εστίαση του προγραμματιστή αυτή τη στιγμή είναι στην κατασκευή του παιχνιδιού, είναι πολύ πρόθυμος να προσφέρει πολλά περισσότερα όσον αφορά τους χαρακτήρες του Paralives και φυσικά, η μετατόπιση της εστίασης στη διαδικασία του animation είναι δικαιολογημένη.

Νέα ιδέα

Ο Masse έχει προχωρήσει με τη μοναδική αντίληψη των «τυχερών καρτών» όσον αφορά τις περιοχές Patreon και Discord. Όπως φαίνεται, η ιδέα αυτής της ιδέας είναι να διατηρήσει τους παίκτες έντονα εμπλεκόμενους στο παιχνίδι. Ακριβώς μιλώντας, έχουμε ήδη δει αυτό το concept στο The Sims 4.

Masse, ο προγραμματιστής του παιχνιδιού λατρεύει να εμπνέεται από ανθρώπους και να μοιράζεται τις ιδέες τους σύμφωνα με τον τύπο περιεχομένου που θα προτιμούσαν να βλέπουν στην τελική έκδοση του παιχνιδιού. Ο αριθμός των απαντήσεων που έρχονται για περισσότερο από ένα μήνα από την έναρξη της εκστρατείας μάρκετινγκ της Paralives οδήγησε ήδη στη δημιουργία ενός εγγράφου εκατό σελίδων και αυτό είναι τεράστιο!

Ποια είναι η προσδοκία;

Όσον αφορά το μέλλον αυτού του παιχνιδιού, η Masse υποστηρίζει την ιδέα να βλέπει το ίδιο το παιχνίδι και τις δωρεάν ενημερώσεις του αντί να ξοδεύει χρήματα για το DLC. Μπορούμε επίσης να περιμένουμε το modding ως μέρος του μέλλοντος αυτού του παιχνιδιού παρόλο που τα πράγματα δεν έχουν επιλυθεί καλά αυτήν τη στιγμή. Ο άνθρωπος πίσω από το παιχνίδι επιτρέπει ήδη στις ιδέες των παικτών να τρέχουν άγρια, οπότε απομένουν πολλά να δούμε μετά την έναρξη αυτού του παιχνιδιού.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found