Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης παιδιών

Είναι αδύνατο να επισημανθεί η ανησυχία των γονέων που έχουν για τα παιδιά τους. Μπορεί να ακούγονται υπερβολικά, αλλά κάπου όλοι μας καταλαβαίνουμε τι σκληρότητα μας περιβάλλει. Υπάρχουν τρομακτικά περιστατικά και τρομερές ιστορίες που συμβαίνουν σε παιδιά γύρω μας και μάλλον θα είμαστε ασφαλείς παρά συγνώμη. Αν μπορούσαμε, σίγουρα θα κρατούσαμε τα παιδιά μας δίπλα μας και δεν θα τα αφήναμε ποτέ μόνα τους. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι δυνατό και υπάρχουν μέρες που θα πρέπει να τους δείτε να πηγαίνουν σε μέρη ανεξάρτητα. Ωστόσο, ενώ δεν μπορούμε να είμαστε φυσικά παρόντες ανά πάσα στιγμή, μπορούμε σίγουρα να παρακολουθούμε τη θέση τους. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που τα παιδιά εφήβων σας θα ήθελαν να επικοινωνήσουν μαζί σας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή απλά θέλουν να δουν πού βρίσκονται οι γονείς τους. Υπάρχουν διαφορετικές περιστάσεις που θα μπορούσαν να απαιτήσουν επαφή ή να ξέρετε πού βρίσκεστε και αυτό συμβαίνει όταν η παρακολούθηση εφαρμογών είναι χρήσιμη.

Τα smartphone δεν είναι μόνο για πραγματοποίηση κλήσεων. είναι πολύ χρήσιμα και μπορούν να μας βοηθήσουν σε πολλές περιπτώσεις. Υπάρχουν εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε συνδεδεμένοι με την οικογένειά σας. Ας εκμεταλλευτούμε τι έχει να προσφέρει η τεχνολογία για να επιβλέπουμε την ασφάλεια των παιδιών μας. Ακολουθεί μια λίστα με τις κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης παιδιών.

Διαβάστε επίσης- Κορυφαία καλύτερα δωρεάν παιχνίδια στο κατάστημα Windows

Λίστα κορυφαίων καλύτερων εφαρμογών παρακολούθησης παιδιών

Εντοπιστής οικογένειας ZoeMob:

Το ZoeMob επιτρέπει σε μια οικογένεια να συνδέεται πάντα. Οι μαμάδες, οι μπαμπάδες και τα παιδιά μπορούν να εντοπίσουν ο ένας τον άλλον στην παλάμη των χεριών τους. Μετά τη λήψη, η εφαρμογή θα σας πει την τοποθεσία των μελών της οικογένειάς σας σε έναν χάρτη. Εκτός αυτού, μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε εκδηλώσεις που συνδέονται με τα παιδιά σας. Θα μπορούσατε επίσης να συνομιλήσετε με την οικογένειά σας, καθώς το ZoeMob έχει το δικό του messenger. Περιλαμβάνεται ένα κουμπί πανικού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Μπορείτε να κατεβάσετε το ZoeMob τόσο για χρήστες Android όσο και για iPhone.

Κατεβάστε το ZoeMob για Android

Κατεβάστε το ZoeMob για iOS

Οικογενειακός ιχνηλάτης:

Αυτή είναι μια από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές παρακολούθησης παιδιών που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τα μέλη της οικογένειάς σας. Στέλνει ενημερώσεις χωρίς ενέργειες από τον χρήστη ανεξάρτητα από το εάν εκτελείται ή όχι η εφαρμογή. Μπορείτε να στείλετε ένα Stealth Ping που βοηθά στην ενημέρωση της θέσης της απομακρυσμένης συσκευής χωρίς να το γνωρίζει το άτομο. Ο οικογενειακός ιχνηλάτης θα συνεχίσει να παρακολουθεί και να στέλνει λεπτομέρειες ακόμα και αν γίνει επανεκκίνηση. Το τηλέφωνο μπορεί να εντοπιστεί μέσω του διαδικτύου και ένας ήχος μπορεί να εξαναγκάζεται ακόμη και αν το τηλέφωνο βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία. Θα λειτουργήσει σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και η αποστολή γραπτών μηνυμάτων είναι εντελώς δωρεάν ακόμα κι αν στέλνετε μηνύματα από ξένους προορισμούς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε το Family Tracker στο τηλέφωνο του ατόμου που θέλετε να παρακολουθήσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ή ένα πρόγραμμα περιήγησης για να ελέγξετε το πού βρίσκεται.

Κατεβάστε το Family Tracker για Android

Κατεβάστε το Family Tracker για iOS

Για τα παιδιά μου - Ίχνη:

Αυτή η εφαρμογή έχει δημιουργηθεί ειδικά για γονείς που ενδιαφέρονται για την ασφάλεια του παιδιού τους. Οι γονείς μπορούν να δουν πού ήταν τα παιδιά τους. Μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με φίλους και συγγενείς ιδιωτικά και αυτόματα. Το μόνο που απαιτείται είναι να έχετε μαζί σας το τηλέφωνό σας. Τα footprints έχουν μια πολύ απλή και καθαρή διεπαφή και μοιράζονται αυτόματα τις ενημερώσεις τοποθεσίας, δεν απαιτούνται χειροκίνητες λειτουργίες για την κοινή χρήση. Μπορείτε να ρυθμίσετε το Geofences. Το Geofence είναι ένας εικονικός φράκτης ή περίγραμμα που όταν διασχίσετε, θα λάβετε μια ειδοποίηση. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε ένα Geofence όταν το παιδί σας φτάσει στο μάθημα πιάνου - καθώς διασχίζει τα σύνορα λαμβάνετε μια ενημέρωση. Υπάρχουν αισθητήρες κίνησης που μπορούν να ενεργοποιηθούν καθώς τα παιδιά σας κινούνται. Οι γονικοί έλεγχοι μοιράζονται τοποθεσίες όλη την ώρα χωρίς να είναι απενεργοποιημένοι. Υπάρχουν επίσης ειδοποιήσεις ταχύτητας και οι γονείς λαμβάνουν ειδοποίηση κάθε φορά που τα παιδιά διασχίζουν ένα συγκεκριμένο όριο ταχύτητας. Αυτή είναι μια ισχυρή εφαρμογή παρακολούθησης και είναι πολύ βολικό που πρέπει να έχει κάθε οικογένεια. Είναι διαθέσιμο για χρήστες iPhone.

Λήψη για τα παιδιά μου - ίχνη για iOS

 

Εντοπιστής οικογένειας - Life 360:

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης παιδιών στη λίστα. Χρησιμοποιεί GPS για να εντοπίσει την οικογένεια ή τους φίλους σας και στέλνει αυτόματες αναφορές σχετικά με το πού βρίσκονται. Όλοι όσοι πρέπει να συνδεθούν θα πρέπει να έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή στα τηλέφωνά τους. Μπορείτε να δημιουργήσετε Geofences με αυτό και να ειδοποιηθείτε όταν φτάσουν στον προορισμό τους. Στέλνει επίσης ταχύτατα μηνύματα και επίσης ειδοποιεί εάν υπάρχει τροχαίο ατύχημα. Οι πράκτορες υποστήριξης λαμβάνουν μια ειδοποίηση όταν υπάρχει ατύχημα που καλεί ξανά για να ελέγξει πώς είναι το άτομο και στέλνει ακόμη και σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στη θέση του ατυχήματος. Μετά την εγγραφή στην εφαρμογή, όλα τα μέλη εμφανίζονται στον χάρτη ως ξεχωριστά εικονίδια που μπορούν στη συνέχεια να παρακολουθούνται. Πρόκειται για μια υπέροχη συσκευή παρακολούθησης και είναι διαθέσιμη τόσο για χρήστες Android όσο και για iPhone.

Κατεβάστε το Family Locator - Life 360 ​​για Android

Κατεβάστε το Family Locator - Life 360 ​​για iOS

Οικογενειακή ασφάλεια MamaBear:

Με το MamaBear γύρω σας, το παιδί σας έχει μεγαλύτερη ανεξαρτησία. Οι γονείς μπορούν να παρακολουθούν πλήρως την τοποθεσία των παιδιών τους. Όχι μόνο η τοποθεσία, μπορείτε επίσης να ελέγχετε τη δραστηριότητα κοινωνικών μέσων του παιδιού σας καθώς λαμβάνετε τις λεπτομέρειες του Facebook, του Twitter, του Instagram, του YouTube και του Tumblr. Μπορείτε να ρυθμίσετε να λαμβάνετε αυτόματες ειδοποιήσεις όταν το παιδί σας φτάνει και φεύγει από το σχολείο ή την παιδική χαρά κ.λπ., ώστε να μην χρειάζεται να του ζητήσετε να σας στέλνουν μηνύματα κάθε φορά που φτάνουν. Εκτός από την απλή γνώση της ταχύτητας οδήγησης, μπορείτε επίσης να γνωρίζετε εάν οδηγούν ή είναι απλώς επιβάτες. Τα παιδιά μπορούν να ενημερώσουν τους γονείς τους με σκετσάκια, εικόνες ή emoticon. Με το κουμπί Panic One-Touch μπορείτε να στείλετε στους γονείς μια ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης, οι γονείς ειδοποιούνται. Η εφαρμογή είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και μπορείτε να την αλλάξετε με προσωπικές ταπετσαρίες για να την φανεί συναρπαστική. Η εφαρμογή MamaBear είναι διαθέσιμη για χρήστες Android και iPhone.

Κατεβάστε το MamaBear Family Safety για Android

Κατεβάστε το MamaBear Family Safety για iOS

Family Orbit - Γονικός έλεγχος και παρακολούθηση παιδιών:

Μια ακόμη χρήσιμη εφαρμογή παρακολούθησης παιδιών στη λίστα που διαθέτει πολλές δυνατότητες για να σας βοηθήσει να παραμείνετε συνδεδεμένοι με την οικογένειά σας. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις εικόνες που μοιράζονται οι έφηβοι σας, ώστε να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει τίποτα ακατάλληλο που κοινοποιείται. Το Family Orbit σάς επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας από κάθε μέλος της οικογένειας, ώστε να μπορείτε να λάβετε περιοριστικά μέτρα. Οι γονείς έχουν επίσης πρόσβαση στη λίστα επαφών των παιδιών τους, ώστε να γνωρίζουν με ποια παιδιά έρχονται σε επαφή. Έχετε την επιλογή να στείλετε ειδοποιήσεις SOS για να ενημερώσετε τα μέλη της οικογένειας εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα. Η εφαρμογή σάς προσφέρει ηρεμία όταν έχετε το πού βρίσκεται όλα τα μέλη της οικογένειάς σας στην παλάμη σας. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από χρήστες Android και iPhone.

Κατεβάστε το Family Orbit - Parental Control & Child Tracker για Android

Κατεβάστε το Family Orbit - Parental Control & Child Tracker για iOS

Family GPS Tracker Η οικογένειά μου:

Μια οικογενειακή εφαρμογή πολλαπλών χρήσεων με λειτουργίες πολλαπλών χρήσεων που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε επαφή με την οικογένειά σας. Οι προγραμματιστές εφαρμογών εγγυώνται ότι τα δεδομένα των χρηστών και των παιδιών τους δεν κοινοποιούνται και περιορίζεται μόνο στα τηλέφωνα. Μόλις ενεργοποιήσετε τη «Λειτουργία παιδιού» στο τηλέφωνο του παιδιού σας, δεν θα μπορούν να την απενεργοποιήσουν ή να αλλάξουν καμία ρύθμιση στην εφαρμογή. Μία από τις καλύτερες δυνατότητες που προσφέρει αυτή η εφαρμογή είναι ότι θα μπορούσατε να ακούσετε τι συμβαίνει γύρω από το παιδί σας και μπορείτε επίσης να μιλήσετε για να δώσετε οδηγίες από το ηχείο. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αναγκαστικό βίντεο και στιγμιότυπο από το τηλέφωνο του παιδιού σας. Η εφαρμογή μπορεί να αποθηκεύσει ιστορικό κίνησης για έως και 3 χρόνια. Υπάρχει μια επιλογή Geofence για να επιβεβαιώσετε ότι το παιδί σας έχει φτάσει και αποχωρήσει από τον προορισμό.

Κατεβάστε το Family GPS Tracker My Family για Android

Αυτές είναι οι κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης παιδιών που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα παιδιά σας ασφαλή.

Διαβάστε επίσης - Κορυφαίοι καλύτεροι χρήστες εύρεσης σημείων πρόσβασης Wi-Fi

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found