Πώς να διορθώσετε το Android Predictive Text και το πληκτρολόγιο Samsung

Επί του παρόντος, το Android είναι το πιο χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα σε όλο τον κόσμο. Τα περισσότερα smartphone λειτουργούν στην πλατφόρμα Android. Το Android διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες που το έκαναν διαφορετικό από άλλα λειτουργικά συστήματα. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε διάφορες δωρεάν εφαρμογές από την αγορά Android. Μπορεί να υποστηρίξει διάφορα πληκτρολόγια όπως το πληκτρολόγιο Google, το πληκτρολόγιο Swift, το πληκτρολόγιο Samsung κ.λπ. Εάν κρατάτε ένα smartphone Android με πληκτρολόγιο Samsung, τότε υπάρχουν κοινά προβλήματα που σχετίζονται με το Android Predictive Text και το πληκτρολόγιο Samsung που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε. Τα συνηθισμένα ζητήματα είναι ότι το τηλέφωνό σας δεν μπορεί να θυμηθεί τις λέξεις που δεν υπάρχουν στο λεξικό αν και χρησιμοποιείτε αυτές τις λέξεις σε τακτική βάση και το άλλο ζήτημα αλλάζει τη λέξη που πληκτρολογείτε σε κάποιες άλλες λέξεις. Αλλά μην ανησυχείτε καθώς εμείς οι άνθρωποι της Technobezz είμαστε πάντα εκεί για να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε είδος ζητήματος.

Υπάρχουν δύο μέθοδοι για τη διόρθωση κειμένου Android Predictive και του πληκτρολογίου Samsung. Αυτά συζητούνται παρακάτω.

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε την αυτόματη επανεκκίνηση στο Galaxy S5

Προγνωστικό κείμενο Android και πληκτρολόγιο Samsung

Η διαδικασία για την επιδιόρθωση Android Predictive Text και Samsung Keyboard

Μέθοδος 1

Η πρώτη μέθοδος απαιτεί να διαγράψετε τα δεδομένα από το Πληκτρολόγιο Samsung και, στη συνέχεια, να αποθηκεύσετε ξανά όλα τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις.

> Πρώτα κατευθυνθείτε στις ρυθμίσεις

> Μεταβείτε στη Διαχείριση εφαρμογών

> Επιλέξτε "Όλα" και, στη συνέχεια, πληκτρολόγιο Samsung

> Πατήστε Διαγραφή δεδομένων και επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας. Θυμηθείτε να κλείσετε και να αφαιρέσετε την μπαταρία. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και τοποθετήστε ξανά την μπαταρία, ενεργοποιήστε το τηλέφωνο.

Τώρα πρέπει να αποθηκεύσετε ξανά τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις με την ακόλουθη διαδικασία:

> Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και πατήστε "Περισσότερα".

> Επιλέξτε γλώσσα και εισαγωγή και μεταβείτε στο πληκτρολόγιο Samsung.

> Τώρα ορίστε τη γλώσσα ως - Αγγλικά ΗΠΑ, κείμενο πρόβλεψης> ΕΝΕΡΓΟ, Αυτόματη αντικατάσταση> απενεργοποιημένη, Αυτόματη κεφαλαιοποίηση> Ενεργό, Αυτόματο διάστημα> Ενεργό και Αυτόματο σημείο> Ενεργοποίηση.

> Επίσης, ενεργοποιήστε τον ήχο> απενεργοποιημένο, Δόνηση> απενεργοποιημένο και προεπισκόπηση χαρακτήρων.

Τώρα το πληκτρολόγιο Samsung θα αρχίσει να λειτουργεί όπως πριν.

Μέθοδος 2

Η άλλη μέθοδος για να διορθώσετε το Android Predictive Text και το πληκτρολόγιο Samsung είναι αρκετά απλή και πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να απαλλαγείτε από το πρόβλημα.

> Πρώτα, μεταβείτε στις ρυθμίσεις

> Καρτέλα Η συσκευή μου και κατευθυνθείτε στη Γλώσσα και εισαγωγή

> Επιλέξτε Πληκτρολόγιο Samsung (ρυθμίσεις)

> Απενεργοποιήστε το προγνωστικό κείμενο και επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας.

> Τώρα πάλι πηγαίνετε στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου Samsung ακολουθώντας την ίδια διαδρομή.

> Ενεργοποιήστε το προγνωστικό κείμενο.

Το πρόβλημα θα λυθεί τώρα. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις δύο μεθόδους για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις