Πώς να ενεργοποιήσετε το iPhone χωρίς κάρτα SIM

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα iPhone χρειάζονται μια κάρτα SIM για να ενεργοποιηθούν. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα για πολλούς ανθρώπους που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις παλιές τους συσκευές για κάποιο λόγο, για παράδειγμα, να περιηγηθούν στον ιστό ή να ακούσουν μουσική. Σε αυτό το άρθρο, σας παρουσιάσαμε τις λύσεις που αναζητάτε. Θα σας δείξουμε τον τρόπο να ενεργοποιήσετε το iPhone χωρίς κάρτα SIM και να επωφεληθείτε από όλες τις λειτουργίες της συσκευής σας.

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε καμία υπηρεσία στο iPhone - Ο εύκολος τρόπος

Ενεργοποιήστε το iPhone χρησιμοποιώντας το iTunes:

Για αυτήν τη μέθοδο, θα χρειαστείτε ένα ξεκλείδωτο iPhone, έναν υπολογιστή (δεν έχει σημασία αν είναι Windows ή Mac) και επίσης την τελευταία έκδοση του λογισμικού iTunes (μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ).

Θεωρείται η πιο χρήσιμη μέθοδος για την παράκαμψη της ενεργοποίησης του iPhone χωρίς κάρτα SIM. Μία από τις δυνατότητες που προσφέρει το iTunes είναι να κάνει μια τέτοια υπηρεσία.

Το πρώτο βήμα είναι να συνδέσετε το iPhone στον υπολογιστή μέσω του καλωδίου USB ή αστραπής που προσφέρει η Apple. Μόλις συνδεθεί το iPhone, το iTunes θα εμφανίσει μηνύματα για να σας καθοδηγήσει στα βήματα που απαιτούνται για την ενεργοποίηση της συσκευής σας.

Μόλις εντοπιστεί το iPhone σας από το iTunes, επιλέξτε "Ρύθμιση ως νέο iPhone" και επιλέξτε "συνέχεια". Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο που θα σας λέει "Συγχρονισμός με iTunes". Πρέπει να κάνετε κλικ στο "Ξεκινήστε" και στη συνέχεια στο κουμπί "Συγχρονισμός". Περιμένετε μέχρι το τέλος της διαδικασίας και τη στιγμή που ο συγχρονισμός έχει ολοκληρωθεί, βγάλτε το iPhone από τον υπολογιστή και ολοκληρώστε τα υπόλοιπα στη συσκευή. Το iPhone σας θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο και έτσι μπορείτε να συνδεθείτε στο Wi-Fi και να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας.

Εάν το iTunes σας λέει ότι πρέπει να εγκαταστήσετε μια κάρτα SIM για να ενεργοποιήσετε το iPhone σας, ο λόγος μπορεί να είναι ότι το iPhone σας είναι κλειδωμένο. Εάν συμβαίνει αυτό, αυτή η μέθοδος δεν θα λειτουργήσει για εσάς.

Ενεργοποιήστε το iPhone χρησιμοποιώντας X-SIM ή R-SIM:

Εκτός από το iTunes, υπάρχει μια άλλη επιλογή. Αυτή η άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε R-SIM ή X-SIM. Αυτός ο τύπος SIM θα κάνει αυτό που κάνει η κανονική κάρτα SIM με το iPhone. Ας δούμε πώς λειτουργεί αυτή η μέθοδος.

Μόλις εγκατασταθεί αυτό το X ή R-sim στο iPhone, το τηλέφωνο θα προτείνει μια ομάδα χειριστών δικτύου. Μετά από αυτό, πρέπει να επιλέξετε την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας από τη λίστα για να περάσετε από τη διαδικασία ενεργοποίησης. Εάν το επιθυμητό δίκτυο δεν εμφανίζεται στη λίστα, πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή "input imsi". Ο κώδικας imsi αποτελείται από 7 ψηφία και αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, μέσω του οποίου μπορείτε να βρείτε οποιονδήποτε κώδικα imsi στο Διαδίκτυο. Έτσι, προσπαθήστε να δώσετε το σωστό imsi στο τηλέφωνό σας.

Όταν εισαγάγετε τον σωστό κωδικό imsi, επιλέξτε την κατηγορία iPhone από τα προτεινόμενα μοντέλα. Μόλις ολοκληρωθεί αυτό το βήμα, επιλέξτε την κατάλληλη διαδικασία ξεκλειδώματος και ακολουθήστε τις οδηγίες μέχρι το τέλος. Όταν εμφανιστεί ένα μήνυμα επιβεβαίωσης, απλώς κάντε κλικ στο "Αποδοχή" και το iPhone σας θα επανεκκινήσει αμέσως για να καταχωρήσει τις τροποποιήσεις που έχετε πραγματοποιήσει. Το iPhone σας θα πρέπει στη συνέχεια να ενεργοποιηθεί.

Απόδραση εκ φυλακής:

Εάν οι μέθοδοι που αναφέραμε παραπάνω δεν λειτουργούσαν για εσάς, η επιλογή που έχετε είναι να κάνετε jailbreak στο iPhone σας. Το jailbreaking του iPhone σας σημαίνει ότι έχετε καταστρέψει κάθε είδους περιορισμούς και περιορισμούς που έχει δημιουργήσει η Apple, επομένως θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε το iPhone σας χωρίς κάρτα SIM.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found