Η γρήγορη φόρτιση LG G5 δεν λειτουργεί σωστά

Κάθε smartphone έρχεται με μερικά προβλήματα όταν εισάγονται στην αγορά. Το LG G5 δεν αποτελεί εξαίρεση. Είχαμε μερικά προβλήματα με το τηλέφωνο και ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα είναι η γρήγορη φόρτιση. Δεδομένου ότι όλοι αγαπούν να ξοδεύουν λιγότερο χρόνο όσο μπορούν να φορτίζουν το τηλέφωνο, η λειτουργία γρήγορης φόρτισης έχει γίνει ανάγκη για πολλούς χρήστες smartphone και δεν τους αρέσει όταν δεν λειτουργεί.

Διαβάστε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων LED ειδοποίησης LG G5

Εξήγηση

Το LG G5 έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε η γρήγορη φόρτιση να επιτρέπει στο τηλέφωνό σας να κυμαίνεται από 0 μπαταρία έως 80 τοις εκατό σε μόλις μισή ώρα. Μόλις το τηλέφωνο φτάσει το 80 τοις εκατό της μπαταρίας, η ταχύτητα φόρτισης θα επανέλθει στην κανονική και το τηλέφωνό σας θα πάει από 80 τοις εκατό σε 100 τοις εκατό στην κανονική ταχύτητα με την οποία φορτίζει. Εάν περιμένετε το τηλέφωνό σας να φορτίζει γρήγορα μεταξύ 80 τοις εκατό και 100 τοις εκατό, τότε θα απογοητευτείτε. Δεν υπάρχει λύση για αυτό. Ας συζητήσουμε μερικές λύσεις για προβλήματα γρήγορης φόρτισης LG G5 όταν το τηλέφωνο δεν φορτίζει γρήγορα ακόμη και μεταξύ 0 και 80 τοις εκατό.

Λύση 1

Θα πρέπει να αποφύγετε τη χρήση της συσκευής σας κατά τη φόρτιση. Αυτό συμβαίνει επειδή χρησιμοποιείται σημαντική ποσότητα μπαταρίας για την τροφοδοσία της χρήσης του τηλεφώνου ταυτόχρονα, για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Facebook ή παίζετε ένα από τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Επομένως, μην χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας εάν θέλετε η γρήγορη φόρτιση να λειτουργεί όπως αναμένεται.

Πηγή - itechtriad.com

Λύση 2

Πολλά ζητήματα γρήγορης φόρτισης LG G5 προκύπτουν από τη λανθασμένη χρήση καλωδίου φόρτισης και φορτιστή. Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο ή φορτιστή που υποστηρίζει Quick Charge 3.0. Το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε το καλώδιο και τη φόρτιση που παρέχονται ως μέρος των αξεσουάρ εκτός τηλεφώνου για το τηλέφωνο. Εάν επιλέξετε διαφορετικό καλώδιο ή φορτιστή, τότε δεν θα έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και η γρήγορη φόρτιση δεν θα λειτουργήσει.

Λύση 3

Ρίξτε μια ματιά στη θύρα φόρτισης για να δείτε εάν υπάρχει σκόνη ή βρωμιά. Εάν υπάρχει, χρησιμοποιήστε μια μικρή βελόνα και καθαρίστε την προσεκτικά. Δείτε εάν ο φορτιστής που χρησιμοποιείτε έχει ζημιές. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο φορτιστή που υποστηρίζει Quick Charge 3.0.

Λύση 4

Τα προβλήματα γρήγορης φόρτισης ενοχλούσαν πολλούς χρήστες Android στο παρελθόν και ένα από τα πράγματα που αποδείχθηκε πρόβλημα ήταν το γεγονός ότι το καλώδιο USB δεν είχε τοποθετηθεί πλήρως. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ωθήσει σωστά το καλώδιο, μέχρι το φορτιστή και ελπίζουμε ότι αυτό θα λύσει το πρόβλημα.

Λύση 5

Μερικές φορές, μια εφαρμογή τρίτου μέρους μπορεί να είναι υπεύθυνη για το πρόβλημα. Εάν τα προβλήματα γρήγορης φόρτισης προέκυψαν αμέσως μετά την εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής τρίτου μέρους, απεγκαταστήστε αυτήν την εφαρμογή, διότι αυτό μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα.

Εάν δοκιμάσατε τις παραπάνω μεθόδους, αλλά εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα γρήγορης φόρτισης LG G5, μεταφέρετε τη συσκευή και το φορτιστή σας στο κατάστημα στο οποίο το αγοράσατε ή στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας.

Σχετική ανάρτηση: Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στο LG G3

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found