Πώς να διορθώσετε τα κουμπιά τροφοδοσίας και έντασης του Samsung Galaxy S7 που δεν λειτουργούν

Η Samsung αντέχει σε αυτό που ξεκίνησαν πέρυσι, με την τελευταία ναυαρχίδα τους Samsung Galaxy S7. Η εταιρεία φαίνεται να έχει βελτιώσει το σχεδιασμό και την ποιότητά τους. Καταπληκτικός επεξεργαστής, μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, επεκτάσιμη αποθήκευση, η πιο επιθυμητή υπέροχη κάμερα κ.ο.κ.

Ωστόσο, όπως όλα τα smartphone, το Samsung Galaxy S7 έχει μερικές δυσλειτουργίες και ένα από αυτά είναι ότι μερικές φορές τα κουμπιά Power και Volume δεν σταματούν να λειτουργούν. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν πρόβλημα υλικού, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, το πρόβλημα αποδείχθηκε ότι σχετίζεται με το λογισμικό και υπάρχουν μερικές μέθοδοι για να δοκιμάσετε. Οι λύσεις για τα κουμπιά τροφοδοσίας και έντασης του Samsung Galaxy S7 δεν λειτουργούν αναφέρονται παρακάτω.

Διαβάστε επίσης: Κοινά προβλήματα Samsung Galaxy S7 και λύσεις τους

Διόρθωση για τα κουμπιά τροφοδοσίας και έντασης του Samsung Galaxy S7 δεν λειτουργούν

Η ευκολότερη λύση για αυτό το σφάλμα θα μπορούσε να είναι να κρατήσετε πατημένα τα κουμπιά Power and Volume down (παρόλο που δεν λειτουργούν) για λίγα δευτερόλεπτα που θα επανεκκινήσουν το Galaxy S7 σας. Μόλις ενεργοποιηθεί η συσκευή τα προβλήματα θα εξαφανιστούν και τα κουμπιά της συσκευής θα λειτουργήσουν ξανά.

Μέθοδος 1

Ας ξεκινήσουμε με την απλούστερη λύση. Υπήρξαν πολλές αναφορές χρηστών που έχουν βρει ότι η Λειτουργία αυτοκινήτου είναι η αιτία αυτού του σφάλματος. Εάν έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία Car, προσπαθήστε να την απενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις για να ελέγξετε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Πηγή: www.pocketmeta.com

Μέθοδος 2

Όπως αναφέραμε στην αρχή, τα κουμπιά τροφοδοσίας και έντασης του Samsung Galaxy S7 δεν λειτουργούν πιθανότατα είναι πρόβλημα λογισμικού. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό του Samsung Galaxy S7 είναι ενημερωμένο. Ελέγξτε για ενημερώσεις στην ενότητα Ρυθμίσεις> Σχετικά με τη συσκευή> Ενημέρωση λογισμικού.

Πηγή - www.sammobile.com

Μέθοδος 3

Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι μια εφαρμογή τρίτου μέρους μπορεί να είναι υπεύθυνη για το πρόβλημα. Προσπαθήστε να θυμηθείτε εάν το πρόβλημα προέκυψε αμέσως μετά την εγκατάσταση μιας εφαρμογής τρίτου μέρους. Σε αυτήν την περίπτωση, καταργήστε την εγκατάσταση της εφαρμογής που ενδέχεται να προκαλεί τα κουμπιά να μην ανταποκρίνονται. Μπορείτε επίσης να εκκινήσετε τη συσκευή σας σε ασφαλή λειτουργία, επειδή στην ασφαλή λειτουργία, όλες οι εφαρμογές τρίτων είναι απενεργοποιημένες και εάν το τηλέφωνό σας λειτουργεί κανονικά, τότε μια εφαρμογή είναι υπεύθυνη για το πρόβλημα. Μπορείτε να απεγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων ένα προς ένα έως ότου επιλυθεί το πρόβλημα ή μπορείτε να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Δείτε πώς μπορείτε να εκκινήσετε το Samsung S7 σε ασφαλή λειτουργία:

  • Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας
  • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας και μόλις εμφανιστεί η οθόνη "Samsung", αφήστε το κουμπί λειτουργίας
  • Αμέσως μόλις αφήσετε το κουμπί λειτουργίας, πατήστε και κρατήστε πατημένο το Volume
  • Συνεχίστε να το κρατάτε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία επανεκκίνησης
  • Η ασφαλής λειτουργία θα εμφανιστεί στην οθόνη (κάτω αριστερά)
  • Για έξοδο από την ασφαλή λειτουργία, πατήστε το πλήκτρο λειτουργίας και πατήστε Επανεκκίνηση.

Μέθοδος 4

Εάν δεν φαίνεται να λειτουργεί τίποτα, μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα λύσει το πρόβλημα. Μόλις το κάνετε αυτό, τα πάντα στη συσκευή σας θα διαγραφούν, τα οποία περιλαμβάνουν όχι μόνο τα δεδομένα σας αλλά και τις εφαρμογές τρίτων που έχετε εγκαταστήσει και τις προσωπικές σας ρυθμίσεις. Φροντίστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων που θέλετε να αποθηκεύσετε. Ωστόσο, αυτό έλυσε το πρόβλημα για πολλούς χρήστες. Για να διαγράψετε τα πάντα στο Samsung Galaxy S7, κάντε τα εξής:

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
  • Πατήστε Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά
  • Πατήστε Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων.

Αφού ακολουθήσετε τις λύσεις που μοιραστήκαμε εδώ, τα κουμπιά θα αρχίσουν να λειτουργούν κανονικά. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, επικοινωνήστε με το κατάστημα λιανικής στο οποίο αγοράσατε τη συσκευή σας ή επικοινωνήστε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας και ζητήστε αντικατάσταση.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να διορθώσετε το Galaxy S6 Η οθόνη αφής δεν λειτουργεί;

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found