Πώς να αλλάξετε το όνομα και το όνομα χρήστη του Twitter

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να αλλάξετε όνομα στο Twitter. Ωστόσο, όποιος και αν είναι ο λόγος, αυτή είναι μια πολύ απλή διαδικασία και μπορεί να γίνει σε λίγα δευτερόλεπτα. Όσοι χρησιμοποιούν το Twitter για πολύ καιρό πρέπει να γνωρίζουν καλά τη διαδικασία, ωστόσο, εάν είστε νέοι στο Twitter και δεν ξέρετε πώς να αλλάξετε το όνομα Twitter ή το όνομα χρήστη σας, το γνωρίζετε εδώ. Έχουμε εξηγήσει και τα δύο πράγματα, αλλάζοντας Όνομα και Όνομα χρήστη στο Twitter.

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στο Twitter

Πώς να αλλάξετε το όνομα Twitter

Αυτή είναι μια διαδικασία βήμα προς βήμα. Κάθε βήμα εξηγείται λεπτομερώς και είναι πολύ απλό.

Βήμα 1:

Αρχικά, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Twitter ανοίγοντας οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης. Θα σας ζητήσει να δώσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε το αναγνωριστικό email στη θέση του ονόματος χρήστη. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί σύνδεσης και θα σας μεταφέρει στην αρχική σελίδα του Twitter.

Βήμα 2:

Το επόμενο βήμα είναι να μεταβείτε στο προφίλ σας. Μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στη φωτογραφία σας.

Βήμα 3:

Στο προφίλ σας στο Twitter, κάντε κλικ στο Επεξεργασία προφίλ που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της οθόνης.

Βήμα 4:

Ακριβώς κάτω από τη φωτογραφία του προφίλ σας είναι το πεδίο για το όνομα του Twitter. Προσθέστε το όνομα που θέλετε και μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Αποθήκευση αλλαγών στη δεξιά πλευρά της οθόνης.

Αυτό είναι. Τώρα έχετε αλλάξει το όνομα του Twitter. Στην ενότητα Επεξεργασία προφίλ, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη φωτογραφία του προφίλ σας, να αλλάξετε το βιογραφικό σας, την τοποθεσία σας και μερικά άλλα πράγματα.

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Twitter

Η αλλαγή ονόματος χρήστη στο Twitter είναι επίσης πολύ απλή. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και θα τελειώσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Βήμα 1:

Συνδεθείτε πρώτα στο λογαριασμό σας στο Twitter παρέχοντας όλες τις λεπτομέρειες, όπως όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης ή άλλο αναγνωριστικό email και κωδικό πρόσβασης. Θα μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα. Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης, κάντε κλικ στο κουμπί «Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης» και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.

Βήμα 2:

Πατήστε στο γκρι χρώμα του γραναζιού που μπορεί επίσης να είναι ένα εικονίδιο προφίλ που αποτελείται από μια εικόνα της εικόνας του προφίλ σας. Θα φέρει ένα αναπτυσσόμενο μενού από το οποίο πρέπει να κάνετε ξανά κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις.

Βήμα 3:

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα λογαριασμού στην αριστερή πλευρά. Θα εμφανιστεί μια διεπαφή που αποτελείται από διάφορα πεδία όπως όνομα χρήστη, email κ.λπ. Πατήστε στο πεδίο Όνομα χρήστη και πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη που θέλετε. Το όνομα χρήστη πρέπει να είναι μοναδικό, οπότε δοκιμάστε να προσθέσετε αριθμούς, υπογράμμιση κ.λπ. για να το κάνετε αποκλειστικό. Εάν το όνομα χρήστη που έχετε επιλέξει, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε άλλο.

Βήμα 4:

Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί "Αποθήκευση αλλαγών" και το νέο σας όνομα χρήστη θα αποθηκευτεί.

Αυτή η αλλαγή στο όνομα ή το όνομα χρήστη δεν θα έχει αντίκτυπο στους οπαδούς σας ή στα άμεσα μηνύματα. Οτιδήποτε άλλο σχετικά με τον λογαριασμό σας στο Twitter θα παραμείνει το ίδιο.

Έτσι, η αλλαγή ονόματος και ονόματος χρήστη στο Twitter είναι μια πολύ απλή διαδικασία, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα προαναφερθέντα βήματα και θα γίνει σύντομα. Εάν θέλετε, το όνομα και το όνομα χρήστη μπορούν επίσης να αλλάξουν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Twitter. Η διαδικασία είναι σχεδόν η ίδια όπου απαιτείται να πατήσετε στη φωτογραφία του προφίλ σας για όνομα ή στο εικονίδιο με το γρανάζι για το όνομα χρήστη και, στη συνέχεια, να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία όπως εξηγείται παραπάνω.

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Twitter

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found