Πώς να επιλύσετε το πρόβλημα συντριβής της εφαρμογής Amazon Kindle

Η Amazon έκανε μεσημεριανή εφαρμογή Kindle για τον λάτρη του βιβλίου το 2007. Αυτή η εφαρμογή ηλεκτρονικής ανάγνωσης βιβλίων έγινε πολύ διάσημη σε σύντομο χρονικό διάστημα λόγω του καλά διαχειρίζεται υπηρεσίες και φιλικότητα προς τον χρήστη. Η Amazon έκανε αυτή τη διανομή εφαρμογών πολύ ομαλή μέχρι σήμερα και είναι συμβατή σε πολλές διαφορετικές φορητές συσκευές. Σήμερα, οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν συσκευές Android και η εφαρμογή Kindle είναι διαθέσιμη και στις συσκευές τους.

Πώς να επιλύσετε το πρόβλημα συντριβής της εφαρμογής Amazon Kindle

Πρόβλημα κατάτμησης της εφαρμογής Amazon Kindle

Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες άρχισαν πρόσφατα να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την εφαρμογή και αυτό είναι γνωστό ως πρόβλημα διακοπής της εφαρμογής Amazon Kindle App. Γίνεται τόσο ενοχλητικό που οι άνθρωποι κατηγορούν το λειτουργικό σύστημα για κινητά, αλλά το πραγματικό πρόβλημα που εντοπίστηκε στην ίδια την εφαρμογή. Όταν παρουσιαστεί πρόβλημα διακοπής λειτουργίας της εφαρμογής Amazon Kindle, θα σας μεταφέρει αυτόματα στην αρχική οθόνη κάθε φορά που προσπαθείτε να ξεκινήσετε την εφαρμογή. Εδώ πρόκειται να αναφέρω μερικά βήματα και μπορείτε να τα ακολουθήσετε εάν αντιμετωπίζετε το πρόβλημα της εφαρμογής Kindle στη συσκευή Android.

1. Κάθε φορά που λαμβάνετε αυτό το ζήτημα, εκκαθαρίστε πρώτα την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής και επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας για να ελέγξετε εάν το πρόβλημα επανεμφανίζεται.

2. Το επόμενο πράγμα είναι να διαγράψετε τα δεδομένα της εφαρμογής με την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής από το τηλέφωνό σας Android για να επιλύσετε το πρόβλημα διακοπής της εφαρμογής Amazon Kindle App. Και μην ξεχάσετε να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής.

3. Το επόμενο πράγμα που μπορείτε να δοκιμάσετε καταργώντας την εγκατάσταση και επανεγκαταστήστε την εφαρμογή από το Google Play store.

Εάν το πρόβλημα παραμένει, εκτελέστε τα παρακάτω βήματα που απαιτούν υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή.

ένα. Ανοίξτε τον ιστότοπο Amazon και καταργήστε την εγγραφή της συσκευής σας από τον λογαριασμό Amazon.

σι. Καταργήστε την εγκατάσταση της εφαρμογής από το τηλέφωνό σας Android.

ντο. Απενεργοποιήστε τη ρύθμιση προγραμματιστή στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου.

ρε. Επανεκκινήστε το τηλέφωνο και ελέγξτε ξανά εάν η ρύθμιση προγραμματιστή είναι απενεργοποιημένη.

μι. Μεταβείτε στο Google Play Store και εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Kindle.

φά. Τώρα καταχωρίστε τον λογαριασμό σας από την εφαρμογή και θα πρέπει να εκτελεστεί με τον σωστό τρόπο.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found