Πώς να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε το προβλέψιμο κείμενο Samsung Galaxy S5 εύκολα

Το κείμενο πρόβλεψης είναι μια πολύ χρήσιμη λειτουργία στη συσκευή Samsung Galaxy S5 που εμφανίζει μια λίστα λέξεων στην οθόνη καθώς αρχίζετε να πληκτρολογείτε κάτι. Αυτή η δυνατότητα μαντεύει τις λέξεις που ξεκινάτε να πληκτρολογείτε και τις παρουσιάζετε σε εσάς, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συγκεκριμένη λέξη εάν ταιριάζει για να εξοικονομήσετε χρόνο στην πληκτρολόγηση.

Τώρα, για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία, πρέπει να ενεργοποιήσετε το κείμενο πρόβλεψης στο Samsung Galaxy S5 ενώ η απενεργοποίηση της δυνατότητας είναι επίσης δυνατή σε περίπτωση που ενοχληθείτε με αυτό το στυλ ανταλλαγής μηνυμάτων. Μάθετε εδώ τη διαδικασία ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της δυνατότητας στο Galaxy S5.

Διαδικασία για ενεργοποίηση / απενεργοποίηση Προγνωστικό κείμενο στο Galaxy S5

Για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε το Προγνωστικό κείμενο από τις ρυθμίσεις στο Galaxy S5 σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Πλοηγηθείτε πρώτα στις Εφαρμογές από την αρχική οθόνη της συσκευής
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις> Γενικά

www.androidpit.com

  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να λάβετε την επιλογή «Γλώσσα και εισαγωγή»
  • Στην περιοχή Πληκτρολόγια και μέθοδος εισαγωγής, επιλέξτε το εικονίδιο ρυθμίσεων που βρίσκεται δίπλα στο πληκτρολόγιο Samsung
  • Εδώ θα δείτε το κείμενο πρόβλεψης που παραμένει ενεργοποιημένο από προεπιλογή, απλώς ενεργοποιήστε το διακόπτη και θα απενεργοποιηθεί.

Δείτε επίσης: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Samsung Galaxy S5 Fingerprint Scanner

 

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found