Τρόπος διόρθωσης σφάλματος περιόδου λειτουργίας εφαρμογής Facebook έληξε

Μερικές φορές ενδέχεται να εμφανιστεί σφάλμα όπως "Λήξη περιόδου σύνδεσης εφαρμογής Facebook" όταν βρίσκεστε στη σελίδα σας στο Facebook και επίσης αναφέρεται ότι πρέπει να συνδεθείτε ξανά. Οι συνεδρίες συνήθως χρησιμοποιούνται για να σας κρατούν συνδεδεμένους στους ιστότοπους και τις υπηρεσίες που προτιμάτε. Οι συνεδρίες αναπτύχθηκαν για να λήξει το χρονικό όριο, ώστε κάποιος άλλος να μην έχει πρόσβαση στα ευαίσθητα δεδομένα σας Το Facebook χρησιμοποιεί επίσης συνεδρίες με τον ίδιο τρόπο, αλλά κανονικά διατηρεί τις συνεδρίες για υπηρεσίες και εφαρμογές τρίτων, προκειμένου να διατηρήσει τον λογαριασμό σας στο Facebook ασφαλή. Εξοικονομεί επίσης τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού σας τηλεφώνου.

Δείτε επίσης - 8 τρόποι για να διορθώσετε μια παραβιασμένη σελίδα στο Facebook

Το Facebook χρησιμοποιεί συνεδρίες για να επιβεβαιώσει ότι ο λογαριασμός σας βρίσκεται στην υπηρεσία του, μπορεί να συμβαίνει όταν παίζετε κάποια παιχνίδια ή χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Facebook. Οι συνεδρίες βασίζονται στις προσωρινά αποθηκευμένες πληροφορίες στο smartphone ή τον υπολογιστή σας και όταν εκκαθαριστεί η προσωρινή μνήμη, η συνεδρία τελειώνει. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να εκκαθαριστεί η προσωρινή μνήμη, όπως το κλείσιμο ορισμένων εφαρμογών, εάν κάποια εφαρμογή είναι ανοιχτή για μεγάλο χρονικό διάστημα και αποσύνδεση από το Facebook.

Ακολουθούν ορισμένα βήματα εάν αντιμετωπίζετε σφάλμα λήξης περιόδου σύνδεσης εφαρμογής Facebook:

Μέθοδος 1

Πρώτα μεταβείτε στις ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας και, στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο Facebook και κάντε κλικ σε αυτό. Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε ξανά. Κάντε αυτό και δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Μέθοδος 2

Τα περισσότερα άτομα αντιμετωπίζουν λάθος Λήξη περιόδου σύνδεσης εφαρμογής στο Facebook όταν χρησιμοποιούν υπηρεσίες τρίτων όπως το Candy Crush. Έτσι, η καλύτερη λύση είναι να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας.

Αλλά εάν αυτό το βήμα δεν επιλύσει το ζήτημα, τότε δείτε εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής στο Διαδίκτυο. Στη συνέχεια, απεγκαταστήστε αυτήν και εγκαταστήστε ξανά την ενημερωμένη έκδοση στο τηλέφωνό σας.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found