Τρόπος επίλυσης προβλημάτων ροής HBO Now

Δεν υπάρχει σίγουρα επιχείρημα ότι το HBO βρίσκεται στην κορυφή της λίστας πλατφορμών ροής για όλους τους χρήστες. Η υπηρεσία προσφέρει μια άψογη εμπειρία προβολής με μερικές από τις κορυφαίες εκπομπές που έγιναν ποτέ και διαθέτει μια πολύ πιστή και εκτεταμένη πελατειακή βάση. Όπως και άλλα σύγχρονα συστήματα ή υπηρεσίες, αυτή η συγκεκριμένη ροή βίντεο δεν είναι απαλλαγμένη από τεχνικά ζητήματα που μπορεί να είναι εντελώς απογοητευτικά ειδικά όταν επιλέγει να συμβεί στη μέση μιας αγαπημένης εκπομπής ή προγράμματος. Οι υποστηρικτικές υπηρεσίες, τα δίκτυα και οι εφαρμογές μπορούν επίσης να κάνουν την υπηρεσία λίγο κουραστική. Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση προβλημάτων ροής στο HBO.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων σύνδεσης στο HBO Now

Ελέγξτε τη σύνδεση

Οι περισσότερες από τις προκλήσεις με τις υπηρεσίες ροής είναι συνήθως προσανατολισμένες στη συνδεσιμότητα. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε από κακή σύνδεση έως υπερβολική κίνηση στο δίκτυο. Ένας άλλος σαφής δείκτης αυτού του τύπου προβλήματος είναι η κατάσταση μόνιμης προσωρινής αποθήκευσης που υποδηλώνει σαφώς ότι η συνδεσιμότητα είναι σε κίνδυνο.

 • Δοκιμάστε να ανοίξετε έναν άλλο ιστότοπο σε διαφορετική καρτέλα, σε περίπτωση που το ζήτημα αφορά μόνο το HBO.
 • Ρυθμίστε το δρομολογητή πιο κοντά στη συσκευή για να μειώσετε την εμβέλεια και να ελέγξετε την ασφάλεια όλων των ενσύρματων συνδέσεων.

Επανεκκίνηση συσκευής

Αυτό είναι πολύ αποτελεσματικό για τις περισσότερες απλούστερες προκλήσεις.

 • Απενεργοποιήστε τη σωστή συσκευή και αποσυνδέστε την από την πηγή τροφοδοσίας της.
 • Μετά από ένα λεπτό περίπου, συνδέστε το ξανά και προσπαθήστε να φορτώσετε τις υπηρεσίες ΤΩΡΑ.
 • Το ίδιο πρέπει να γίνει για τη σύνδεση δικτύου. Απενεργοποιήστε το εντελώς και περιμένετε ένα λεπτό προτού το ενεργοποιήσετε ξανά και συνδεθείτε ξανά σε αυτό.

Διορθώσεις εγκατάστασης

Μερικά από τα ζητήματα προέρχονται από σφάλματα και άλλες δυσλειτουργίες που δημιουργήθηκαν κατά την εγκατάσταση λόγω διάφορων λόγων, όπως διακοπές δικτύου, κακόβουλο λογισμικό ή συσκευή που δεν λειτουργεί. Αυτό θα κάνει ολόκληρη την εφαρμογή εντελώς προβληματική, οπότε αν όλες οι παραπάνω επιδιορθώσεις δεν φαίνεται να λειτουργούν, δοκιμάστε τα εξής:

 • Απλώς διαγράψτε την εφαρμογή. Κάθε συσκευή είναι μοναδική όταν πρόκειται για αυτό, αλλά είναι συνήθως μια πολύ απλή διαδικασία.
 • Για να κάνετε αυτήν την κίνηση πιο αποτελεσματική, διαγράψτε όλα τα δεδομένα εφαρμογής από την προσωρινή μνήμη της συσκευής για να αποφύγετε τυχόν προσπάθειες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.
 • Μόλις τελειώσετε, απενεργοποιήστε τη συσκευή σας και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε ξανά για να εκκαθαρίσετε τον χώρο αποθήκευσης RAM.
 • Μεταβείτε στο κατάλληλο κατάστημα εφαρμογών και κατεβάστε την τελευταία έκδοση για την εφαρμογή που είναι συμβατή με τη συσκευή που χρησιμοποιείται.
 • Συνδεθείτε ξανά στην υπηρεσία και προσπαθήστε να κάνετε ξανά ροή.

Ενημέρωση εφαρμογής

Όλες οι εκδόσεις εφαρμογών συνήθως ενημερώνονται περιοδικά για να διορθώνονται ζητήματα που έχουν αντιμετωπιστεί στις προηγούμενες εκδόσεις. Επομένως, μια ενημέρωση εφαρμογών μπορεί να διορθώσει πολλά προβλήματα απόδοσης. Απλώς πηγαίνετε στο κατάλληλο κατάστημα εφαρμογών όπως το Google Play και αναζητήστε την εφαρμογή HBO NOW, εάν υπάρχει νεότερη έκδοση, θα υπάρχει μια επιλογή ενημέρωσης η οποία μπορεί εύκολα να αυτοενημερώσει την εφαρμογή με ένα μόνο κλικ.

 • Εναλλακτικά, πραγματοποιήστε λήψη της πιο πρόσφατης εφαρμογής από άλλες αξιόπιστες πηγές και εγκαταστήστε την για να ενημερώσετε την τρέχουσα έκδοση.
 • Σε συσκευές που δεν υποστηρίζουν την εγκατάσταση προϋπάρχουσων εφαρμογών ανεξάρτητα από την έκδοση, απλώς διαγράψτε την υπάρχουσα εφαρμογή και εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση.

Ατελείωτη αποθήκευση

Το buffering μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό. Για να το διορθώσετε δείτε τα εξής:

 • Ταχύτητα Διαδικτύου: η τέλεια ταχύτητα πρέπει να είναι άνω των 5 mb / s για συνεχή ροή. Ορισμένες συσκευές και δίκτυα μπορούν να ρυθμιστούν από αυτή την άποψη
 • Υποστήριξη προγράμματος περιήγησης: υπάρχουν απλά αργά και γρήγορα προγράμματα περιήγησης και αποκρίνονται διαφορετικά σε διαφορετικά δίκτυα και διαφορετικές υπηρεσίες, οπότε δοκιμάστε διαφορετικά προγράμματα περιήγησης.
 • Η απλή επανεκκίνηση εδώ μπορεί επίσης να επιλύσει ζητήματα προσωρινής αποθήκευσης. Απλώς κλείστε όλες τις εφαρμογές, επανεκκινήστε τη συσκευή και δοκιμάστε ξανά τη ροή.
 • Ελέγξτε τη φόρτωση δικτύου, προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε τον αριθμό των συσκευών που χρησιμοποιούν τη σύνδεση για καλύτερη απόδοση.

Εάν όλα αυτά τα μέτρα εφαρμοστούν σωστά, θα πρέπει να είστε καλά! Για τυχόν περαιτέρω ζητήματα, δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη σέρβις σε περίπτωση που η υπηρεσία είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found