Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στο Galaxy Note 8

Το Samsung Galaxy Note 8 φαίνεται να προκάλεσε ένα κύμα ενθουσιασμού μεταξύ των οπαδών του Note που περιμένουν απεγνωσμένα να ζήσουν τις δυνατότητες υψηλής τεχνολογίας αυτού του smartphone. Ενώ η εξωτερική του επιφάνεια είναι γυαλιστερή και εξαιρετικά αριστοκρατική, η εσωτερική της επιφάνεια τροφοδοτείται με την τελευταία τεχνολογία. Μία από τις ικανότητες ενός καλού smartphone είναι να τραβήξετε εύκολα ένα στιγμιότυπο οθόνης και με τη Σημείωση 8 μπορείτε να το κάνετε με στυλ! Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης στο Galaxy Note 8.

Δείτε επίσης: Κορυφαίες καλύτερες δυνατότητες του Samsung Galaxy Note 8

Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στο Galaxy Σημείωση 8: Χρήση του S Pen:

Δεδομένου ότι μιλάμε για τη Σημείωση 8 εδώ, το S Pen είναι ένα φανταστικό μέρος αυτού του υπέροχου κομματιού και η Samsung διασφαλίζει ότι οι χρήστες κάνουν το καλύτερο από αυτό. Ενώ μπορείτε να πληκτρολογήσετε μηνύματα και να τα χρησιμοποιήσετε για να μεταφράσετε άλλες γλώσσες για εσάς, το S Pen μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για λήψη στιγμιότυπων οθόνης.

 • Προχωρήστε στην οθόνη ή την εφαρμογή που θέλετε να τραβήξετε ως στιγμιότυπο οθόνης
 • Εάν έχετε ήδη το S Pen στο χέρι σας, τοποθετήστε το πάνω στην οθόνη της Σημείωσης 8 και κάντε κλικ στο κουμπί S Pen για να ενεργοποιήσετε το μενού Air Command αλλιώς εάν δεν χρησιμοποιείται απλώς τραβήξτε το S Pen για να εμφανιστεί το μενού Air Command .
 • Στη λίστα μενού Air Command, επιλέξτε Σύνταξη οθόνης. Μόλις κάνετε αυτό ένα στιγμιότυπο οθόνης, θα λάβετε μια λίστα εντολών που θα σας επιτρέψουν να κάνετε σημειώσεις στο στιγμιότυπο οθόνης ή να το επεξεργαστείτε σύμφωνα με αυτό που θέλετε.

Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στο Galaxy Note 8:Σύρετε και καταγράψτε

Αυτός ο τρόπος λήψης στιγμιότυπων οθόνης υπάρχει σε όλες σχεδόν τις τελευταίες εκδόσεις των Samsung smartphone. Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία από τις Ρυθμίσεις.

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στις Σύνθετες λειτουργίες
 • Σε αυτήν τη σελίδα εντοπίστε την επιλογή Palm Swipe to Capture και ενεργοποιήστε την
 • Μόλις ενεργοποιηθεί, μπορείτε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης σύροντας την παλάμη σας στην οθόνη για να τραβήξετε το στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας που θέλετε.

Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στο Galaxy Note 8: Κουμπιά υλικού

Αυτός είναι ο παραδοσιακός τρόπος λήψης στιγμιότυπων οθόνης σε όλα τα smartphone Android και η Samsung έχει διατηρήσει αυτήν τη δυνατότητα και για το Galaxy Note 8. Εδώ μπορείτε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης χρησιμοποιώντας το κουμπί μείωσης έντασης ήχου και το κουμπί λειτουργίας.

 • Σηκώστε την οθόνη ή την εφαρμογή για την οποία θέλετε ένα στιγμιότυπο οθόνης
 • Τώρα κρατήστε πατημένο το κουμπί Ένταση και Λειτουργία για μερικά δευτερόλεπτα
 • Θα παρατηρήσετε την οθόνη να κυματίζει και να ετοιμαστείτε αμέσως για κοινή χρήση στιγμιότυπου οθόνης που αποθηκεύεται αυτόματα στη Συλλογή και ειδοποιήσεις σε περίπτωση που θέλετε να το μοιραστείτε αργότερα ή θέλετε να το διατηρήσετε για αναφορά που θα χρησιμοποιηθεί αργότερα.

Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στο Galaxy Note 8: Λήψη κύλισης

Η σημείωση 8 σας επιτρέπει επίσης να τραβήξετε ένα μεγάλο στιγμιότυπο οθόνης.

 • Ανοίξτε την οθόνη ή τον ιστότοπο που θέλετε να καταγράψετε ως στιγμιότυπο οθόνης
 • Χρησιμοποιήστε τον τρόπο σάρωσης παλάμης ή τον τρόπο κουμπιού υλικού και τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης
 • Καθώς η οθόνη κυμαίνεται και εμφανίζεται το στιγμιότυπο οθόνης, θα λάβετε μια προεπισκόπηση του στιγμιότυπου οθόνης με πολλές επιλογές να εμφανίζονται στην οθόνη.
 • Κάντε κλικ στο Scroll Capture σε αυτήν την οθόνη. Αυτή η λειτουργία κάνει το smartphone να μετακινηθεί στο περιεχόμενο που εμφανίζεται στην οθόνη ενώ τραβάτε πολλά στιγμιότυπα οθόνης (μετά από κάθε στιγμιότυπο οθόνης έχετε την επιλογή Scroll Capture και πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε κλικ στην επιλογή μέχρι να τραβήξετε όλα τα στιγμιότυπα οθόνης). Αυτά τα στιγμιότυπα οθόνης είναι αυτόματα ενώθηκαν μαζί σε μια μεγάλη οθόνη. Θα μπορείτε να δείτε όλα τα στιγμιότυπα οθόνης μαζί στη σειρά. Η δυνατότητα είναι πολύ βολική όταν ανυπομονείτε να λάβετε υπόψη σας μια σειρά από μακρές οδηγίες.

Ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες και απολαύστε λήψη στιγμιότυπων οθόνης στη Σημείωση 8.

Δείτε επίσης: Το πληκτρολόγιο Samsung Galaxy Note 5 δεν λειτουργεί - Πώς να το διορθώσετε

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found