Πώς να επιδιορθώσετε τα προβλήματα σύνδεσης HTC 10 Wi-Fi

Το HTC 10 είναι ο εκπληκτικός συνδυασμός εξαιρετικών προδιαγραφών και όμορφου σχεδιασμού. Παρόλο που υπάρχουν υπέροχες κριτικές για το εκπληκτικό HTC 10, το τηλέφωνο έχει μερικά προβλήματα, κανένα από τα οποία δεν είναι πολύ μεγάλο και μπορεί εύκολα να λυθεί με μερικές εύκολες λύσεις. Το πιο συχνά πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες του HTC 10 σχετίζεται με το Wi-Fi. Τα κοινά ζητήματα Wi-Fi HTC 10 και οι λύσεις τους αναφέρονται παρακάτω.

Δείτε επίσης: Κοινά ζητήματα HTC One M7 και πώς να τα διορθώσετε

Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα σύνδεσης στο HTC 10 Wi-Fi και πώς να τα διορθώσετε

Πρόβλημα: Η HTC αλλάζει αυτόματα από Wi-Fi σε δεδομένα

Λύση

Το HTC 10 έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε η σύνδεση WiFi να αλλάζει αυτόματα σε δεδομένα. Η ήδη ενεργοποιημένη ρύθμιση είναι γνωστή ως «Smart Network Switch», το οποίο σχεδιάστηκε από τους προγραμματιστές του για να αλλάζει ρομποτικά μεταξύ δικτύων κινητής τηλεφωνίας και WiFi, ώστε το LTE να μπορεί να δημιουργεί μια σταθερή σύνδεση δικτύου πάντα. Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

 1. Από την Αρχική οθόνη κάντε κλικ στις Εφαρμογές που βρίσκονται κάτω από την οθόνη της συσκευής
 2. Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις
 3. Κάντε κλικ στο WiFi
 4. Επιλέξτε Για προχωρημένους
 5. Εναλλαγή αυτόματης εναλλαγής σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας για απενεργοποίηση ή ενεργοποίηση (εάν απαιτείται)

www.gizmag.com

Πρόβλημα: Το Wi-Fi δεν συνδέεται ή διακόπτεται

Αυτό είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα σύνδεσης στο HTC 10 Wi-Fi. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που η συσκευή σας δεν θα συνδεθεί σε ένα συγκεκριμένο δίκτυο ή ακόμη και αν συνδέεται, η ταχύτητα του δικτύου είναι πολύ αργή ή πέφτει συχνά. Διαβάστε τις λύσεις εδώ.

Λύση 1

Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας και ενεργοποιήστε το ξανά. κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας και επιλέξτε Απενεργοποίηση. Επανεκκινήστε επίσης το δρομολογητή και το μόντεμ σας.

Λύση 2

Μπορείτε επίσης να ρίξετε τη σκιά ειδοποιήσεων και να επιλέξετε WiFi ή να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Wi-Fi. Αναζητήστε το προβληματικό δίκτυο, κάντε κλικ και κρατήστε πατημένο το και ορίστε την επιλογή «Ξεχάστε το δίκτυο». Απενεργοποιήστε το Wi-Fi και ενεργοποιήστε το ξανά και δημιουργήστε μια σύνδεση από την αρχή.

Λύση 3

Βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό της συσκευής σας είναι ενημερωμένο. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Σχετικά με την ενημέρωση λογισμικού.

forums.androidcentral.com

Λύση 4

Ελέγξτε τον ιστότοπο για τον κατασκευαστή του δρομολογητή σας και δείτε εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση υλικολογισμικού. Εάν ναι, ενημερώστε το υλικολογισμικό του δρομολογητή σας.

Λύση 5

Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε ένα γεμάτο κανάλι. Υπάρχουν μερικές δωρεάν εφαρμογές που σας βοηθούν να ελέγξετε την κίνηση, δηλαδή να δείτε το πλήθος των καναλιών. Μία από αυτές τις εφαρμογές είναι το Wifi Analyzer. Στη συνέχεια, θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε με τον ISP ή τον κατασκευαστή του δρομολογητή σας και να αλλάξετε το κανάλι.

Λύση 6

Βεβαιωθείτε ότι το φιλτράρισμα MAC δεν είναι ενεργοποιημένο στο δρομολογητή σας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Σχετικά> Ταυτότητα τηλεφώνου, στη διεύθυνση MAC Wi-Fi και απενεργοποιήστε την.

Λύση 7

Εάν δεν φαίνεται να λειτουργεί τίποτα, μπορείτε να πάτε για Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα διαγράψει τα πάντα στο HTC 10. Θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων της συσκευής σας προτού κάνετε μια Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Όταν τελειώσετε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και αυτό είναι.

www.androidpit.com

Υπάρχει ένας άλλος τρόπος εκτέλεσης μιας Επαναφοράς εργοστασίων ακολουθώντας τα ακόλουθα βήματα:

 • Απενεργοποιήστε τη συσκευή HTC 10.
 • Κρατήστε πατημένο και πατήστε ταυτόχρονα το Volume Up, το κουμπί Home και το κουμπί λειτουργίας, μέχρι να δείτε το λογότυπο του HTC.
 • Από τη λειτουργία ανάκτησης επιλέξτε το μενού «σκουπίστε τα δεδομένα / επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων» χρησιμοποιήστε τα κουμπιά έντασης για πλοήγηση και το κουμπί λειτουργίας για επιβεβαίωση.
 • Επιλέξτε "Ναι - διαγραφή όλων των δεδομένων χρήστη" για επιβεβαίωση της πλήρους διαδικασίας.
 • Μόλις τελειώσετε, επιλέξτε την επιλογή «επανεκκίνηση συστήματος τώρα».

Πρόβλημα: Το Wi-Fi είναι αργό

Σε περίπτωση αργής σύνδεσης WiFi υπάρχουν μερικές λύσεις που μπορούν να ακολουθηθούν:

Λύση

Σκουπίζοντας το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης βοηθά σίγουρα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψετε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης.

 • Πρώτα απ 'όλα απενεργοποιήστε τη συσκευή HTC 10
 • Κρατήστε ταυτόχρονα το κουμπί Home, την αύξηση της έντασης και την απενεργοποίηση
 • Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα, το smartphone σας θα δονείται μόλις μεταβείτε στη λειτουργία ανάκτησης.
 • Αναζητήστε το "wipe cache partition" και επιλέξτε αυτό.
 • Η διαδικασία διαγραφής της προσωρινής μνήμης διαρκεί λίγο χρόνο. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, μπορείτε να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας HTC 10 χρησιμοποιώντας το "Επανεκκίνηση συστήματος τώρα"

Για τους περισσότερους χρήστες, αυτές οι λύσεις λειτούργησαν και το smartphone τους δεν αντιμετώπισε προβλήματα WiFi αργότερα, αλλά αν έχετε ακολουθήσει όλες τις λύσεις, αλλά τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί επικοινωνήστε με το κατάστημα όπου αγοράσατε το τηλέφωνό σας ή την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Κοινά ζητήματα HTC One M8 και πώς να τα διορθώσετε

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found