Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Google Play Store 492

Η αντιμετώπιση διαφορετικών προβλημάτων στη συσκευή σας Android είναι πολύ συχνή και το σφάλμα 492 είναι ένα από αυτά, το οποίο αντιμετωπίζετε κατά τη λήψη ή την ενημέρωση οποιασδήποτε εφαρμογής. Ωστόσο, οι συσκευές που έχουν ρίζες με προσαρμοσμένες ROM όπως Cyanogenmod, Clockwordmod κ.λπ. είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν αυτό το σφάλμα από οποιαδήποτε άλλη συσκευή Android. Ωστόσο, μπορείτε να διορθώσετε το σφάλμα 492 του Google Play Store με διάφορους τρόπους και αυτοί εξηγούνται παρακάτω.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Google Play Store 492

Δείτε επίσης - Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Google Play store 927

Μέθοδοι για τη διόρθωση του σφάλματος 492 στο Google Play Store

Μέθοδος 1

Όταν αντιμετωπίζετε το πρόβλημα, η πρώτη μέθοδος που πρέπει να δοκιμάσετε είναι να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή που προσπαθήσατε να κατεβάσετε. Για αυτό πρέπει πρώτα να σταματήσετε τη διαδικασία λήψης και να κλείσετε το Google play store. Ανοίξτε το ξανά και δοκιμάστε να το εγκαταστήσετε τώρα. Αυτό λειτουργεί μερικές φορές σαν μαγεία και το πρόβλημα λύνεται.

Εάν αντιμετωπίσετε το σφάλμα κατά την ενημέρωση οποιασδήποτε εφαρμογής, κάντε κλικ στο OK στο αναδυόμενο πλαίσιο και απεγκαταστήστε την εφαρμογή. Τώρα εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή καθώς αυτό μπορεί να λύσει το πρόβλημα.

Μέθοδος 2

Εάν η πρώτη μέθοδος αποτύχει, προχωρήστε με τη δεύτερη μέθοδο. Απαιτείται να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα από το Play store. Ακολουθήστε τα βήματα για αυτό.

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ρυθμίσεις συστήματος> Διαχείριση εφαρμογής> Όλα> Google play store> κάντε κλικ στο κουμπί δίπλα στην επιλογή Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και εκκαθάριση δεδομένων για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη από το Google play store.

Αυτό θα πρέπει να διορθώσει το σφάλμα 492 του Google Play Store.

Μέθοδος 3

Εάν χρησιμοποιείτε προσαρμοσμένη ROM όπως το Cyanogenmod ή το Clockwork-mod και αντιμετωπίζετε αυτό το σφάλμα 492 που δεν μπορείτε να διορθώσετε με τις παραπάνω δύο μεθόδους, τότε εκκινήστε το τηλέφωνό σας σε λειτουργία ανάκτησης (Clockwork-mod) που θα βρείτε σε όλα τα προσαρμοσμένα ROM.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ρυθμίσεις για προχωρημένους και κάντε κλικ στην Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης Dalvik. Αυτό θα διαγράψει την προσωρινή μνήμη από το προσαρμοσμένο ROM.

Το ζήτημα πρέπει να επιλυθεί τώρα.

Μέθοδος 4

Μερικές φορές η κάρτα SD μπορεί να είναι ο λόγος αυτού του σφάλματος που μπορεί να διορθωθεί με τη μορφοποίηση της κάρτας SD.

Έτσι, μπορείτε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε από τις παραπάνω μεθόδους για να διορθώσετε το σφάλμα 492.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found