Τρόπος επίλυσης προβλημάτων διάρκειας ζωής μπαταρίας iPhone XS

Με μια τυπική χρήση μπαταρίας περίπου 10-12 ωρών, μπορείτε να περιμένετε το καλύτερο από το νέο σας iPhone XS. Ωστόσο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε σύντομα ταχεία εξάντληση της μπαταρίας αντί να απολαύσετε εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Εάν είστε υπερήφανος κάτοχος αυτής της συσκευής, αλλά αντιμετωπίζετε περίεργα προβλήματα με την μπαταρία κατά τη χρήση της συσκευής ή όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, θα έχετε μερικούς τρόπους για να ξεφύγετε από το πρόβλημα. Στην πραγματικότητα, η χαμηλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που έχουν αναφερθεί σε όλες τις συσκευές iPhone. Ωστόσο, θα μπορείτε να εφαρμόσετε ορισμένες κοινές τακτικές για τη βελτίωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας μόνο όταν η υποκείμενη αιτία είναι ένα πρόβλημα στο λογισμικό, τις εφαρμογές ή εάν χρησιμοποιείτε λανθασμένες μεθόδους φόρτισης της συσκευής. Εδώ, θα σας δείξουμε πώς να διορθώσετε τα προβλήματα ζωής της μπαταρίας iPhone XS.

Εάν η συσκευή δεν μπορεί να διατηρήσει τη φόρτιση, το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε ελάττωμα της μπαταρίας και εάν αυτό συμβαίνει από την πρώτη ημέρα χρήσης της συσκευής, ίσως χρειαστεί να μιλήσετε με τον κατασκευαστή της συσκευής για να αντικαταστήσετε την μπαταρία ΔΩΡΕΑΝ. Ωστόσο, εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, αλλά η φόρτιση της μπαταρίας εξαντλείται γρηγορότερα από το κανονικό, θα μπορείτε να επιλύσετε εύκολα τα προβλήματα μόνοι σας.

Δείτε επίσης: Πρώτα 5 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο iPhone XS ή στο iPhone XS Max

Περιμένετε να επιλυθεί το πρόβλημα

Ίσως να έχετε επαναφέρει το νέο iPhone XS από το αντίγραφο ασφαλείας ή να το έχετε ρυθμίσει ως νέο και ενημερωμένο στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS, αλλά η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιήσει πολλή δύναμη για τη λήψη των παιχνιδιών, των φωτογραφιών, της αλληλογραφίας και άλλου περιεχομένου και Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι το ραδιόφωνο Wi-Fi παραμένει ενεργό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από την άλλη πλευρά, το Spotlight, το σύστημα αναζήτησης του iOS πρέπει να ευρετηριάζει τα πάντα από την αρχή. Ορισμένες από τις εφαρμογές που κατεβάζετε στη συσκευή μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ξανά τις βάσεις δεδομένων και τις βιβλιοθήκες. Όταν οι επεξεργαστές και τα ραδιόφωνα δεν μπορούν να κοιμηθούν, η κατανάλωση ενέργειας αυξάνεται φυσικά. Εάν αγοράσατε πρόσφατα το iPhone, πρέπει να δώσετε στη συσκευή λίγο χρόνο για να λειτουργήσει κανονικά. Πρέπει να ελέγξετε εάν η μπαταρία λειτουργεί αμέσως μετά, αλλά εάν δεν λειτουργεί, μπορείτε να δοκιμάσετε τις λύσεις.

Ακόμα και όταν το σύστημα ολοκληρώσει την εκτέλεση των μεταφορών, οι χρήστες τείνουν να ξοδεύουν πολύ χρόνο παίζοντας με τις νέες δυνατότητες της συσκευής. Είναι ιδιαίτερα εφαρμόσιμο με μια σειρά εφαρμογών, όπως Φωτισμός Πορτραίτου, Αυξημένη Πραγματικότητα, Αναγνωριστικό προσώπου ή το Animoji και όταν η οθόνη παραμένει ενεργοποιημένη και ενεργή για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ παίζετε με τις δυνατότητες της συσκευής, του Κινητού και τα δεδομένα Wi-Fi παραμένουν επίσης με αποτέλεσμα μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας.

Προσπαθήστε να παρακολουθείτε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στην οποία μένει η συσκευή και, στη συνέχεια, αφήστε το νέο iPhone XS να παραμείνει για λίγο. Σηκώστε τη συσκευή μετά από λίγα λεπτά και όταν η μπαταρία μειωθεί κανονικά, πρέπει να ελέγξετε το μοτίβο χρήσης και να μάθετε εάν πρέπει να εκτελέσετε ορισμένες ενέργειες για να ρυθμίσετε τη μπαταρία σωστά. Εάν η μπαταρία του τηλεφώνου δεν παραμείνει φυσιολογική μετά από αυτό, υπάρχουν μερικές μέθοδοι που μπορείτε να δοκιμάσετε να τη ρυθμίσετε σωστά.

Τρόπος επίλυσης προβλημάτων διάρκειας ζωής μπαταρίας iPhone XS

Λύση 1: Επαναφορά της συσκευής

Μία από τις μεθόδους που είναι γνωστό ότι παρέχει λύσεις σε ζητήματα διάρκειας ζωής της μπαταρίας στο iPhone XS είναι η επαναφορά της συσκευής και συχνά μια καλή επαναφορά είναι το μόνο που χρειάζεται η συσκευή σας, για να μειωθεί κανονικά.

 1. Κάντε κλικ και αφήστε το κουμπί αύξησης έντασης γρήγορα.
 2. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για το κουμπί Μείωσης έντασης
 3. Πρέπει να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το πλευρικό κουμπί (on / off και sleep / wake)

Λύση 2: Επανεκκίνηση της συσκευής

Μόλις εντοπίσετε προβλήματα εξάντλησης της μπαταρίας στο νέο σας iPhone XS, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής. Κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας και απενεργοποιήστε το και ενεργοποιήστε το αμέσως. Κάνοντας αυτό μερικές φορές μπορεί να επιλυθούν τα προβλήματα εξάντλησης της μπαταρίας.

Λύση 3: Χρήση λειτουργίας χαμηλής ισχύος

Εάν η μπαταρία της συσκευής μειωθεί σε περίπου είκοσι τοις εκατό, θα αναγκαστείτε να ξεκινήσετε τη Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης, η οποία με τη σειρά της διακόπτει τις άλλες λειτουργίες, όπως το Hey Siri, η λήψη αλληλογραφίας και οι αυτόματες λήψεις, για αποθήκευση ή διατήρηση η μπαταρία σε αυτήν τη συσκευή. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να περιμένετε να μειωθεί η φόρτιση της μπαταρίας στο είκοσι τοις εκατό για να χρησιμοποιήσετε τη Λειτουργία χαμηλής ισχύος. μπορείτε να το κάνετε από το Ρυθμίσεις ή το Κέντρο ελέγχου. Εάν παρατηρήσετε ότι η φόρτιση της μπαταρίας πέφτει ξαφνικά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία χαμηλής ισχύος.

 1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.
 2. Πατήστε στο Μπαταρία και μετά στη Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης.
 3. Ενεργοποιήστε το όταν πρέπει να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής.

Πτώση μιας συντόμευσης στο Λειτουργία χαμηλής ισχύος είναι μια άλλη επιλογή που μπορείτε να εξετάσετε μέσω του Κέντρου Ελέγχου της συσκευής. Όταν τραβάτε προς τα κάτω από το πάνω δεξιό τμήμα της οθόνης, θα παρατηρήσετε το Κέντρο Ελέγχου. Για την προσθήκη του Λειτουργία χαμηλής ισχύος επιλογή για το Κέντρο ελέγχου ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα μπορεί να βοηθήσει.

 1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.
 2. Πατήστε στο Κέντρο ελέγχου.
 3. Πατήστε στο Customize Controls.
 4. Τέλος, μπορείτε να πατήσετε το πράσινο σύμβολο συν δίπλα στη Λειτουργία χαμηλής ισχύος.

Αφού δημιουργήσετε τη συντόμευση, μπορείτε να επιστρέψετε στο Κέντρο ελέγχου και να αλλάξετε το Λειτουργία χαμηλής ισχύος για ενεργοποίηση / απενεργοποίηση όποτε χρειάζεστε.

Λύση 4: Έλεγχος της οθόνης της συσκευής

Με λαμπερές οθόνες OLED, τα χαρακτηριστικά του iPhone είναι εντυπωσιακά. Στην πραγματικότητα, η συσκευή είναι γνωστό ότι έχει μία από τις καλύτερες οθόνες κατά τη διάρκεια των πρόσφατων εκκινήσεων, αλλά αυτή η οθόνη παρεμβαίνει στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής. Εάν δεν διαχειρίζεστε την οθόνη, το πρόβλημα εξάντλησης της μπαταρίας μπορεί να σας ενοχλήσει όσο συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή. Συχνά η οθόνη εμφανίζεται πιο φωτεινή από την κανονική και οι πιθανότητες είναι ότι μπορεί να εξαντλήσει την μπαταρία της συσκευής άσκοπα και ταχύτερα. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι ώρες της μπαταρίας συνεχίζουν να μειώνονται όταν η οθόνη παραμένει φωτεινή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εάν η οθόνη παραμένει φωτεινή πέρα ​​από αυτό που χρειάζεστε, πρέπει να ρυθμίσετε την οθόνη ώστε να ταιριάζει καλύτερα στην κατάσταση του φωτός. Πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε την αυτόματη φωτεινότητα προτού ρυθμίσετε μόνοι σας την οθόνη.

 1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 2. Πατήστε Γενικά και Προσβασιμότητα
 3. Πατήστε Εμφάνιση καταλύματος
 4. Προχωρήστε στην Αυτόματη φωτεινότητα
 5. Εναλλαγή

Μόλις κλείσετε τη λειτουργία αυτόματης φωτεινότητας του νέου σας iPhone XS, πρέπει να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα της οθόνης χειροκίνητα και δύσκολα θα αντιμετωπίσετε προβλήματα όταν το κάνετε στη συσκευή, καθώς η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας είναι εξαιρετικά εύκολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σηκώσετε το Κέντρο ελέγχου σύροντας προς τα κάτω από το επάνω δεξιό τμήμα της οθόνης και να ρυθμίσετε χειροκίνητα τη φωτεινότητα της οθόνης, όπως απαιτείται. Ωστόσο, η φωτεινότητα μπορεί επίσης να προσαρμοστεί από τις Ρυθμίσεις όταν επισκέπτεστε το Display & Brightness.

Λύση 5: Έλεγχος της χρήσης της μπαταρίας

Η χρήση μπαταρίας του iOS είναι εξαιρετικά υψηλή και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές που μειώνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone XS.

 1. Εκκίνηση ρυθμίσεων από την αρχική οθόνη της συσκευής
 2. Πατήστε Μπαταρία και περιμένετε να εμφανιστεί η Χρήση μπαταρίας.
 3. Πατήστε στο κουμπί Εμφάνιση λεπτομερούς χρήσης και λάβετε τις λεπτομέρειες του προσκηνίου και το φόντο της χρήσης ενέργειας.
 4. Εάν θέλετε, το πάτημα των τελευταίων 7 ημερών παρέχει την κατανάλωση ενέργειας στη συσκευή τις τελευταίες επτά ημέρες.

Εάν παρατηρήσετε την κατανάλωση ενέργειας στη συσκευή που σχετίζεται με τις εφαρμογές, αυτό σημαίνει ότι κάτι πήγε στραβά και μπορείτε να επιλέξετε να αναγκάσετε να κλείσετε αυτές τις εφαρμογές.

 1. Αγγίξτε το δάχτυλό σας στην περιοχή χειρονομίας που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης.
 2. Σύρετε προς τα πάνω και τρυπήστε το δάχτυλο για λίγο έως ότου εμφανιστεί η διεπαφή πολλαπλών εργασιών.
 3. Πατήστε παρατεταμένα στην εφαρμογή που θέλετε να κλείσετε μέχρι να εμφανιστεί ένας κόκκινος κύκλος με ένα σύμβολο στην επάνω και την αριστερή γωνία της εφαρμογής.
 4. Πρέπει να ανεβάσετε την εφαρμογή.
 5. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να πατήσετε τον κόκκινο κύκλο.

Εάν μια εφαρμογή συνεχίσει να δημιουργεί προβλήματα, μπορείτε να προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή ή να μεταβείτε σε μια εναλλακτική εφαρμογή.

Λύση 6: Χρήση κλίμακας του γκρι

Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone XS σας και δεν σας πειράζει να βλέπετε τα πάντα σε ασπρόμαυρο, η χρήση της κλίμακας του γκρι μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε τόνους φόρτισης. Τα παρακάτω βήματα μπορούν να σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε την επιλογή κλίμακας του γκρι.

 1. Επισκεφθείτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε Γενικά
 2. Πατήστε Προσβασιμότητα
 3. Πατήστε στην επιλογή Εμφάνιση καταλύματος και φίλτρα χρωμάτων
 4. Ενεργοποιήστε τα φίλτρα χρώματος και ενεργοποιήστε την επιλογή κλίμακας του γκρι

Μόλις το κάνετε αυτό, πρέπει να αντιστρέψετε τα χρώματα της οθόνης και να κάνετε τα ακόλουθα όταν εμφανίζει την εμφάνιση Διαμονή.

 1. Πατήστε Αντιστροφή χρωμάτων που εμφανίζουν τη νυχτερινή αλλαγή και τον πραγματικό τόνο.
 2. Ενεργοποιήστε για να ενεργοποιήσετε το Classic Invert
 3. Για να έχετε το πλήρες εφέ, πρέπει να αλλάξετε για να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία χαμηλής ισχύος.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα προτιμούσαν τη χρήση της ασπρόμαυρης λειτουργίας, αλλά είναι μακράν η καλύτερη επιλογή για να αναζητήσετε όταν είστε αναγκασμένοι να εξοικονομήσετε διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Λύση 7: Έλεγχος των εφαρμογών

Με εφαρμογές όπως το Facebook, μπορείτε να περιμένετε να καταργήσετε εντελώς τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας εάν δεν είστε προσεκτικοί όταν χειρίζεστε αυτήν την εφαρμογή. Προσπαθήστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις εφαρμογές που υπάρχουν στη συσκευή και σημειώστε τη συμπεριφορά αυτών των εφαρμογών προτού επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της Apple. Με το iPhone XS, είναι εύκολο να γνωρίζετε ποιες εφαρμογές προκαλούν εξάντληση της μπαταρίας στις συσκευές, καθώς το λογισμικό σας παρέχει μια ανάγνωση των εφαρμογών που καταναλώνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο τηλέφωνο.

 1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 2. Πατήστε την μπαταρία
 3. Ρίξτε μια ματιά στο εργαλείο χρήσης μπαταρίας

Θα είναι εύκολο για εσάς να εντοπίσετε όλες αυτές τις εφαρμογές που απορροφούν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής από τη λίστα εφαρμογών. Σίγουρα, όταν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή τις περισσότερες φορές, θα επιτρέψει στην μπαταρία να εξαντληθεί περισσότερο από αυτές τις εφαρμογές που δύσκολα χρησιμοποιείτε. Με αυτό, εάν παρατηρήσετε ότι μια εφαρμογή καταναλώνει πολλή ενέργεια στη συσκευή, αλλά τη χρησιμοποιείτε σπάνια, σίγουρα πρέπει να κάνετε κάποια ενέργεια. Εάν αισθάνεστε κάτι λάθος με οποιαδήποτε από τις εφαρμογές που υπάρχουν στη συσκευή, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να τις διαγράψετε και να ελέγξετε αν η χρήση της μπαταρίας επιστρέφει στην κανονική ή όχι.

Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς εφαρμογή, πρέπει να ελέγξετε το Apple Store για ενημέρωση. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι προγραμματιστές παρουσιάζουν νέες ενημερώσεις για τις εφαρμογές ειδικά σε μια συσκευή, καθώς αυτή και η τελευταία έκδοση του iOS 12 σίγουρα θα βελτιώσουν την απόδοση των εφαρμογών. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τις κριτικές των εφαρμογών πριν τις εγκαταστήσετε στη συσκευή.

Λύση 8: Χρήση Wi-Fi

Αντί να χρησιμοποιείτε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας που καταναλώνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής, μπορείτε να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε το Wi-Fi όσο μπορείτε.

Λύση 9: Απενεργοποίηση του Raise to Wake

Το iPhone XS έρχεται με μια εύχρηστη λειτουργία που ονομάζεται επίσης Raise to Wake που ενεργοποιεί την οθόνη κάθε φορά που παίρνετε τη συσκευή. Αν και είναι ένα χαρακτηριστικό που χρειάζεστε, μπορεί να εξαντλήσει άσκοπα την μπαταρία.

Εάν δεν χρειάζεται να ενεργοποιείτε αυτόματα την οθόνη κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη συσκευή, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Αύξηση σε αφύπνιση καθώς βοηθά στη διατήρηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

 1. Επισκεφτείτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις
 2. Πατήστε στην οθόνη και τη φωτεινότητα
 3. Εναλλαγή και απενεργοποίηση της λειτουργίας Raise to Wake

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εάν τη χρειάζεστε ή δεν παρατηρήσετε καμία αλλαγή στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Λύση 10: Χρήση της λειτουργίας αεροπλάνου

Με υπερβολική αποστράγγιση της μπαταρίας του iPhone XS, μπορείτε να μεταβείτε στη Λειτουργία πτήσης. Αυτή η λειτουργία είναι εύκολα προσβάσιμη μέσω του Κέντρου Ελέγχου ή οι Ρυθμίσεις μπορούν εύκολα να καταστρέψουν το Bluetooth, το Wi-Fi και τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Εάν βρίσκεστε σε μια τοποθεσία με κακή υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας, η συσκευή πρέπει να εργαστεί σκληρά για να πάρει το σήμα το οποίο με τη σειρά του εξαντλεί τη φόρτιση.

Λύση 11: Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου

Η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου της συσκευής σας βοηθάει και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Μόλις κάνετε την επαναφορά, ενδέχεται να παρατηρήσετε μια σημαντική αλλαγή στο μοτίβο χρήσης της μπαταρίας.

 1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και πατήστε Γενικά
 2. Πατήστε Επαναφορά
 3. Πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου

Λύση 12: Επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις

Η επαναφορά της συσκευής στην εργοστασιακή προεπιλογή κάνει τη συσκευή να ξεχάσει τις γνωστές συσκευές Bluetooth και τα δίκτυα Wi-Fi, οπότε πρέπει να θυμάστε το όνομα και τους κωδικούς πρόσβασης.

 1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 2. Πατήστε Γενικά
 3. Πατήστε Επαναφορά
 4. Πατήστε Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων

Λύση 13: Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων της συσκευής

Η εργοστασιακή επαναφορά της συσκευής μπορεί να διαγράψει όλα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή. οπότε, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων που χρειάζεστε ή προσπαθήστε να τα επαναφέρετε μέσω iTunes ή iCloud. Εάν δεν βοηθήσει, ίσως χρειαστεί να ξεκινήσετε ξανά.

 1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και πατήστε Γενικά
 2. Πατήστε Επαναφορά
 3. Επιλέξτε Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων

Το τελικό στοίχημα

Ενώ τα παραπάνω βήματα θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε φόρτιση στη συσκευή σας iPhone XS, ενδέχεται να μην σας βοηθήσουν εάν υπάρχει πρόβλημα υλικού στη συσκευή. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, η καλύτερη επιλογή είναι να μεταφέρετε τη συσκευή στο πλησιέστερο κέντρο σέρβις της Apple για αντικατάσταση.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found