Πώς να διορθώσετε το σφάλμα "Δυστυχώς, η συλλογή σταμάτησε" στο Samsung Galaxy S3

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα "Η Έκθεση έχει σταματήσει", μην ανησυχείτε, γιατί αυτό μπορεί να λυθεί εύκολα. Αυτό είναι ένα ζήτημα με τις εφαρμογές του τηλεφώνου σας και τίποτα περισσότερο από αυτό. Δεδομένου ότι αυτό το σφάλμα εμφανίζεται κυρίως μετά την ενημέρωση του λογισμικού της συσκευής, η πλειοψηφία των χρηστών τείνει να πιστεύει ότι αυτό το πρόβλημα προκαλείται από το υλικολογισμικό του τηλεφώνου, κάτι που δεν συμβαίνει πάντα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε μερικά από τα κατεστραμμένα αρχεία που είναι πάντα σε αναμονή περιμένοντας την εκκαθάρισή τους. Αυτή είναι η πιο ενδεδειγμένη ενέργεια που μπορείτε να κάνετε για να ξεπεράσετε αυτό το πρόβλημα που μπορεί να σας ενοχλεί. Υποτίθεται ότι έχετε τόσο τη μνήμη cache όσο και όλα τα άλλα δεδομένα της γκαλερί στην εφαρμογή γκαλερί σας, ώστε το G alaxy S3 να λειτουργεί τέλεια.

Οι καλύτεροι δυνατοί τρόποι για να διορθώσετε το σφάλμα "Δυστυχώς, το Gallery έχει σταματήσει" αναφέρονται στο Samsung Galaxy S3.

Το Gallery σταμάτησε "Σφάλμα στο Samsung Galaxy S3

Πώς να επιδιορθώσετε το σφάλμα "Δυστυχώς, η γκαλερί σταμάτησε" στο Samsung Galaxy S3

Μέθοδος 1: Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και δεδομένων από την εφαρμογή συλλογής

Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα της αργής φόρτισης στο Galaxy S3

  • Στην «Αρχική οθόνη» του Galaxy S3, τραβήξτε προς τα κάτω τη γραμμή ειδοποιήσεων.
  • Μεταβείτε στο εικονίδιο ρύθμισης, το οποίο βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε το εικονίδιο Περισσότερα.
  • Στη συνέχεια, πρέπει να μεταβείτε στη Διαχείριση εφαρμογών και να την επιλέξετε.
  • Στη συνέχεια, μπορείτε να μετακινηθείτε προς τα αριστερά ή ακόμα και προς τα δεξιά για να επιλέξετε την καρτέλα Όλα.
  • Μεταβείτε στην ενότητα Συλλογή.
  • Πατήστε το κουμπί Force Stop.
  • Επιλέξτε διαγραφή δεδομένων και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο OK και κάντε κλικ σε αυτό.
  • Στη συνέχεια θα πρέπει να μεταβείτε στην προσωρινή μνήμη Cl και να την επιλέξετε

Μόλις γίνει αυτό, το τηλέφωνό σας θα είναι εντάξει και θα αρχίσει να λειτουργεί καλά. Ακολουθώντας αυτά τα εύκολα βήματα, μπορεί κανείς να διορθώσει εύκολα το σφάλμα "Δυστυχώς, το Gallery σταμάτησε" στο Samsung Galaxy S3 Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα και σε περίπτωση που η παραπάνω μέθοδος δεν λειτουργεί για εσάς, μεταβείτε στην επόμενη μέθοδο.

Μέθοδος 2: Αφαιρέστε την κάρτα SD

Μερικές φορές η κάρτα SD μπορεί να είναι ο λόγος αυτού του ζητήματος. Σε περίπτωση που το υλικό ή οποιοδήποτε από τα περιεχόμενα της κάρτας SD είναι κατεστραμμένο και προσπαθείτε να ανοίξετε, να αντιγράψετε ή να διαγράψετε τις εικόνες που βρίσκονται στην εξωτερική κάρτα SD, τότε θα δώσει τέτοιο πρόβλημα. Λοιπόν, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι απλώς να αφαιρέσετε την κάρτα SD και να ελέγξετε εάν το πρόβλημα παραμένει ή εξαφανίζεται. Σε περίπτωση που δεν αντιμετωπίζετε το ίδιο ζήτημα, τότε η υποψία είναι σωστή. Επομένως, πρέπει να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σε κάποια άλλη συσκευή μετά την οποία πρέπει να τοποθετήσετε ξανά την εξωτερική κάρτα και να τη μορφοποιήσετε.

Μέθοδος 3: Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Εάν όλες οι άλλες διαδικασίες δεν επιλύσουν το πρόβλημα, η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι η απόλυτη επιλογή που επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις μαζί με την αφαίρεση όλων των σφαλμάτων που διακόπτουν την κανονική λειτουργία στο Galaxy S3. Αλλά πάρτε ένα αντίγραφο ασφαλείας πρώτα, καθώς αυτή η διαδικασία θα διαγράψει τα πάντα.

Μόλις τελειώσετε με το αντίγραφο ασφαλείας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και η συσκευή θα επανεκκινήσει.

www.androidpit.com

Αυτές είναι οι μέθοδοι για την επίλυση της γκαλερί που έχει σταματήσει το ζήτημα στο Galaxy S3, δοκιμάστε να τις ακολουθήσετε μία προς μία και θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε εύκολα από το ζήτημα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις