Πώς να εγκαταστήσετε το Google Play στο Kindle fire

Εάν αγοράσατε πρόσφατα ένα tablet Kindle Fire στο Amazon, τότε θα πρέπει να έχετε παρατηρήσει ότι δεν διαθέτει το Google Play. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι το tablet Fire δεν μπορεί να υποστηρίξει το Google Play. Στην πραγματικότητα, το Fire Tablet OS είναι αρκετά παρόμοιο με το Android και λειτουργεί σχεδόν με τον ίδιο τρόπο. Αλλά πώς να εγκαταστήσετε το Google Play στο Kindle Fire;

Υπάρχουν δύο εύκολοι τρόποι να πάτε. Μπορείτε να επιτύχετε μια εγκατάσταση είτε εγκαθιστώντας το Google Play απευθείας από το tablet Fire είτε εάν αισθάνεστε πιο τολμηροί, μπορείτε να προχωρήσετε στη διαδικασία κατεβάζοντας μερικά αρχεία APK. Η πρώτη επιλογή είναι πολύ πιο εύκολη και λειτουργεί και στα δύο tablet Fire 7 και 8.

Δείτε επίσης: Πώς να διαγράψετε λίστες αναπαραγωγής στη Μουσική Google Play

Η δεύτερη μέθοδος είναι επίσης εύκολη, η μόνη διαφορά είναι ότι απαιτεί περισσότερη δουλειά, και εκτός από αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε. Εάν ακολουθούνται σωστά όλα τα βήματα. Το Google Play θα εκτελείται στο tablet σας Fire σε χρόνο μηδέν.

Για λόγους ασφαλείας, το tablet σας Fire έχει σχεδιαστεί για να απορρίπτει αυτόματα εφαρμογές που έχουν ληφθεί από άλλες πηγές, επειδή οι επεκτάσεις αρχείων APK προέρχονται από εξωτερική πηγή, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να απενεργοποιήσετε την ασφάλεια εγκατάστασης. Αυτό μπορεί εύκολα να γίνει με πρόσβαση στις Ρυθμίσεις, Πατήστε Ασφάλεια και Ενεργοποίηση εφαρμογών από άγνωστες πηγές.

Τώρα έχουμε μια πράσινη σημαία για να προχωρήσουμε στη διαδικασία εγκατάστασης.

Βήμα 1: Για λήψη των απαιτούμενων επεκτάσεων αρχείων APK, μεταβείτε στο πρόγραμμα περιήγησης Silk και πραγματοποιήστε λήψη των ακόλουθων αρχείων με τη σειρά με την οποία έχουν καταχωρηθεί. Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι επεκτάσεις προορίζονται μόνο για τις παλαιότερες εκδόσεις του Fires. Εάν χρησιμοποιείτε tablet Fire που παράγεται από το 2017 και πέρα ​​από αυτές τις επεκτάσεις, πιθανότατα δεν θα λειτουργήσει για εσάς.

  • Διαχειριστής λογαριασμού Google.
  • Πλαίσιο υπηρεσιών Google.
  • Υπηρεσίες Google Play.
  • Google Play Store.

Τώρα για τις νεότερες εκδόσεις Fire, δηλαδή από την 7η γενιά έως την τρέχουσα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακόλουθα αρχεία επέκτασης, τα οποία πρέπει επίσης να κατεβάσετε με τη σειρά με την οποία εμφανίζονται.

  • Διαχειριστής λογαριασμού Google.
  • Πλαίσιο υπηρεσιών Google.
  • Υπηρεσίες Google Play.
  • Google Play Store.

Καθώς κατεβάζετε αυτά τα αρχεία, θα πρέπει να έχετε υπόψη ότι η λήψη αρχείων επέκτασης που δεν είναι ασφαλή μπορεί να βλάψει τη συσκευή σας, βεβαιωθείτε πάντα ότι αναζητάτε την πιο αξιόπιστη πηγή. Εάν δεν γνωρίζετε την έκδοση Fire, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Επιλογές συσκευής, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της λίστας και πατήστε Μοντέλο συσκευής.

Βήμα 3: Η λήψη των συνδέσμων είναι πολύ εύκολη, απλώς αγγίξτε τον σύνδεσμο που θέλετε να κατεβάσετε, αφού κάνετε κλικ στον σύνδεσμο, θα εμφανιστεί ένα κουμπί Λήψη, αγγίξτε το μετά το οποίο η συσκευή σας θα προσπαθήσει να σας προειδοποιήσει να μην εγκαταστήσετε εφαρμογές από μια άγνωστη πηγή. Αλλά επειδή το APK σας προέρχεται από αξιόπιστη πηγή, μπορείτε να συνεχίσετε κάνοντας κλικ στο OK.

Βήμα 4: Μετά τη λήψη όλων των αρχείων που δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμα, για να αποκτήσετε πρόσβαση μεταβείτε στον χώρο αποθήκευσης της συσκευής σας. Για να το κάνετε αυτό, επιστρέψτε στο σπίτι σας, πατήστε το εικονίδιο Εγγράφων, μεταβείτε στο Τοπικό χώρο αποθήκευσης και πατήστε Λήψεις.

Βήμα 5: Αυτό είναι πιθανώς ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που πρέπει να σημειώσετε. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα αρχεία επέκτασής σας είναι εγκατεστημένα με την ίδια σειρά με την οποία πραγματοποιήθηκαν λήψη. Μπορείτε να γνωρίζετε τη σειρά ελέγχοντας τη χρονική σήμανση κάθε λήψης.

Βήμα 6: Μετά την εγκατάσταση όλων των επεκτάσεων αρχείων, δώστε στη συσκευή σας λίγα δευτερόλεπτα για να συγκεντρώσει και να προετοιμάσει τα πάντα. Μόλις γίνει αυτό, επιστρέψτε στην Αρχική οθόνη σας.

Βήμα 7: Θα βρείτε το Google Play να προστίθεται αυτόματα. Για να το χρησιμοποιήσετε, απλώς πατήστε το εικονίδιο της εφαρμογής Google Play και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του Λογαριασμού σας Google. Δώστε στην εφαρμογή λίγα λεπτά για ενημέρωση, μετά από αυτό είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε τη νέα σας εφαρμογή.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις