Πώς να ενεργοποιήσετε το "Hey Siri" στο iOS 9

Όταν η Apple παρουσίασε τον έξυπνο προσωπικό βοηθό Siri με iPhone 4s, οι χρήστες μπήκαν σε έναν εντελώς νέο κόσμο στον οποίο η χρήση του smartphone έγινε ακόμη πιο απλή από ό, τι ήταν. Η Apple συνεχίζει να βελτιώνει όλες τις συσκευές της και με κάθε νέο μοντέλο iPhone ή iPad, μπορούμε να διερευνήσουμε νέες δυνατότητες. Φυσικά, εργάζονται συνεχώς και στο iOS και κάθε νέα έκδοση φέρνει βελτιώσεις, διορθώσεις σφαλμάτων και συναρπαστικές δυνατότητες. Όταν η Apple κυκλοφόρησε το iOS 9, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο απλά για εκείνους που τους αρέσει το Siri (και δύσκολα θα βρείτε κάποιον που δεν το κάνει), γιατί τώρα μπορείτε να μιλήσετε με τον εικονικό βοηθό hands-free. Είναι υπέροχο! Θα μοιραστούμε έναν οδηγό που δείχνει πώς να ρυθμίσετε το Siri και πώς να ενεργοποιήσετε το "Hey Siri" στο iOS 9.

Μόλις τελειώσετε, θα είστε σε θέση να μιλήσετε με το Siri με ευκολία. Μπορείτε να ζητήσετε από τη Siri να στείλει μηνύματα, να βρει οδηγίες, το τραγούδι που θέλετε να παίξετε, να κάνετε κράτηση για δείπνο και πολλά άλλα.

Αν έχετε Apple Watch, μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία "Hey Siri" στο ρολόι, απλώς κάντε κλικ εδώ για τον πλήρη οδηγό.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Siri για Apple Music

Πώς να ρυθμίσετε το Siri και πώς να ενεργοποιήσετε το "Hey Siri" στο iOS 9

Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία "Hey Siri" θα πρέπει να εγκαταστήσετε το iOS 9. Τα πιο πρόσφατα smartphones της Apple iPhone 6s και iPhone 6s Plus έρχονται με το iOS 9, αλλά όταν πρόκειται για άλλα μοντέλα, θα πρέπει να ενημερώσετε το iOS 9 εάν έχετε ήδη και εδώ μπορείτε να το κάνετε αυτό:

Πώς να ενημερώσετε το iOS σε iPhone, iPad και iPod Touch

Για να ενεργοποιήσετε το "Hey Siri" στο iOS 9 ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Ξεκλειδώστε τη συσκευή σας

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις από την Αρχική οθόνη
  • Πατήστε Γενικά και μετά κάντε κλικ στο Siri
  • Για να ενεργοποιήσετε το Siri μετακινήστε το διακόπτη Siri

www.appradioworld.co

  • Θα δείτε αυτό το μήνυμα στην οθόνη: Το Siri στέλνει πληροφορίες όπως η φωνητική είσοδος, οι επαφές και η τοποθεσία σας στην Apple για την επεξεργασία του αιτήματός σας
  • Πατήστε Ενεργοποίηση Siri
  • Στη συνέχεια, μετακινήστε το διακόπτη δίπλα στο Να επιτρέπεται το "Hey Siri"
  • Τώρα πατήστε Ρύθμιση τώρα

www.slashgear.com

Θα σας ζητηθεί να πείτε μερικές φράσεις όπως "Hey Siri", "Hey Siri, πώς είναι ο καιρός σήμερα;" και "Hey Siri, είμαι εγώ"

www.technobezz.com

Αυτό είναι. Είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το "Hey Siri" απλώς βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο μέσω Wi-Fi ή δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το iOS 9 όσον αφορά το Siri είναι το γεγονός ότι η συσκευή σας δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένη, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το "Hey Siri", όπως συνέβαινε προηγουμένως. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη φωνητική εντολή όποτε θέλετε.

Η χρήση του Siri με iOS 9 είναι εξαιρετικά απλή. Απλώς πείτε "Hey Siri" ακολουθούμενο από εντολή ή ερώτηση. Όπως αναφέραμε, μπορείτε να κάνετε στο Siri κάθε είδους ερωτήσεις, αλλά όχι μόνο αυτό. Όταν θέλετε να καλέσετε κάποιον απλώς πείτε "Hey Siri call (το όνομα του ατόμου που θέλετε να καλέσετε). Το Siri μπορεί να κάνει τόσα πολλά πράγματα για εσάς, όπως να αποκτήσετε μια εφαρμογή που θέλετε, να βρείτε ένα ωραίο εστιατόριο και πολλά άλλα.

Μάθετε τι μπορεί να κάνει το Siri

Πηγή εικόνας: www.cnet.com

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found