Πώς να διορθώσετε το IPhone 5c που παρουσιάζει εσφαλμένο χρόνο

Τα τελευταία χρόνια, οι κινητές συσκευές εξελίχθηκαν και σήμερα, κάνουν τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη. Μπορούμε να τραβήξουμε φωτογραφίες, να χρησιμοποιήσουμε όλα τα είδη εφαρμογών, να στείλουμε και να λάβουμε email κ.λπ. Τα τηλέφωνα μας δείχνουν επίσης την ώρα, γι 'αυτό και η κατάσταση στην οποία το ρολόι δείχνει εσφαλμένη ώρα μπορεί να είναι εξαιρετικά ενοχλητική. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα με το iPhone 5c, δεν είστε μόνοι, επειδή άλλοι χρήστες αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα. Δώσαμε το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσουμε, με διάφορους τρόπους για να διορθώσετε το iPhone 5c που δείχνει λανθασμένο χρόνο. Ελέγξτε τα και δοκιμάστε τις λύσεις. Ελπίζουμε να τα βρείτε χρήσιμα.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι για να διορθώσετε την εφαρμογή κάμερας που δεν ανταποκρίνεται στο IPhone 5c

Τρόποι διόρθωσης του iPhone 5c με εσφαλμένη ώρα

Πηγή: wired.com

Λύση No.1: Ημερομηνία & Ώρα - εναλλαγή "Αυτόματη ρύθμιση"

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι αυτό: πατήστε Ρυθμίσεις> Γενικά> Ημερομηνία & Ώρα, απενεργοποιήστε / ενεργοποιήστε την επιλογή Ορισμός αυτόματα. Γνωρίζουμε ότι είναι απλό, αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι αποτελεσματικό.

Λύση No.2: Ρύθμιση ώρας, Υπηρεσίες τοποθεσίας, Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση λειτουργίας πτήσης

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ημερομηνία & Ώρα> Ορίστε την ώρα> ΕΝΕΡΓΟ (αν είναι ενεργοποιημένο, απενεργοποιήστε το, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και ενεργοποιήστε το ξανά)
  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Απόρρητο> Υπηρεσίες τοποθεσίας> ΕΝΕΡΓΟ (εάν είναι ενεργοποιημένο, απενεργοποιήστε το, περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και ενεργοποιήστε το)
  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης και απενεργοποιήστε την μετά από 10 δευτερόλεπτα.

Λύση No.3: Αναγκάστε μια εφαρμογή να κλείσει

Εάν χρησιμοποιείτε μερικές από τις εφαρμογές ρολογιού που είναι διαθέσιμες για λήψη στο App Store, μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο παρουσιάστηκε το σφάλμα. Πατήστε το κουμπί αρχικής οθόνης δύο φορές και βρείτε την εφαρμογή ρολογιού μεταξύ των εφαρμογών που χρησιμοποιείτε τελευταία. Σύρετε προς τα πάνω και κλείστε το.

Λύση No.4: Επανεκκινήστε το iPhone 5c σας

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης. Όταν δείτε το ρυθμιστικό, σύρετέ το για απενεργοποίηση. Μόλις το iPhone 5c είναι απενεργοποιημένο, πατήστε ξανά το ίδιο κουμπί και ενεργοποιήστε το.

komputer-info.com

Λύση 5: Ενημέρωση iOS

Η ενημέρωση του iOS είναι πάντα καλή ιδέα και πολλοί χρήστες έλυσαν το πρόβλημα κάνοντας αυτό. Μπορείτε να το κάνετε ασύρματα. Συνδεθείτε σε δίκτυο Wi-Fi, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού και μετά πατήστε Λήψη και εγκατάσταση.

Τι άλλο?

Όλοι αυτοί οι τρόποι για να διορθώσετε το iPhone 5c που δείχνει εσφαλμένο χρόνο είναι απλοί και ορισμένοι χρήστες μπόρεσαν να απαλλαγούν από το πρόβλημα. Εάν η συσκευή σας εξακολουθεί να εμφανίζει εσφαλμένο χρόνο, δοκιμάστε τις παρακάτω λύσεις. Εάν δεν λειτουργούν, επισκεφτείτε ένα από τα Apple Stores.

Μια εφαρμογή τρίτου μέρους προκαλεί το πρόβλημα

Παρόλο που οι περισσότερες από τις εφαρμογές τρίτων μερών λειτουργούν εξαιρετικά, υπάρχουν ορισμένες εφαρμογές που δεν είναι καλά κωδικοποιημένες και μόλις εγκατασταθούν, τέτοιες εφαρμογές μπορεί να προκαλέσουν κάποια προβλήματα. Εάν εγκαταστήσατε πρόσφατα μια νέα εφαρμογή και η συσκευή σας άρχισε να εμφανίζει εσφαλμένη ώρα, διαγράψτε αυτήν την εφαρμογή. Μεταβείτε στην Αρχική οθόνη, βρείτε το εικονίδιο της εφαρμογής, πατήστε παρατεταμένα και όταν εμφανιστεί ένα X, κάντε κλικ σε αυτό και διαγράψτε την εφαρμογή.

Διαγράψτε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις

Εάν δεν λειτουργεί τίποτα άλλο, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας και διαγράψτε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και πατήστε Διαγραφή iPhone για να επιβεβαιώσετε την ενέργειά σας. Μόλις ολοκληρωθεί αυτό, ρυθμίστε το iPhone σας ως νέα συσκευή.

Επαναφέρετε το iPhone σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας το iTunes

Εάν δεν λειτουργεί τίποτα, ίσως θέλετε να επαναφέρετε το iPhone στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας το iTunes. Αυτό θα διαγράψει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του υλικολογισμικού, οπότε μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την τελευταία έκδοση του iTunes.

  • Συνδέστε το iPhone στον υπολογιστή σας και ξεκινήστε το iTunes
  • Στον πίνακα "Σύνοψη", κάντε κλικ στην επιλογή Επαναφορά iPhone
  • Κάντε κλικ στην Επαναφορά για να επιβεβαιώσετε την ενέργειά σας
  • Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία επαναφοράς, ρυθμίστε το iPhone σας ως νέα συσκευή.

Αυτό το πρόβλημα φαίνεται να ενοχλεί μόνο τους χρήστες του iPhone 5c. Εάν έχετε δοκιμάσει όλες τις λύσεις που έχουμε αναφέρει εδώ και δεν λειτουργεί τίποτα, επικοινωνήστε με την Apple ή επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά τους.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found