Ημερομηνία κυκλοφορίας iPhone XC προϋπολογισμού και προδιαγραφές

Οι περισσότεροι οπαδοί της τεχνολογίας έχουν υποθέσει ότι η Apple θα ανακοινώσει το τρίο των iPhone της στις 12 Σεπτεμβρίου κατά την επικείμενη εκδήλωση υλικού.

Μαζί με αυτήν την ανακοίνωση, θα είστε ενθουσιασμένοι που ακούτε ότι η Apple θα λανσάρει το μεγαλύτερο iPhone που κατασκευάστηκε ποτέ δίπλα στον τρέχοντα διάδοχο του iPhone X με το όνομα του iPhone Xs.

Γνωρίστε το τρίο των iPhone

Το όνομα του μεγαλύτερου iPhone μπορεί να είναι το iPhone Xs Max σύμφωνα με ορισμένες διαρροές, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα έχει μέγεθος 6,5 ίντσες.

Το 2014 η Apple κυκλοφόρησε το πρώτο της μεγαλύτερο iPhone, τη σειρά 6 με το όνομα Plus και ίσως η εταιρεία θέλει να διαγράψει αυτήν τη σύνδεση.

Ωστόσο, εκτός από αυτά τα δύο καταπληκτικά τηλέφωνα, η Apple διατήρησε την εστίασή της σε μια οικονομική συσκευή και είμαστε στην ευχάριστη θέση να το ακούσουμε.

Αυτός ο προϋπολογισμός θα είναι παρόμοιος με τα τρία αδέλφια του με κάποιους τρόπους, για παράδειγμα, θα διαθέτει σχεδιασμό σε όλες τις οθόνες, αλλά για να μειώσει το κόστος και να το πουλήσει σε φθηνότερη τιμή, ο προϋπολογισμός iPhone δεν θα είναι εξοπλισμένος με όλα τα premium χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τη Macotakara, μια δημοσίευση, η συσκευή προϋπολογισμού θα ονομάζεται iPhone 9 και θα διατίθεται σε μια σειρά από χρώματα που μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες. Το iPhone 9 θα διατίθεται σε χρώματα όπως μαύρο, άσπρο, έντονο πορτοκαλί, κίτρινο φλας, ηλεκτρικό μπλε και παραλλαγές.

Όσον αφορά τη μείωση του κόστους, το iPhone 9 δεν θα είναι εξοπλισμένο με την οθόνη OLED το iPhone X μας συνηθίζει, αλλά με LCD.

Ο Marques Brownlee δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube που δείχνει μερικά πρωτότυπα της συσκευής και φαίνεται ότι θα έχει μόνο έναν αισθητήρα κάμερας σε σύγκριση με τους τρίτους.

Παρόλο που ελπίζατε για μια φθηνότερη τιμή, όπως υποδηλώνει ο όρος του προϋπολογισμού, το iPhone 9 εξακολουθεί να είναι προϊόν Apple και iPhone, οπότε σύμφωνα με το πρόγραμμα τιμολόγησης της εταιρείας, δεν πιστεύουμε ότι το iPhone 9 μπορεί να είναι φθηνότερο από 799 € ).

Αυτή η τιμή προορίζεται σίγουρα για το βασικό μοντέλο με το μικρότερο αποθηκευτικό χώρο, πράγμα που σημαίνει ότι η τιμή δεν έφτασε τις προσδοκίες όλων.

Με βάση τις πληροφορίες από το TrendForce, το iPhone 9 που θα έχει μέγεθος 6,1 ίντσες θα διατίθεται σε μοντέλα 256 και 64 GB.

Το iPhone Xs Max και το iPhone Xs θα είναι και τα δύο εξοπλισμένα με μνήμη RAM 4 GB σε αντίθεση με το iPhone 9 που θα έχει μόνο 3 GB.

Το iPhone 9 είναι έτοιμο και δεν θα περιμένετε πάρα πολύ να δείτε αυτήν την τιμή με τα μάτια σας.

Η Apple αποκάλυψε προσφέρει όλες τις πληροφορίες που ελπίζαμε

Η εκδήλωση του Cupertino από τις 12 Σεπτεμβρίου αναμένεται να είναι η ημέρα που ο αμερικανικός τεχνολογικός γίγαντας θα αποκαλύψει την οικογένεια iPhone.

Θα χαρείτε να μάθετε ότι η Apple φιλοξενεί την εκδήλωση Gather Round αυτήν την εβδομάδα και πολλοί τεχνολογικοί οπαδοί υποθέτουν ότι θα συζητηθούν τα προϊόντα του φθινοπώρου. Εκτός από τις κύριες εκδόσεις της Apple, ενδέχεται να ανακοινωθεί μια σειρά από τρία iPhone: μια μεγαλύτερη έκδοση του iPhone X, ένα ενημερωμένο και ένα φθηνότερο εξοπλισμένο με οθόνη LCD και διαστάσεων 6,1 ίντσες. Σύμφωνα με πρόσφατες διαρροές, το όνομά του μπορεί να αλλάξει από το iPhone 9 σε iPhone XC.

Όλοι έχουν αναλύσει τις παραδοσιακές συμβάσεις ονομασίας της Apple, συμπεριλαμβανομένων των Κινέζων που παρουσίασαν μια παρουσίαση μάρκετινγκ που κυκλοφόρησε γύρω από τα κοινωνικά μέσα Weibo της Κίνας (μέσω Macotakara και 9to5Mac). Αυτή η παρουσίαση υποδηλώνει ότι οι νέες συσκευές θα ονομάζονται iPhone Xs, iPhone XC και iPhone XS Plus. Οι Κινέζοι γνωρίζουν ήδη τις τιμές επίσης, σύμφωνα με το 9to5Mac, το iPhone XS Plus θα πωλείται στην τιμή των 1000 $, το iPhone XS στα 900 $ και ο πολυαναμενόμενος προϋπολογισμός του iPhone XC θα κοστίζει 699 $.

Η Apple ταιριάζει με το ουράνιο τόξο σύμφωνα με άλλες διαρροές. Παρόλο που το ροζ χρυσό ήταν αυτό που θα μπορούσαμε να έχουμε πλησιάσει ως χρώμα, έχει περάσει πολύς καιρός από το iPhone 5C που ήρθε σε πολλά χρώματα από τους χρήστες για να διαλέξουν. Όσον αφορά το iPhone XC, ο Ben Gaskin έγραψε στο Twitter κάποιες φωτογραφίες στο προφίλ του που δείχνουν μερικά λευκά, κόκκινα και μπλε πρωτότυπα.

Παρόλο που είναι διασκεδαστικό να ακούμε λεπτομέρειες πριν από τις 12 Σεπτεμβρίου, αυτές οι διαρροές μπορεί να μην είναι τόσο ακριβείς όσο ελπίζουμε.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found