Πώς να επιδιορθώσετε το Samsung Galaxy S7 παραμορφωμένο πρόβλημα ήχου

Το Galaxy S7 είναι ένα υπέροχο τηλέφωνο που κυκλοφόρησε φέτος. Είχαμε πολλές προσδοκίες από το νεότερο ναυαρχίδα της Samsung και το τηλέφωνο ανταποκρίθηκε σχεδόν στις ελπίδες μας. Με υπέροχο σχεδιασμό και μεγάλη ισχύ, δεν υπήρχε λόγος να υπονομευτεί η λειτουργία του τηλεφώνου. Η Samsung αναμφίβολα κατάφερε να δημιουργήσει έναν αμετάβλητο ανεμιστήρα που ακολουθεί για το κορυφαίο τηλέφωνό της. Αλλά ένα πράγμα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι τα λίγα προβλήματα που συνεχίζουν να εμφανίζονται σε κάθε τηλέφωνο. Ένα από τα κοινά προβλήματα που έχουμε ακούσει από τους χρήστες είναι μια παραμόρφωση του ήχου και όλοι θέλουν να μάθουν πώς να διορθώσουν τα παραμορφωμένα προβλήματα ήχου του Samsung Galaxy S7.

Πριν μεταβείτε στις παρακάτω λύσεις, λάβετε υπόψη ότι το πρόβλημα ενδέχεται να προκύψει εάν η συσκευή βρισκόταν στο νερό. Εάν συμβαίνει αυτό, είναι πιθανό να υπάρχει λίγο νερό στο ηχείο. Σκουπίστε το τηλέφωνό σας και αφήστε το να στεγνώσει εντελώς. Ας δούμε μερικούς από τους καλύτερους τρόπους για την επίλυση αυτού του προβλήματος.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε το Samsung Galaxy S7 Τα κουμπιά τροφοδοσίας και έντασης δεν λειτουργούν

Πιθανοί τρόποι για να διορθώσετε το Samsung Galaxy S7 παραμορφωμένο πρόβλημα ήχου

Λύση 1 - Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας

Απενεργοποιήστε το τηλέφωνο και αφαιρέστε την κάρτα SIM, τοποθετήστε ξανά την κάρτα SIM και ενεργοποιήστε ξανά το τηλέφωνο. Μερικές φορές, εάν υπάρχουν προβλήματα στο σύστημα, μια απλή επανεκκίνηση συνήθως διορθώνει το πρόβλημα. Ελέγξτε εάν το πρόβλημα παραμένει μετά την επανεκκίνηση του τηλεφώνου.

Λύση 2 - Καθαρίστε το ηχείο

Πολλές φορές ο ήχος παραμορφώνεται όταν υπάρχουν βρωμιά και συντρίμμια στο ηχείο που μπορεί να προκαλούν πρόβλημα στον ήχο να ταξιδεύει χωρίς κανένα εμπόδιο. Για να το αποφύγετε αυτό, φροντίστε να διατηρείτε το ηχείο καθαρό όλη την ώρα. Ελέγξτε εάν ο ήχος λειτουργεί καλά μετά τον καθαρισμό του. Όπως αναφέρθηκε παρακάτω, εάν η συσκευή σας βρισκόταν στο νερό, το πρόβλημα μπορεί να προκύψει εάν λίγο νερό βρίσκεται ακόμα στο ηχείο.

ausdroid.net

Λύση 3 - Απενεργοποιήστε το Bluetooth του τηλεφώνου σας

Έχει παρατηρηθεί ότι το Bluetooth μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα με τον ήχο. Ελέγξτε αν συμβαίνει αυτό απενεργοποιώντας το Bluetooth του τηλεφώνου σας. Εάν το τηλέφωνό σας λειτουργεί καλά μετά το Bluetooth είναι απενεργοποιημένο, τότε υπάρχει πρόβλημα με το Bluetooth στο τηλέφωνο ή στη συσκευή στην οποία συνδέεστε. Αυτό μπορεί να προκαλεί παραμόρφωση του ήχου.

Εάν το τηλέφωνό σας συνδέεται με άλλες συσκευές που χρησιμοποιούν Bluetooth χωρίς να επηρεάζεται ο ήχος, τότε η συσκευή στην οποία συνδέεστε έχει πρόβλημα, αλλά εάν το πρόβλημα παραμένει κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Bluetooth του τηλεφώνου σας, επικοινωνήστε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ή το κατάστημα στο οποίο έχετε αγοράσει τη συσκευή σας και ζητήστε αντικατάσταση.

Λύση 4 - Εναλλαγή UHQ Upscaler

Μερικοί χρήστες έλυσαν το πρόβλημα ενεργοποιώντας / απενεργοποιώντας το UHQ Upscaler, οπότε δοκιμάστε το. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ήχος και δόνηση> Ποιότητα ήχου και εφέ και εναλλαγή του διακόπτη UHQ Upscaler.

Λύση 5 - Προσαρμογή ήχου

Ένα μεγάλο πράγμα για το Samsung Galaxy S7 είναι το γεγονός ότι έχει τόνους επιλογών που μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μία από αυτές τις επιλογές είναι ο ήχος Adapt που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον ήχο της συσκευής. Συνδέστε τα ακουστικά σας στη συσκευή σας και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ήχος και δόνηση> Ποιότητα και εφέ ήχου> Προσαρμογή ήχου. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη λειτουργία μετακινώντας το διακόπτη δίπλα στο Προσαρμογή ήχου και προσαρμόστε τον ήχο που θα είναι ιδανικός για εσάς.

phandroid.com

Λύση 6: Χρησιμοποιήστε την ασφαλή λειτουργία

Μερικές φορές η παραμόρφωση ήχου μπορεί να κατηγορηθεί σε μία από τις εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί. Για να ελέγξετε εάν κάποια από τις εφαρμογές μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα, χρησιμοποιήστε την ασφαλή λειτουργία. Όταν ξεκινάτε το τηλέφωνό σας σε ασφαλή λειτουργία, θα χρησιμοποιείτε τις προεπιλεγμένες εφαρμογές που συνοδεύουν το τηλέφωνο. Εάν ο ήχος του τηλεφώνου λειτουργεί καλά με τις προεπιλεγμένες εφαρμογές, τότε το πρόβλημα έγκειται σε μία από τις εφαρμογές που ενδέχεται να έχετε εγκαταστήσει πρόσφατα. Από την άλλη πλευρά, εάν ο ήχος συνεχίσει να παραμορφώνεται τότε μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Για να μπείτε στην ασφαλή λειτουργία ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Απενεργοποιήστε το Samsung Galaxy S7
 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για να το ενεργοποιήσετε και συνεχίστε να κρατάτε πατημένο το κουμπί μέχρι να δείτε το λογότυπο Galaxy S7
 • Μόλις εμφανιστεί το λογότυπο, κρατήστε το κουμπί μείωσης έντασης αμέσως και αφήστε το κουμπί λειτουργίας
 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί μείωσης έντασης έως ότου ξεκινήσει εντελώς το τηλέφωνο
 • Αυτό θα θέσει το τηλέφωνό σας σε ασφαλή λειτουργία και οι λέξεις «Ασφαλής λειτουργία» θα γράφονται στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ακολουθήσει σωστά τα βήματα
 • Αφήστε το κουμπί μείωσης έντασης μόλις δείτε αυτήν την οθόνη

www.youtube.com

Εάν η παραμόρφωση ήχου δεν παραμένει σε ασφαλή λειτουργία, τότε υπάρχει πρόβλημα με μία από τις εφαρμογές τρίτων που ενδέχεται να χρησιμοποιείτε. Βγείτε από την ασφαλή λειτουργία χρησιμοποιώντας το κουμπί λειτουργίας για να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας ως συνήθως και στη συνέχεια απενεργοποιήστε τις εφαρμογές τρίτων μία προς μία για να ελέγξετε ποια προκαλεί το πρόβλημα. Μόλις μάθετε πού βρίσκεται το πρόβλημα, απλά πρέπει να απεγκαταστήσετε τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Λύση 7: Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Εάν δεν καταφέρατε να εντοπίσετε το πρόβλημα με τη βοήθεια της Ασφαλούς Λειτουργίας, τότε το τελικό βήμα είναι η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αυτό θα επαναφέρει το τηλέφωνό σας στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις όπως είχε βγει από το κουτί. Επειδή μια εργοστασιακή επαναφορά σβήνει όλα τα δεδομένα από το τηλέφωνο, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας πριν κάνετε επαναφορά του τηλεφώνου. Είναι επίσης σημαντικό το τηλέφωνό σας να έχει περίπου 60% μπαταρία, ώστε να μπορεί να περάσει από τη διαδικασία επαναφοράς χωρίς να απενεργοποιηθεί στη μέση. Εάν δεν υπάρχει αρκετή μπαταρία, κρατήστε το τηλέφωνό σας συνδεδεμένο σε φορτιστή κατά την εκτέλεση της επαναφοράς.

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 • Πατήστε Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά
 • Επιλέξτε Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων
 • Πατήστε Επαναφορά συσκευής και επιλέξτε Διαγραφή όλων
 • Επιβεβαιώστε τις προειδοποιήσεις που θα εμφανιστούν στη σελίδα και θα επανεκκινήσετε το τηλέφωνο μόλις ολοκληρωθεί η επαναφορά

Εάν η παραμόρφωση ήχου συνεχίζεται, επισκεφτείτε το κατάστημα στο οποίο αγοράσατε το smartphone σας ή επικοινωνήστε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Samsung Galaxy S7 κοινά προβλήματα και τις λύσεις τους

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found