Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου για Mac;

Ενώ η ερώτηση ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου για Mac είναι αρκετά απλή, η απάντηση δεν είναι. Εάν είστε χρήστης Mac, γνωρίζετε ότι το Safari είναι η ενσωματωμένη εφαρμογή και το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης σε συσκευές Mac και iOS, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι η καλύτερη επιλογή.

Το Safari είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα περιήγησης και μπορεί να είναι το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου για Mac για πολλούς χρήστες. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το Safari, υπάρχουν άλλα προγράμματα περιήγησης που μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Θα ρίξουμε μια ματιά στα πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης και θα καταλάβετε ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης Mac για τις ανάγκες σας.

Δείτε επίσης: Ποιο Mac είναι καλό για παιχνίδια;

un2ukdia.blogspot.com

Το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου για Mac

Το να πούμε ότι μόνο ένα πρόγραμμα περιήγησης είναι το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης Mac δεν θα ήταν αλήθεια. Εξαρτάται από αυτό που ψάχνετε. Ίσως θέλετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να είναι εξαιρετικά γρήγορο ή αναζητάτε το εξαιρετικά προσαρμόσιμο. Θα εξερευνήσουμε άλλα προγράμματα περιήγησης όπως το Safari, το Mozilla, το Opera και το Chrome λίγο πιο μακριά.

Σαφάρι

Ας ξεκινήσουμε με το Safari, καθώς είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης σε Mac, iPad και iPhone. Εάν είστε ένας τεράστιος θαυμαστής της Apple, δύσκολα θα σταματήσετε το Safari. Υπάρχουν πρόσθετα, συγχρονισμός σελιδοδεικτών μεταξύ Macs και συσκευών iOS και ένα ευρύ φάσμα άλλων ενδιαφέρων λειτουργιών. Εάν, όπως εγώ, όπως προγράμματα περιήγησης που φαίνονται ωραία και τακτοποιημένα, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Safari είναι ένας τρόπος να πάτε. Παρέχει ευχάριστη εμπειρία περιήγησης.

Μάθετε περισσότερα για το Safari.

Mozilla

Αν ψάχνετε για ένα γρήγορο πρόγραμμα περιήγησης, ίσως το Mozilla δεν είναι το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου για Mac, αλλά έχει τις ιδιότητές του. Όσον αφορά την προσαρμογή, είναι μια από τις καλύτερες επιλογές. Μπορείτε να δοκιμάσετε όλα τα είδη επεκτάσεων, πρόσθετων και εξαιρετικά συναρπαστικών λειτουργιών που θα βελτιώσουν την εμπειρία σας κατά την περιήγηση στον ιστό. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το Mozilla στο παρελθόν, σας προτείνω να το δοκιμάσετε.

Μάθετε περισσότερα για το Mozilla.

ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Το Opera δεν είναι δημοφιλές όπως το Safari, το Mozilla ή το Chrome, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα περιήγησης. Σε περίπτωση που η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο δεν είναι τόσο γρήγορη, αυτό το πρόγραμμα περιήγησης μπορεί να είναι το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης Mac για εσάς, επειδή συνοδεύεται από τη λειτουργία Off Rode. Ενώ περιηγείστε στον Ιστό, αυτή η λειτουργία εξοικονομεί εύρος ζώνης και συμπιέζει επίσης δεδομένα και καθιστά το πρόγραμμα περιήγησης γρηγορότερο και πιο ευχάριστο, ακόμα κι αν έχετε την αργή σύνδεση δικτύου. Συχνά νιώθω ότι είναι λίγο υποτιμημένο και δεν θα έπρεπε. Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές δυνατότητες και είναι οπτικά ελκυστικό.

Μάθετε περισσότερα για το Opera.

Χρώμιο

Το Chrome δεν είναι μόνο το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου για Mac, αλλά είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης γενικά που λειτουργεί εξαιρετικά και σε υπολογιστή. Είναι γρήγορο και αν αναζητάτε το προσαρμόσιμο πρόγραμμα περιήγησης, το Chrome δεν θα σας απογοητεύσει. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες και πρόσθετα για εξερεύνηση. Είναι ένα φιλικό προς το χρήστη πρόγραμμα περιήγησης και είναι επίσης αρκετά ελκυστικό. Οι προγραμματιστές το λατρεύουν επειδή προσφέρει πολλές επιλογές.

Μάθετε περισσότερα για το Chrome.

Όλα αυτά τα προγράμματα περιήγησης είναι υπέροχα και ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης Mac για εσάς εξαρτάται από τις ανάγκες σας και τη σύνδεση δικτύου.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να ρυθμίσετε το Mac σας για παιχνίδια

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found