Πώς να διορθώσετε το Samsung Galaxy S6 Edge Plus που δεν θα ενεργοποιηθεί

Το Samsung Galaxy S6 Edge Plus κυκλοφόρησε μόλις λίγους μήνες πριν και ορισμένοι από τους χρήστες έχουν ήδη αρχίσει να αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα με αυτήν τη νέα ναυαρχίδα συσκευή. Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες και ευτυχώς αυτά μπορούν να επιλυθούν εύκολα ακολουθώντας μερικά εύκολα βήματα. Το Galaxy S6 Edge Plus δεν θα ενεργοποιηθεί είναι ένα από τα ζητήματα. Μπορεί να υπάρξει μια κατάσταση κατά την οποία η νέα συσκευή δεν ενεργοποιείται αφού απενεργοποιηθεί ξαφνικά χωρίς λόγους. Όλοι οι πιθανοί τρόποι επίλυσης αυτού του προβλήματος συζητούνται εδώ.

Ακολουθεί ένας οδηγός για την εργασία με την οθόνη εφαρμογών Galaxy S6 και S6 Edge.

Διαβάστε επίσης: Προβλήματα και λύσεις Samsung Galaxy S6 Edge.

Τα βήματα για τη διόρθωση του Galaxy S6 Edge Plus δεν θα ενεργοποιηθούν

Μέθοδος 1: Αναγκαστική επανεκκίνηση του Galaxy S6 Edge plus

Η αναγκαστική επανεκκίνηση είναι ένας πολύ χρήσιμος τρόπος που διορθώνει πολλά ζητήματα και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε. Το πρόβλημα ενεργοποίησης του S6 Edge Plus μπορεί επίσης να επιλυθεί μόνο εκτελώντας αυτό το εύκολο και γρήγορο βήμα. Δυστυχώς, η μπαταρία αυτού του νέου σετ δεν είναι αφαιρούμενη σε αντίθεση, οπότε πρέπει να ακολουθήσετε άλλα κόλπα. Κάποιος συνδυασμός πλήκτρων έχει τον ίδιο ρόλο με την αφαίρεση και στη συνέχεια την εισαγωγή της μπαταρίας ξανά.

Πατήστε το κουμπί μείωσης έντασης και το πλήκτρο λειτουργίας συνολικά για 20-30 δευτερόλεπτα και σε περίπτωση που το τηλέφωνο απλώς παγώθηκε, αυτή η μέθοδος θα επιδιορθώσει το πρόβλημα.

Πηγή - thedroidguy.com

Μέθοδος 2: Φόρτιση του τηλεφώνου

Εάν η λύση που μοιραστήκαμε παραπάνω δεν λειτουργεί για εσάς, προχωρήστε στη δεύτερη μέθοδο. Σε περίπτωση αποφόρτισης του τηλεφώνου, δεν ανταποκρίνεται στην πρώτη μέθοδο. Συνδέστε λοιπόν το φορτιστή και δείτε εάν εμφανίζεται το σύμβολο φόρτισης στην οθόνη. Σε περίπτωση που το Galaxy S6 Edge Plus δεν ενεργοποιηθεί, το ζήτημα παρουσιάζεται μόνο λόγω του προβλήματος εκφόρτισης και θα επιλυθεί τώρα. Ωστόσο, εάν η λυχνία LED δεν ανάβει και δεν παρατηρηθεί σημάδι φόρτισης στην οθόνη, τότε μπορεί να είναι κάποιο άλλο πρόβλημα.

Μέθοδος 3: Εκκίνηση του τηλεφώνου σε ασφαλή λειτουργία

Σε περίπτωση που κάποια εφαρμογή τρίτου μέρους προκαλεί το ζήτημα, θα είναι σαφώς γνωστή μετά την εκκίνηση της συσκευής σας σε ασφαλή λειτουργία και, στη συνέχεια, μπορείτε να απεγκαταστήσετε πλήρως αυτήν την εφαρμογή από τη συσκευή σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για αυτό.

  • Πατήστε παρατεταμένα τα κουμπιά λειτουργίας και μείωσης της έντασης για λίγα δευτερόλεπτα.
  • Όταν το λογότυπο της Samsung εμφανίζεται στην οθόνη, απελευθερώστε μόνο το κουμπί λειτουργίας.
  • Συνεχίστε να πατάτε το πλήκτρο μείωσης έντασης μέχρι να ολοκληρωθεί η πλήρης διαδικασία εκκίνησης.
  • Μόλις ολοκληρωθεί η εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία, θα σας ζητηθεί να ξεκλειδώσετε την οθόνη και η ασφαλής λειτουργία θα εμφανιστεί στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.

Μέθοδος 4: Σκουπίστε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης

Η διαγραφή του διαμερίσματος προσωρινής μνήμης είναι μια άλλη χρήσιμη μέθοδος που μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυτό το ζήτημα. Για να εκτελέσετε το wipe cache partition μετά την εκκίνηση της συσκευής σε λειτουργία ανάκτησης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Πιέστε εντελώς την ένταση, τα κουμπιά τροφοδοσίας και το σπίτι και κρατήστε τα μέχρι να αρχίσει να δονείται το τηλέφωνο.
  • Όταν αισθανθείτε τη δόνηση, απελευθερώστε το πλήκτρο λειτουργίας και συνεχίστε να πατάτε τα άλλα δύο πλήκτρα.
  • Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, θα εμφανιστεί η οθόνη ανάκτησης Android και μετά θα πρέπει να απελευθερωθούν και τα δύο κουμπιά.
  • Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το κουμπί μείωσης έντασης για να επισημάνετε τις επιλογές και το κουμπί λειτουργίας για να επιβεβαιώσετε οποιαδήποτε ενέργεια. Επισημάνετε την επιλογή «σκουπίστε το διαμέρισμα cache» και μετά επιβεβαιώστε το χρησιμοποιώντας το πλήκτρο λειτουργίας.

Πηγή - www.clashbox.com

  • Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία κατάτμησης της προσωρινής μνήμης, επισημάνετε την επιλογή «επανεκκίνηση συστήματος τώρα» και επιβεβαιώστε την ξανά χρησιμοποιώντας το πλήκτρο λειτουργίας. Αυτό είναι. Πιθανότατα το ζήτημα θα επιλυθεί μέχρι τότε.

Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σε περίπτωση που έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι προαναφερθείσες μέθοδοι και η κατάσταση παραμένει η ίδια. Ας ελπίσουμε ότι μία από τις παραπάνω μεθόδους θα λύσει το πρόβλημά σας. Ωστόσο, εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, παραδώστε το τηλέφωνό σας σε έναν τεχνικό για να το διορθώσετε.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found